Ciapkowa. Posted September 17, 2011 Author Posted September 17, 2011 [quote name='przeszlus']Pożycz od cioci aparat, i machnij Ciapkowi fotkę ;) :roll: ciocia nie mieszka ze mną, więc nie mam jak pożyczyć aparatu. Quote
Asiaczek Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Jezeli twierdzisz, że przekładanie ringówki to jakiś problem, to ja juz nic z tego nie rozumiem.... przecież to proste! Gdzie Ty widzisz problem...? pzdr. Quote
przeszlus Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 wiki4 napisał(a):A nie kupiłaś jeszcze tej karty? :D z tego co wiem, to jeszcze nie. Quote
Ciapkowa. Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 Asiaczek napisał(a):Jezeli twierdzisz, że przekładanie ringówki to jakiś problem, to ja juz nic z tego nie rozumiem.... przecież to proste! Gdzie Ty widzisz problem...? pzdr. Po jakimś czasie, "oswojeniu" się z ringówką na pewno nie jest trudne :lol: wiki4 napisał(a):A nie kupiłaś jeszcze tej karty? :D Hubert, odpowiedział. Nie kupiłam. Dzisiaj dostałam 3 z historii :oops: Nie ma to jak pomylić, że Da Vinci namalował "Bitwę pod Grunwaldem", co nie jest prawdą, bo namalował to Jan Matejko, eh.. :lol::lol::roll: Quote
cockermaister Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Hej :bye: ze 100 lat nas tu nie było :-o kiedy nowe fotki Ciapka ??? Quote
Ciapkowa. Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 cockermaister napisał(a):Hej :bye: ze 100 lat nas tu nie było :-o kiedy nowe fotki Ciapka ??? Ano :D A nie wiem, póki co nie mam czym focić, bardzo mi przykro :P Quote
Ciapkowa. Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 przeszlus napisał(a):kiedy zamówisz tą kartę ??? ;) Nie wiem, teraz mam spoooro wydatków ;) Quote
Asiaczek Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 A Rodziców nie da rady namówic na kupno? pzdr. Quote
Ciapkowa. Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 [quote name='Asiaczek']A Rodziców nie da rady namówic na kupno? pzdr.[/QUOTE] Daaa ^^ Mama najpierw się zastanawiała czy kupić pierwsze, ale ja stwierdziłam, że wytrzymam, bo chcę najpierw złożyć zamówienie na pasarcie, z rzeczami do hand made ;p (oooo... ups! wydało się ;x) Quote
Asiaczek Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Hahaha, no wydało się:) Na DGM nie bedziesz pierwsza z takimi rzeczami, bo juz Kisses ostro działa w tym temacie:) pzdr. Quote
A&L Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 SORRY ZA OFFA, ALE SYTUACJA JEST PODBRAMKOWA. PROSZĘ, ZAJRZYJCIE: http://www.dogomania.pl/threads/215637-Skazana-na-powoln%C4%85-%C5%9Bmier%C4%87-%C5%82ysa-udr%C4%99czona-suczka-potrzebna-pomoc!?p=17755305#post17755305 Quote
Ciapkowa. Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 [quote name='Asiaczek']Hahaha, no wydało się:) Na DGM nie bedziesz pierwsza z takimi rzeczami, bo juz Kisses ostro działa w tym temacie:) pzdr.[/QUOTE] A wiem, że nie będę pierwsza i od Kiś nawet kupowałam miesiąc temu (powiem, że genialną) bransoletkę :) I raczej, ba! Na pewno moje rzeczy nie będą mogły się równać z jej hand made :) Quote
przeszlus Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Na pewno od razu taka świetna nie będziesz ;) Ale ... per aspera at astra Quote
Ciapkowa. Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 [quote name='przeszlus']Na pewno od razu taka świetna nie będziesz ;) Na pewno :) [quote name='przeszlus']Ale ... per aspera at astra Mógłbyś po polsku :D Quote
przeszlus Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 To stare i mądre łacińskie przysłowie, po polsku brzmi : Przez trudy do Gwiazd Quote
Ciapkowa. Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 [quote name='przeszlus']To stare i mądre łacińskie przysłowie, po polsku brzmi : Przez trudy do Gwiazd Aha :) Fakt, faktem - ładne :] Quote
Asiaczek Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 [quote name='Ciapkowa.']A wiem, że nie będę pierwsza i od Kiś nawet kupowałam miesiąc temu (powiem, że genialną) bransoletkę :) I raczej, ba! Na pewno moje rzeczy nie będą mogły się równać z jej hand made :) Ale trzeba równac w górę:) [quote name='przeszlus']Na pewno od razu taka świetna nie będziesz ;) Ale ... per aspera at astra Per aspera ad astra... Sorki, ale musiałam:);) Pzdr. Pzdr. Quote
Ciapkowa. Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 [quote name='przeszlus']złożyłaś to zamowioenie ??? Jeszcze nie, liczę że w tym tygodniu zamówię :cool3: [quote name='Asiaczek']Ale trzeba równac w górę:) No baa! :) [quote name='Asiaczek']Per aspera ad astra... Sorki, ale musiałam:);) Pzdr. Pzdr. Ups, ja mam tak samo jeśli chodzi o ortografię, zawsze muszę poprawić :oops: zboczenie "zawodowe" :diabloti: Quote
Asiaczek Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [quote name='Ciapkowa.'] Ups, ja mam tak samo jeśli chodzi o ortografię, zawsze muszę poprawić :oops: zboczenie "zawodowe" :diabloti: O, tototo.... Ostatnio w jednej z Galerii zobaczyłam słowo "humor" napisane przez "ch" i mało nie padłam z wrażenia. A pisała do juz dorosła osoba.... Pzdr. Quote
Ciapkowa. Posted October 12, 2011 Author Posted October 12, 2011 [quote name='Asiaczek']O, tototo.... Ostatnio w jednej z Galerii zobaczyłam słowo "humor" napisane przez "ch" i mało nie padłam z wrażenia. A pisała do juz dorosła osoba.... Pzdr.[/QUOTE] Uuu, ale nie można krytykować, bo niektórzy mogą mieć dyslekcje czy coś, ale jeśli ktoś nałogowo pisze nie poprawnie ort. i nie ma dyslekcji to jest coś nie tak... A tak w ogóle wczoraj zamówiłam na pasarcie i jutro/w piątek powinna paczka dojść :) Quote
Asiaczek Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Ja nie krytykuję, ja po prostu nie ogarniam, że ktoś może miec problemy z ortografią.... Pzdr. Quote
Kisses Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 A jak już mówimy o pasarcie to do mnie też niedawno doszła paczka (wygrana w konkursie bransoletkowym), zaraz lecę robić :D Mnie wkurzają strasznie błędy, bo w oczy mnie rażą, czasami aż nie wiem co konkretny wyraz znaczy, jak jest źle napisany :D Też zboczenie, jako, że jestem w klasie dziennikarskiej. Quote
Recommended Posts