wszpasia Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Super, luuubię takie relacje:) Odnośnie umowy to zupełnie nie ma pośpiechu - ja jutro będę jechała na przymorze więc mogę osobiście ją odebrać od Ciebie z pracy Itske. Chyba, że to kłopot to każda inna okazja będzie równie dobra. Nie wiem jeszcze dokładnie o której będę w tamtyh rejonach ale to pozwoliłabym sobie zadzwonić do Ciebie i albo pozwolisz mi podejść, albo powiesz mi, że mam spadać;) Quote
Itske Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Jestem w fabryce od 9 do 14,30, suczydła będę miala ze soba, to zobaczysz moje dziewczyny, zapraszam Quote
wszpasia Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Odszukałam w końcu kabel do telefonu więc wkleję fotkę, którą Itske przesłała mi mms'sem: Może jakieś newsy z domku Itske..? :) Quote
Itske Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Zdjęć nie umiem wstawiać, przesłałm je wszpasi, mały (ha! Mały!) wazy ok 23 kg i jest większy od mojej suki (czli owczarka hol). I Quote
Andzike Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Itske napisał(a):Zdjęć nie umiem wstawiać, przesłałm je wszpasi, mały (ha! Mały!) wazy ok 23 kg i jest większy od mojej suki (czli owczarka hol). I Dopiero dziś dotarłam na wątek i jestem zachwycona tą akcją :D 23 kg... ??? :) a miał być do kolanka ;) Mój "jamniczek szorstkowłosy";) waży teraz ok.16kg ;) Quote
pumcia02 Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 23 kg???? woooow. przeciez on taaaka kruszynka był. Ciekawe ile jeszcze urosnie :D ale rozumiem ze nikt nie jest o to zły "ze piesek miał byc mniejszy"? Jestem zaskoczona! mam nadzieje ze chociaz dobrze sie sprawuje! Quote
Recommended Posts