Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Asiaczek napisał(a):
Jezeli twierdzisz, że przekładanie ringówki to jakiś problem, to ja juz nic z tego nie rozumiem.... przecież to proste! Gdzie Ty widzisz problem...?

pzdr.

Po jakimś czasie, "oswojeniu" się z ringówką na pewno nie jest trudne :lol:

wiki4 napisał(a):
A nie kupiłaś jeszcze tej karty? :D

Hubert, odpowiedział. Nie kupiłam.

Dzisiaj dostałam 3 z historii :oops: Nie ma to jak pomylić, że Da Vinci namalował "Bitwę pod Grunwaldem", co nie jest prawdą, bo namalował to Jan Matejko, eh.. :lol::lol::roll:

Posted

[quote name='Asiaczek']A Rodziców nie da rady namówic na kupno?

pzdr.[/QUOTE]

Daaa ^^ Mama najpierw się zastanawiała czy kupić pierwsze, ale ja stwierdziłam, że wytrzymam, bo chcę najpierw złożyć zamówienie na pasarcie, z rzeczami do hand made ;p

(oooo... ups! wydało się ;x)

Posted

[quote name='Asiaczek']Hahaha, no wydało się:) Na DGM nie bedziesz pierwsza z takimi rzeczami, bo juz Kisses ostro działa w tym temacie:)

pzdr.[/QUOTE]

A wiem, że nie będę pierwsza i od Kiś nawet kupowałam miesiąc temu (powiem, że genialną) bransoletkę :) I raczej, ba! Na pewno moje rzeczy nie będą mogły się równać z jej hand made :)

Posted

[quote name='Ciapkowa.']A wiem, że nie będę pierwsza i od Kiś nawet kupowałam miesiąc temu (powiem, że genialną) bransoletkę :) I raczej, ba! Na pewno moje rzeczy nie będą mogły się równać z jej hand made :)
Ale trzeba równac w górę:)

[quote name='przeszlus']Na pewno od razu taka świetna nie będziesz ;)
Ale ... per aspera at astra
Per aspera ad astra...
Sorki, ale musiałam:);)

Pzdr.

Pzdr.

Posted

[quote name='przeszlus']złożyłaś to zamowioenie ???

Jeszcze nie, liczę że w tym tygodniu zamówię :cool3:

[quote name='Asiaczek']Ale trzeba równac w górę:)

No baa! :)

[quote name='Asiaczek']Per aspera ad astra...
Sorki, ale musiałam:);)

Pzdr.

Pzdr.

Ups, ja mam tak samo jeśli chodzi o ortografię, zawsze muszę poprawić :oops: zboczenie "zawodowe" :diabloti:

Posted

[quote name='Ciapkowa.']
Ups, ja mam tak samo jeśli chodzi o ortografię, zawsze muszę poprawić :oops: zboczenie "zawodowe" :diabloti:
O, tototo....
Ostatnio w jednej z Galerii zobaczyłam słowo "humor" napisane przez "ch" i mało nie padłam z wrażenia. A pisała do juz dorosła osoba....

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']O, tototo....
Ostatnio w jednej z Galerii zobaczyłam słowo "humor" napisane przez "ch" i mało nie padłam z wrażenia. A pisała do juz dorosła osoba....

Pzdr.[/QUOTE]

Uuu, ale nie można krytykować, bo niektórzy mogą mieć dyslekcje czy coś, ale jeśli ktoś nałogowo pisze nie poprawnie ort. i nie ma dyslekcji to jest coś nie tak...

A tak w ogóle wczoraj zamówiłam na pasarcie i jutro/w piątek powinna paczka dojść :)

Posted

A jak już mówimy o pasarcie to do mnie też niedawno doszła paczka (wygrana w konkursie bransoletkowym), zaraz lecę robić :D

Mnie wkurzają strasznie błędy, bo w oczy mnie rażą, czasami aż nie wiem co konkretny wyraz znaczy, jak jest źle napisany :D Też zboczenie, jako, że jestem w klasie dziennikarskiej.