Alfa147 Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 My sie wybieramy, mam nadzije ze uda im sie pokazać przed wystawą katalog :lol: Quote
Kamel Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 efra-husky dostałaś już potwierdzenie pocztą? czy to jeszcze za wcześnie? Quote
efra-husky Posted June 13, 2006 Author Posted June 13, 2006 potwierdzenia póko co będą przygotowywane. Może już pod koniec tego tygodnia będą wysyłane. Przed wystawą wszyscy powinni dostać potwierdzenia także trzeba uzbroić się w cierpliwość :roll: Quote
Godelaine Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Jaka ja jestem sierota! Nie wiem czemu mi się ubzdurało, że w Krakowie, tak jak w Wawie, opłaty są wyższe dopiero w samym dniu wystawy :angryy: :angryy: :angryy: No i jestem w plecy 30 złotych. ARGH! Ale i tak postaram się szybko wpłacić, żeby po numer przynajmniej nie stać.... Quote
cockermanka Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 [quote name='Godelaine']Nie wiem czemu mi się ubzdurało, że w Krakowie, tak jak w Wawie, opłaty są wyższe dopiero w samym dniu wystawy :angryy: :angryy: :angryy: No i jestem w plecy 30 złotych. [/quote] Teraz trzeba uważać,bo coraz więcej oddziałow wprowadza taki zwyczaj...:roll: Quote
Kasia_i_Łukasz Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 [quote name='weihaiwej']A czy wiecie może coś o sędzim [B][COLOR=seagreen]Theo Lennen[/COLOR][/B] z Belgii, który będzie oceniał akity? Jestem bardzo ciekawa jakichkolwiek opinii o nim; czy rzetelny, miły, dokładny - a moze wręcz przeciwnie :) Pozdr.[/quote] [B]Nor(a)[/B] miałaś być oceniana przez tego sędzie w Opolu, więc może teraz odpowiesz na to pytanie [B]weihaiwej. [/B]Obie będziemy Ci bardzo zobowiązane :cool3: Quote
Nor(a) Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 [quote name='Kasia_i_Łukasz'][B]Nor(a)[/B] miałaś być oceniana przez tego sędzie w Opolu, więc może teraz odpowiesz na to pytanie [B]weihaiwej. [/B]Obie będziemy Ci bardzo zobowiązane :cool3:[/quote] dużo nie podpowiem bo nie byliśmy :shake: (Blue dostała cieczkę) Wiem tylko tyle, że w naszej rasie CWC,CACIB posypały się jak z rękawa, ale też startowały psy prawie "wzorcowe" i to pod każdym względem, także trudno coś więcej powiedzieć. Quote
Marca_Besi Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Dostałam informację, że od jutra na stronie będzie wykaz zgłoszonych psów!! Quote
blaira Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 [quote name='Marca_Besi']Dostałam informację, że od jutra na stronie będzie wykaz zgłoszonych psów!![/quote] :sweetCyb::Cool!::cunao::laola: Quote
kate_m. Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Super, bo już nie mogę się doczekać tego wykazu :) Quote
Godelaine Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 A ja nie wiem, czy chce wiedzieć, jaka jest stawka :roll: Wolę żyć w błogiej nieświadomości i się łudzić :lol: Quote
blaira Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Godelaine, z jednej strony ja tez pewnie znajac zycie jak sie dowiem to bede sie martwic czy oby napewno mozemy wygrac :lol: no coz. Teoretycznie nie powinno byc stawki, bo jest to przeciwko regulaminowi ZK( ale to juz inna bajka) Quote
Asiaczek Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Jeżeli będzie stawka "ilościowa", to to nie jest niezgodne z regulaminem. Natomiast stawka "jakościowa", tzn. imię i nazwisko psa - tak. Pzdr. Quote
blaira Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 [quote name='Asiaczek']Jeżeli będzie stawka "ilościowa", to to nie jest niezgodne z regulaminem. Natomiast stawka "jakościowa", tzn. imię i nazwisko psa - tak. Pzdr.[/quote]O tym wlasnie myslalam:p Quote
donya Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 [quote name='Kasia_i_Łukasz'][B]Nor(a)[/B] miałaś być oceniana przez tego sędzie w Opolu, więc może teraz odpowiesz na to pytanie [B]weihaiwej. [/B]Obie będziemy Ci bardzo zobowiązane :cool3:[/quote] To ja odpowiem - ten pan oceniał nas w Mlada Boleslav w Czechach :lol: :lol: :lol: Bardzo miły, rzetelny, dokładny :lol: Bimbo dostał CAC, CACIB, BOB :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Godelaine Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Co do stawki jeszcze... Ja osobiście z dwojga "złego" wolę jakościową, a nie ilościową. Bo ta ostatnia jest o wiele bardziej... stresogenna :) Człowiek zachodzi w głowę co to za pies jest razem z nim w klasie :) Ech... Inna sprawa, że ja juz wiem, że w mojej klasie będzie conajmniej jedna konkurentka i to w type preferowanym przez sędziego. A marzyło mi się rozpoczęcie w końcu mlodziezowego championatu :roll: Quote
Nugatowa Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 [quote name='[B'] [I]A czy wiecie może co0ś o sędzim [B][COLOR=seagreen]Theo Lennen[/COLOR][/B] z Belgii, który będzie oceniał akity? Jestem bardzo ciekawa jakichkolwiek opinii o nim; czy rzetelny, miły, dokładny - a moze wręcz przeciwnie :smile:[/I] [I]Pozdr.[/I] [/quote] Ja byłam w Opolu sędziowana przez tego Pana. Mogę wywnioskować tyle ze jest bardzo dokładny ;) maca, robi badania dentystyczne, patrzy na ruch, zbytnio nie zwraca uwagę na handlera ale na prezencję psa w statyce. Bardzo sympatyczny i pyta sie na początku o wiek psa. Bardzo rzeczowy rozmawialam z nim pare minut i o wszystko mozna sie zapytac. Quote
weihaiwej Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Dzięki [B]donya[/B] i [B]Nugatowa[/B] za informacje o Theo Lennen :) Quote
Asiaczek Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 [quote name='Godelaine']Co do stawki jeszcze... Ja osobiście z dwojga "złego" wolę jakościową, a nie ilościową. Bo ta ostatnia jest o wiele bardziej... stresogenna :) Człowiek zachodzi w głowę co to za pies jest razem z nim w klasie :) Ech... Inna sprawa, że ja juz wiem, że w mojej klasie będzie conajmniej jedna konkurentka i to w type preferowanym przez sędziego. A marzyło mi się rozpoczęcie w końcu mlodziezowego championatu :roll:[/quote] Ja też wolę stawkę "ilościową", bo wtedy jest taka niepewność, kto przyjedzie, spekulacje na ten temat i intensywne myślenie. A na miejscu okazuje się, kto zacz. [B]Godelaine[/B] - spoko. Nie składaj broni. A może się okazać, że sunia nie dojedzie lub nie będzie w kondycji itp. Ja tam żadnemu psu nie życzę źle, ale czasami coś może się psu przydarzyć, prawda? Jakaś niedyspozycja... Takie jest życie. Pzdr. Quote
panienkabubu Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 jeszcze nie ma, jeszcze nie ma :shake: :shake: juz mam stresa!:shake: Quote
Bogarka Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Szukam miejsca w samochodzie z Warszawy do Krakowa na sobote dla jednej osoby i wyzła (pies). Quote
Tomek67 Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Wykaz wystawców i skrócony plan sędziowania już są na stronce krakowskiej. Quote
Recommended Posts