Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Asiaczek']Póki mieszkasz z Rodzicami - nie masz wyboru...

pzdr.[/QUOTE]

Niestety... Identyczna jest sprawa, żeby wziąc psa do domu, za chiny nie chcą się zgodzić, niestety...

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Buszki']Śliczny ten Twój Ciapek :loveu:.
Biedny,jak mogłaś pieseczka wykąpać :angryy:.Zaaaa coooo.....???[/QUOTE]

Dziękujemy :)
Wiem, wiem, jestem czyste zuo, przecież piesek jest taki "grzeeeeeeczniutki" i "czyyyyyyyyściuuuuuuuutki" a ja go wykąpałam!!! Hańba mi :D

Posted

[quote name='Paula03']Ja was cały czas czytam, tylko się nie udzielam ;)[/QUOTE]

O Ty podglądaczu :P Mam jeszcze jedno zdjęcie, ale wrzucę jutro, bo na dzisiaj chyba za dużo dałam ;D I baterie padły praaaawie, może na parę zdjęć jeszcze wystarczy... Ale mama kupi nowe, jak jej powiem :D

Posted

[quote name='Ciapkowa.']O Ty podglądaczu :P Mam jeszcze jedno zdjęcie, ale wrzucę jutro, bo na dzisiaj chyba za dużo dałam ;D I baterie padły praaaawie, może na parę zdjęć jeszcze wystarczy... Ale mama kupi nowe, jak jej powiem :D[/QUOTE]

Wrzucaj dzisiaj :D Zdjęć nigdy za mało :D

Posted

[quote name='Paula03']Wrzucaj dzisiaj :D Zdjęć nigdy za mało :D[/QUOTE]

Wrzucę dzisiaj - AŻ dwa zdjęcia :D

A Ciapek mi nie dał spać w nocy, od 21 spał - jak siedziałam na kompie, a ok 23 obudził się, zaczął łazić, "mruczeć", chodzić mi po łóżku, i zaspałam jakoś po 23/po północy i pies mnie obudził po 1/2 w nocy i znowu jakiś czas nie spałam, bo ten mruczał, łaził po łóżku, wpatrywał się w swoje lustrzane odbicie :) no i jak zaspałam to wstałam o 6:10 i poszłam z tym Małym na siku i teraz leży, chociaż przed chwilą mi dalej mruczał i ciągnęło go do drzwi, ale to raczej nie na siku, tylko żeby go do dziadków wpuścić, ale na razie nie mogę :D :D

Posted

[quote name='Buszki']E,to Ciapek awansował od razu na psa kanapowego ;).[/QUOTE]

Przez kilka lat mieszkał na podwórku, a teraz nagle - jak to wczoraj dziadek powiedział - "zamieszkał w pałacu" to nie może się przyzwyczaić :D ;)

Posted

Taka mini-sesja, czyli udajemy, że jesteśmy grzeczni :P

Nie paczcie (patrzcie) na mnie ;x
ja Ciapka nie dusze ; o

"A ta dalej zdjęcia robi" :D

Nie paczcie (patrzcie) na mnie część II -.-
i nie, ja go tutaj nie duszę ;D