Ciapkowa. Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 Asiaczek napisał(a):Ale dzisiaj nie masz chyba żadnego sprawdzianu? Pewnie za to musisz się uczyc do następnych powtórek, tak? Pzdr. Tak, w poniedziałek mam chyba jakiś sprawdzian, we wtorek będzie pytać z biol i spr z krzyżaków... :placz: :roll: Quote
Asiaczek Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 A krzyżaki to co? Pająki czy powieść ...? Pzdr. Quote
Ciapkowa. Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 [quote name='Asiaczek']A krzyżaki to co? Pająki czy powieść ...? Pzdr. Powieśc, H. Sienkiewicza. Jeszcze nie przeczytałam :roll: Ale ściągnęłam audiobooka, to posłucham jutro i gicik xd Deer, dzięki :loveu: :) Quote
Talia Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Ja miałam Tadka przeczytać, a akurat dziś leciał w TV. :lol: Dasz radę :) A ja jeszcze tydzień ferii! Quote
Ciapkowa. Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 Talia napisał(a):Ja miałam Tadka przeczytać, a akurat dziś leciał w TV. :lol: Dasz radę :) A ja jeszcze tydzień ferii! Mam nadzieję. :) Nie dobijaj :D Quote
lenka13 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Hej.. a mi się dopiero za tydzień zaczynają ferie...:multi: Quote
Ciapkowa. Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 lenka13 napisał(a):Hej.. a mi się dopiero za tydzień zaczynają ferie...:multi: A mi się tydzień temu skończyły... :( Quote
Talia Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Biedna Ty :) A ja rozkoszuje się tym tygodniem, czytając Tadka i ucząc się do spr z angola. Oprócz tego nastawiam się psychicznie do oddanie próbnej matury z bioli, klasówek z chemii, fizyki i historii :D Quote
Asiaczek Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Ciapkowa. napisał(a):Powieśc, H. Sienkiewicza. Jeszcze nie przeczytałam :roll: Ale ściągnęłam audiobooka, to posłucham jutro i gicik xd Jak dla mnie to mogliby zrezygnowac z tej lektury w szkołach... Pzdr. Quote
Ciapkowa. Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 Asiaczek napisał(a):Jak dla mnie to mogliby zrezygnowac z tej lektury w szkołach... Pzdr. Dokładnie. I nie przeczytałam całego streszczenia ;x Biorę się za czytanie. :D Quote
Daga&Maks Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 kilka lektur przydało by się wykreślić ze spisu. U nas nawet nauczyciele mówili że niektóre lektury są okropnie nudne i aż nie chce się ich omawiać Quote
Asiaczek Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Nudne - to raz. A dwa - nie na czasie... Pzdr. Quote
Ciapkowa. Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 Asiaczek napisał(a):Nudne - to raz. A dwa - nie na czasie... Pzdr. Dokładnie. :) A ja w weekend wybieram się na wystawę, na mp tylko :P :) Ale jakieś zdjęcia z ringów/poza powinny też być, więc... ktoś chce coś? ;> Quote
Ciapkowa. Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 deer_1987 napisał(a):Ja! Ja chce! Ok, a co np? :) Quote
Ciapkowa. Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 Czasowa napisał(a):Powodzenia na mp! (nie) Dziękuję :) Jutro musze wcześnie wstać :diabloti: Quote
Ciapkowa. Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 A ja dzisiaj na MP 2/5 pkt :) Quote
Asiaczek Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Byłaś w Rzeszowie, tak? Gratulacje:) Pzdr. Quote
Ciapkowa. Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 Asiaczek napisał(a):Byłaś w Rzeszowie, tak? Gratulacje:) Pzdr. Tak byłam. I w oba dni 2/5 pkt. ;) Dziękuję :) Niedługo powinnam dać zdjęcia z wystawy :razz: Quote
Ciapkowa. Posted February 25, 2011 Author Posted February 25, 2011 deer_1987 napisał(a):Gratulacje! No i czekam na zdjecia! Dziękuję :) Zdjęcia trochę z opóźnieniem, ale wstawię niedługo ;) Quote
Ciapkowa. Posted February 25, 2011 Author Posted February 25, 2011 [quote name='Chelsa']Śliczna rasowy? To pies, nie suczka. Nie, kundelek ;) Quote
Recommended Posts