Paula03 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 [quote name='Sylwia K']a za co była ta nagana?[/QUOTE] Oj może ja już nie będę się pogrążać :D Było minęło ;) Może kiedyś wam powiem :p Quote
Ciapkowa. Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 [quote name='Asiaczek']Dobre wieści:) [B]Przeszlus [/B]- a Ty się weź za te 2 przedmioty... Pzdr.[/QUOTE] Nie wiem czy można zaliczyć to jako zagrożenie, ale z matematyki wychodzi mi 1/2 :placz::placz::placz: [quote name='Avaloth']Cześć Ciapkowa :D ło matko, nie macie innych tematów niż szkoła:eviltong: chociaż dzisiaj to ja sobie mogę, jutro nie idę :diabloti: bo kobita od polskiego chora, pp odwołane, więc gdzie ja będę jechać na majcę, dwa wfy i zastępstwo.. jeszcze dojeżdżać muszę z 1,5h o tej porze więc ja dziękuję, zostaję. chociaż się wyśpię :cool3: zagrożeń też nie mam ! :multi: nawet dopa chyba nie będzie, chyba że chemiczka się nade mną nie zlituje, to może być gorzej :evil_lol: ale kij z chemią, do niczego mi toto nie przydatne ^^ dobranoc xd[/QUOTE] Wagary, Krowiaste :diabloti: a branoc xd :loveu: [quote name='Paula03']Wiesz teraz to już nudna i cieszę się nieaktualna historia :D W pierwszej gimnazjum na półrocze miałam zachowanie nieodpowiednie, bo dostałam naganę(na szczęście tylko przed klasą) :D Byłam pierwszą dziewczyną w klasie i fajnie, że nie ostatnią, które miały naganę ;) Na koniec roku dostałam zachowanie bardzo dobre i dzisiaj już nikt o tym nie pamięta, z czego się niezmiernie cieszę ;) A co do szkoły to też nie mam żadnych zagrożeń, ani dwói, mam kilka trójek za to ;)[/QUOTE] A ja nie mam się czym chwalić :mad: Matma - 1/2 Geografia - 3? 4? Fizyka - 4 :multi: Polski - 4 Religia - 5 Historia - 3 Biologia - ? Angielski - 3 ? Niemiecki - ? Chemia - 2? Wos - 2 :shake: Informatyka - 3 :placz: Wf - 4? Plastyka - 4 Muzyka - 5? Oj, masakra jest :shake: :placz: [quote name='Sylwia K']a za co była ta nagana?[/QUOTE] [quote name='Paula03']Oj może ja już nie będę się pogrążać :D Było minęło ;) Może kiedyś wam powiem :p[/QUOTE] ;) Quote
taxelina Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 No to musisz 1 i 2 poprawic! dasz rade! Quote
Ciapkowa. Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 [quote name='deer_1987']No to musisz 1 i 2 poprawic! dasz rade![/QUOTE] Z matmy muszę jakoś na 2 wyciągnąc a z wosu i chemi, dupa, nie da rady. Ja się załamie. :( Quote
Asiaczek Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 No, matematyka słabiutko, kurczę... Pzdr. Quote
Ciapkowa. Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 [quote name='Asiaczek']No, matematyka słabiutko, kurczę... Pzdr.[/QUOTE] No, najgorzej. Ale zawsze to była moja 'słaba' strona... Quote
Ciapkowa. Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 [quote name='deer_1987']nie ma kto ci wytlumaczyc?[/QUOTE] Niby maaa, no ale cóż. Quote
taxelina Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 no co coz? to skorzystaj i bedziesz miec lepsze oceny :) Quote
Ciapkowa. Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 [quote name='deer_1987']no co coz? to skorzystaj i bedziesz miec lepsze oceny :)[/QUOTE] Skorzystam, od nowego semestru... A może inny temat? :lol: Jak tam przygotowania do świąt? Czujecie atmosfere? Macie choinke? itd. :loveu: :lol: Quote
Asiaczek Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Przygotowania - tak sobie. Atmosfery - brak. Choinki - w tym roku nie będzie... Pzdr. Quote
