Litwa&Banditos Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 No to ja tez podnosze :lol: Ybot-y ! Bedzie dobrze!!!! To tylko kwestia dni ! Quote
lupe Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Drabster napisał(a): Powiedziane mają znaleść żywą ale jeżeli nie daj jej los zanajdom zwłoki niech dzwonią też dostaną 500zł Z tymii zwłokami to nie jest dobrze ujęte. Quote
YBOT Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 JEZUUUU...zapolują na niunię i bedzie katastrofa....:placz: Quote
PaniMagda Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 emocje,oskarżenia,poczucie winy,rozpacz,żal.........to ludzkie uczucia, które wywołał bolesny brak jednej psiny na pewno sie znajdzie bo po tym wszystkim nie moze być inaczej i wyobraźcie sobie jakie emocje będą targały Wami gdy sie znajdzie.... nie potrafię sobie tego wyobrazic i życze tego Wam i sobie z całego serca ..........na pewno tez wielu z Was wstrzymuje oddech zanim tu zajrzy, prawda? Quote
PaniMagda Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 z tymi zwłokami to desperacja ale może trafi na LUDZI Quote
YBOT Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 jak (jesli) sie znajdzie...to cala dogomania bedzie pijana ze szczescia i "z" szampana..i splakana jednoczesnie:placz: wiem ze Ciotki Witokretki "hoduja" juz jedna butelke w lodowce.....wygadaly sie.....:eviltong: Quote
PaniMagda Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Yboty,chciałabym przeznaczyć pewna kwote dla Bordusi, na jej szukanie czy... prosze o numer konta Quote
PaniMagda Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 może już gdzies jest ale przeszukanie jeszcze raz całego wątku-nie na moje nerwy Quote
Tata-Ybot Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Cioci "Pani Magdzie" serdecznie dziekujemy za wpłatę 200 zł!!! To oczywiście nie miejsce i czas na podsumowania, ale oczywiście przedstawimy je. Niestety, ja tylko pracuję, Ybot nie może znaleźć roboty i stąd ta nasza nienajlepsza sytuacja finansowa :-(. Quote
lewana Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Kurcze cos sie ruszylo! Moze jakos pomoc wirtualnie? Porozsylac raz jeszcze? Moze jednak to platne ogloszenie? A na Naramowicach nie wychodzi taka gazetka taka osiedlowa? Quote
XWegaX Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 supergoga napisał(a):J XWegaX - dzieki, ja juz pomału zgłupiałam - jakaś pomroczność chyba. A do tego od wczoraj mam potworny kłopot z oczami - toi cos poważnego i trochę sie boję tyle przy kompie siedzieć. nie ma sprawy, tekst wstawiłam, teraz pora na zdjęcia :) Quote
supergoga Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Drabster jeśli pomóc w rozlepianiu plakatów to napisz, które rejony obskoczyć. Naprawde pomożemy. My też chcemy opić szczęśliwy powrót suni do domu. A co do tej nagrody za martwą - raczej takiej samej bym jednak nie dawała - bo jak pisali - jeden lubi psy a drugi forsę. Moje 100 zł na nagrodę czeka - na razie nie wysyłam bo nie wiem kto i jak bęzie uiszczał, zawsze zdążę przelać. Jutro ponownie uruchomię radia - zaczynamy od początku. I znów gazety - od nowa. Quote
asher Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Słuchacie, a możeby założyć Bordusi nowy temat, w pierwszym poście zebrać wszystko do kupy - takie ogłoszenie zrobić, jak dajecie na inne fora - i poprosić moderatorów o przyklejenie go w innych działach? Wtedy będzie szansa, że więcej osób go zobaczy, no i nie będzie kilkudziesięciu stron do czytania... Co do nagrody za martwego psa, mam podobne odczucia - jeśli już wyznaczać, to znacząco niższą, niż za żywego, żeby jednak opłacało sie ją łapać, a nie... :shake: Quote
Tata-Ybot Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Dziękujemy wujkowi Waldemarowi Dariuszowi J z Oławy za wpłatę 50 zł. Quote
YBOT Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 a oto co mamy na koncie i za co najpiekniej dziekujemy w imieniu naszym i Bordusi::( c/w zielinski - 30 c.ania lewana - 20 c.joaaa - 50 c.agata od emi - 30 c. supergoga - 40 c.aga bogdziewicz - 60 c.ciotka kathy - 100 c.ala lesniak - 100 c/w Jarnecki - 100 c.ewa_m - 50 c/w beka - 50 c.beata napiorkowska - 20 c/w jarnecki - 50 ________________________________ co daje 700 zl!!!! Wydane przez YBOTÓW: szampon - 28 zl frontline na odpchlenie - 25 zl drontal plus na odrobaczenie - 22 zl 6 x 25 zastrzyk antybiotykowy - 150 zl wizyta u dr Niziolka - 110 zl masc do dziąseł - 6 zl benzyna (640 km + 730 km = 1370 km) - 337,40 razem - 678,40 zl Quote
lewana Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Aga a autostrada? ja sie w razie czego dokladam, jak jzu uzgodnimy na co (nagroda, ogloszenie?). ps. Aga jak juz Bordi wroci, to ja po bransoletki sie zglosze :) Quote
YBOT Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 autostrada to 44 zl maz to wliczyl w beznyne.....wiec jest okay....jeszcze zyjemy...jak bedzie zle - przyniesiesz nam BUŁKE lewanko! hehe, a bransoletki mamy jeszcze 3 na zbyciu..... Quote
Majorka_2005 Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Ybot czy moglabym prosic o jakies zdjatko Bordusi, chcialabym przeslac do znajomego, ma kogos w Poznaniu kto byc moze bedzie mogl pomoc w naglosnieniu jeszcze informacji i tak skromniutko, przepraszam ze tak malo, ale chce przelac rowniez cos na ratowanie sunki, poprosze o nr konta :) Quote
YBOT Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 najlepiej na maila....wyslij mi na [email protected] to Ci odesle sto fotek NIUNI.....do wyboru do koloru Quote
Sylka Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 supergoga napisał(a):Nie było jej na tej stacji. Owszem był tam pies - ale to jamnik. Ponoć ktos juz tam o sunie pytał, ale na pewno jej tam w ogóle nie było. Nie ten ślad. . A trafiliscie na ta zmiane z 12.30? Przewaznie nowa zmiana przychodzi o 14.00. I sa to ludzie ktorzy znowu w pracy moga sie pojawic np. za 3 dni:-( Quote
supergoga Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 To była ta sama zmiana, i był pies - tylko ...troche inny bo jamnik :lol: . Szukamy nadal. Quote
Sylka Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 No wiesz jamniki to cwaniaki, zawsze udaja kogos kim nie sa;) Jasnowidz przydalbym sie nam, zeby wskazac chociaz gdzie szukac... Quote
Recommended Posts