Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bianka19 napisał(a):
no to dobrze, że się znaleźliście. :) a żadnego aparatu nie masz? to znaczy, że dopiero przed październikiem zobaczymy Ciapka?
u nas pogoda nawet, nawet. nie pada, ani nic, sloneczko jest. :D

aparatu niestety nii mam :roll: :roll: a Ciapka zobaczycie raczej przed listopadem :P bo jakoś "w środku" października kończy mi się umowa, więc.. :P wytrzymacie :D

no to u nas póki co tak samo :D

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Asiaczek']Może jakis wspólny spacerek z kimś, kto ma aparat...?

pzdr.

Hm, w sumie odbędzie się we wtorek (jeśli pogoda dopisze) psi spacerek w Jarosławiu, ale mama mi nie pozwala Ciapka wziąć :|
I ostatnio jak gdzies chodzę i zdjęcia robię to jedynie sesyjne (ja + kuzynki) ;)

I `pochwalę` się, że wczoraj z kuzynkami, koło stadionu Bizon, znalazłyśmy zaje*iste miejsce - stary pgr. Idealne miejsce na sesje i nagranie horroru ;)

I dzisiaj idziemy tam na sesje :) Zdjęcia będą na facebooku jeśli ktoś chciałby zobaczyć (jak kuzynka mi wyśle) :D

Posted

Asiaczek napisał(a):
No a tutaj nie wstawisz...?
I czy wogóle odbyl się ten spacerek na tereny d.PGR'u...?

pzdr.

Raczej nie, bo to tylko sesja moja + kuzynki ;)
Tak, ale to nie był spacer z psami, tylko jak pisałam - sesja :D

Posted

Asiaczek napisał(a):
Serio nic nie wygrzebiesz z fotek ...?

pzdr.

Nic :(

przeszlus napisał(a):
Weź tą Paulinę co ma tego psa w typie Belga.
A od cioci pożycz aparat, albo niech ta kuzynka robi.
Nie wiem zaproś Estę do siebie, co kolwiek.

TA PAULINA, to moja kuzynka, poza tym nie wiem czy Ciapek i Maks by mogli byc razem na spacerze, bo dzisiaj jak Paulina przyszła z Maksem po mnie to Maks rzucił się na Ciapka :roll:

Posted

Telefon zepsuty i mam jakiś grat bez aparatu :roll:
Ale... Ale...! Prawdopodobnie, że zdjęcia się niedługo pojawią, bo mama dostała wczoraj... APARAT!
Tylko musi dokupić kartkę pamięci, ale jak kupi to obiecuję, że dodam fotki ;)

Posted

przeszlus napisał(a):
jakis kompakt czy lustro (wątpie by dostała dobre lustro, ale fajnie byłoby oglądać jakieslepsze foteczki) ;)
3mam kciuki za fotecki :)
żeby były fajne jak wiki kotecki :)

ja póki co chcę sie `uczyc` na cyfrówce, no i jest cyfrówka :cool3:

limonka97 napisał(a):
o, to super że mama ma aparat :) to teraz tylko trochę poczekać i będą fotki!! :)
pozdr., troch mnie nie było :p

też się strasznie cieszę i oczywiście mama mi będzie pozwalać brać ten aparat we wszystkie możliwe scenerie i pstrykać fotki, teraz tylko czekam aż z mamą kupię/zamówię kartę pamięci ;)

Posted

[quote name='przeszlus']Ale na wewnętrznej pamieci też coś się zmieści ;)

Owszem, tylko tu nie ma takiej pamięci, bo robiłam fotki, takie pierwsze, żeby zobaczyć jak to wygląda i pisze Brak karty, włóż kartę. czy coś w tym stylu i się nie zapisują zdjęcia ;)

Posted

[quote name='przeszlus']Nie może tam nie być pamieci bo aparat by nie działał, to cyfrówka, a program też na czymś musi być.
Jaki to model ??

Ale nie da rady zapisać zdjęć.
FUJIFILM FINEPIX AV200

Posted

[quote name='przeszlus']Ja też.
A do Przemyśla mogła byś z Ciapkiem dojechać ??
Moglibyśmy się z Paulą umówić na fajny spacerek, a później z tym jej slodkim Sheltie :loveu:[/QUOTE]

Aha, nie wiem ;) Zależy czy mama by pozwoliła :roll: i czy w autobusie z psem pozwolili i musiałabym mu kaganiec kupić, a póki co nie mam kasy na to ;/