Paula03 Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 [quote name='Asiaczek']Przygotowania - tak sobie. Atmosfery - brak. Choinki - w tym roku nie będzie... Pzdr.[/QUOTE] Asiaczek, czemu choinki nie będzie? A my powoli się przygotowujemy, czyli sprzątamy i gotujemy. Atmosfery póki co brak, a choinka będzie, ale nie wiem kiedy :D Quote
taxelina Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 przygotowania - nie bo nie bedzie w sumie zadnych specjalnych potraw atmosfera - tak sobie choinka - nie ma i nie bedzie Quote
Paula03 Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Deer, a dlaczego u ciebie choinki nie będzie? Quote
DominikaAnna Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 witam się ;) Ciapek jest uroczy :loveu: a u mnie przygotowania do świąt idą pełną parą, choinki jeszcze nie ma, no ale będzie pewnie w wigilię dopiero a atmosfery nie czuć w ogóle. Quote
taxelina Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 [quote name='Paula03']Deer, a dlaczego u ciebie choinki nie będzie?[/QUOTE] a bo jakos swiat nie bedzie :) Quote
Ciapkowa. Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 [quote name='Asiaczek']Przygotowania - tak sobie. Atmosfery - brak. Choinki - w tym roku nie będzie... Pzdr.[/QUOTE] [quote name='Paula03']Asiaczek, czemu choinki nie będzie? A my powoli się przygotowujemy, czyli sprzątamy i gotujemy. Atmosfery póki co brak, a choinka będzie, ale nie wiem kiedy :D[/QUOTE] Asiaczek, czemu? [quote name='deer_1987']przygotowania - nie bo nie bedzie w sumie zadnych specjalnych potraw atmosfera - tak sobie choinka - nie ma i nie bedzie[/QUOTE] [quote name='Paula03']Deer, a dlaczego u ciebie choinki nie będzie?[/QUOTE] [quote name='deer_1987']a bo jakos swiat nie bedzie :)[/QUOTE] A dlaczego? :razz: [quote name='DominikaAnna']witam się ;) Ciapek jest uroczy :loveu: a u mnie przygotowania do świąt idą pełną parą, choinki jeszcze nie ma, no ale będzie pewnie w wigilię dopiero a atmosfery nie czuć w ogóle.[/QUOTE] Dziękujemy. :loveu: A u mnie przygotowania - pełna parą, czyli pieczenie, gotowanie etc. ;) Atmosfera - jako jedyna (?) czuje! :loveu::loveu::loveu: Choinka - u mnie jest, w dużym pokoju będzie :lol: Quote
LadyK Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 U mnie jest choinka, full dekoracji świątecznych w moim pokoju, przygotowań do świąt w sumie nie ma, bo jadę do babci, a atmosfera prawdziwie świąteczna :loveu: Quote
Ciapkowa. Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 [quote name='LadyK']U mnie jest choinka, full dekoracji świątecznych w moim pokoju, przygotowań do świąt w sumie nie ma, bo jadę do babci, a atmosfera prawdziwie świąteczna :loveu:[/QUOTE] Mhm. :loveu: Quote
taxelina Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Dlatego ze nie ma ani pieniedzy ani nastroju na Swieta :( Quote
Ciapkowa. Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 [quote name='deer_1987']Dlatego ze nie ma ani pieniedzy ani nastroju na Swieta :([/QUOTE] Ojej. :( Będzie dobrze... Quote
taxelina Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 [quote name='Ciapkowa.']Ojej. :( Będzie dobrze...[/QUOTE] Samo dorosle zycie :) No dobra ale nie ma sie co smucic, co sobie zyczylas na Swieta? Quote
Ciapkowa. Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 [quote name='deer_1987']Samo dorosle zycie :) No dobra ale nie ma sie co smucic, [B]co sobie zyczylas na Swieta?[/B][/QUOTE] Tzn? :) Wszystkim DOGomaniakom zyczę Wesołych, Spokojnych Świąt spędzonych w gronie najbliższych oraz Wystrzałowego Sylwestra, życzą Gabrysia wraz z Ciapkiem :) [IMG]http://lh4.ggpht.com/_lKbYy7e16P0/TRJSM8F251I/AAAAAAAAD6o/ky10ffUY_qU/wesolych%20swiat.png[/IMG] Quote
Recommended Posts