Jump to content
Dogomania

B JAK BORDIE - sterylna panna robi "koo" na srodku chodnika - co robic?

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Drabster napisał(a):
Powiedziane mają znaleść żywą ale jeżeli nie daj jej los zanajdom zwłoki niech dzwonią też dostaną 500zł

Z tymii zwłokami to nie jest dobrze ujęte.

Posted

emocje,oskarżenia,poczucie winy,rozpacz,żal.........to ludzkie uczucia, które wywołał bolesny brak jednej psiny
na pewno sie znajdzie bo po tym wszystkim nie moze być inaczej
i wyobraźcie sobie jakie emocje będą targały Wami gdy sie znajdzie....
nie potrafię sobie tego wyobrazic i życze tego Wam i sobie z całego serca
..........na pewno tez wielu z Was wstrzymuje oddech zanim tu zajrzy, prawda?

Posted

jak (jesli) sie znajdzie...to cala dogomania bedzie pijana ze szczescia i "z" szampana..i splakana jednoczesnie:placz: wiem ze Ciotki Witokretki "hoduja" juz jedna butelke w lodowce.....wygadaly sie.....:eviltong:

Posted

Cioci "Pani Magdzie" serdecznie dziekujemy za wpłatę 200 zł!!! To oczywiście nie miejsce i czas na podsumowania, ale oczywiście przedstawimy je. Niestety, ja tylko pracuję, Ybot nie może znaleźć roboty i stąd ta nasza nienajlepsza sytuacja finansowa :-(.

Posted

Kurcze cos sie ruszylo! Moze jakos pomoc wirtualnie? Porozsylac raz jeszcze? Moze jednak to platne ogloszenie? A na Naramowicach nie wychodzi taka gazetka taka osiedlowa?

Posted

supergoga napisał(a):
J

XWegaX - dzieki, ja juz pomału zgłupiałam - jakaś pomroczność chyba. A do tego od wczoraj mam potworny kłopot z oczami - toi cos poważnego i trochę sie boję tyle przy kompie siedzieć.

nie ma sprawy, tekst wstawiłam, teraz pora na zdjęcia :)

Posted

Drabster jeśli pomóc w rozlepianiu plakatów to napisz, które rejony obskoczyć. Naprawde pomożemy. My też chcemy opić szczęśliwy powrót suni do domu.
A co do tej nagrody za martwą - raczej takiej samej bym jednak nie dawała - bo jak pisali - jeden lubi psy a drugi forsę.
Moje 100 zł na nagrodę czeka - na razie nie wysyłam bo nie wiem kto i jak bęzie uiszczał, zawsze zdążę przelać.
Jutro ponownie uruchomię radia - zaczynamy od początku.
I znów gazety - od nowa.

Posted

Słuchacie, a możeby założyć Bordusi nowy temat, w pierwszym poście zebrać wszystko do kupy - takie ogłoszenie zrobić, jak dajecie na inne fora - i poprosić moderatorów o przyklejenie go w innych działach?
Wtedy będzie szansa, że więcej osób go zobaczy, no i nie będzie kilkudziesięciu stron do czytania...

Co do nagrody za martwego psa, mam podobne odczucia - jeśli już wyznaczać, to znacząco niższą, niż za żywego, żeby jednak opłacało sie ją łapać, a nie... :shake:

Posted

a oto co mamy na koncie i za co najpiekniej dziekujemy w imieniu naszym i Bordusi::(

c/w zielinski - 30
c.ania lewana - 20
c.joaaa - 50
c.agata od emi - 30
c. supergoga - 40
c.aga bogdziewicz - 60
c.ciotka kathy - 100
c.ala lesniak - 100
c/w Jarnecki - 100
c.ewa_m - 50
c/w beka - 50
c.beata napiorkowska - 20
c/w jarnecki - 50

Wydane przez YBOTÓW:
szampon - 28 zl
frontline na odpchlenie - 25 zl
drontal plus na odrobaczenie - 22 zl
6 x 25 zastrzyk antybiotykowy - 150 zl
wizyta u dr Niziolka - 110 zl
masc do dziąseł - 6 zl
benzyna (640 km + 730 km = 1370 km) - 337,40

razem - 678,40 zl

Posted

Aga a autostrada?

ja sie w razie czego dokladam, jak jzu uzgodnimy na co (nagroda, ogloszenie?).

ps. Aga jak juz Bordi wroci, to ja po bransoletki sie zglosze :)

Posted

autostrada to 44 zl maz to wliczyl w beznyne.....wiec jest okay....jeszcze zyjemy...jak bedzie zle - przyniesiesz nam BUŁKE lewanko! hehe, a bransoletki mamy jeszcze 3 na zbyciu.....

Posted

Ybot czy moglabym prosic o jakies zdjatko Bordusi, chcialabym przeslac do znajomego, ma kogos w Poznaniu kto byc moze bedzie mogl pomoc w naglosnieniu jeszcze informacji i tak skromniutko, przepraszam ze tak malo, ale chce przelac rowniez cos na ratowanie sunki, poprosze o nr konta :)

Posted

supergoga napisał(a):
Nie było jej na tej stacji. Owszem był tam pies - ale to jamnik. Ponoć ktos juz tam o sunie pytał, ale na pewno jej tam w ogóle nie było. Nie ten ślad.
.

A trafiliscie na ta zmiane z 12.30? Przewaznie nowa zmiana przychodzi o 14.00. I sa to ludzie ktorzy znowu w pracy moga sie pojawic np. za 3 dni:-(