Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[URL="http://imageshack.us/"][IMG]http://img528.imageshack.us/img528/1333/18fc8.jpg[/IMG][/URL]

Antolek prosi o pomoc. Może potrzebować wsparcia finansowego.

Posted

Antos przed chila sie wybudzil, własnie jedzie do domu. W klinice dostał zniżke z czego sie bardzo cieszymy, jednak dokladna kwote podam troche później bo jeszcze sama jej nie znam. Agnieszka doliczy do niej za paliwo, w koncu przejechala spory kawalek. Moge w tej chwili zapewnić ze Antolek żyje.
a i jeszcze jedno, w czasie zabiegu okazlo sie ze prostata nie jest powiekszona.
No wiec mozemy sobie teraz odetchnac:)

Posted

Antoś był dzielny !!!!
Ale w drodze powrotnej troszkę postękiwał.
W hotelu dostanie gustowny kołnierzyk !!!!!
Mój pies w takim wyglądał jak kosmita.
Szwy ma rozpuszczalne, więc jeśli będzie wszystko w porządku, to już gabinetu wet nie będzie musiał oglądać - myślę, że gdyby to wiedział ucieszył by się ogromnie.
Reszta jak napisała Aede.

I jeszcze by było milej - Przyszły domek się sprawdza !!!!
Jak do tej pory wypada pozytywnie !!!!!

Kciuki nadal potrzebne !!!!!

Posted

Ja to bedzie pewne i załatwione to jak najszybciej zawiadomimy. Nie chcemy zapeszać, w przypadku Antka to bardzo ważne żeby mieć pewność. Prosimy o trzymanie kciuków.

Posted

oj nikt do Antolka nie zagladal? On jeszcze domku na 100% nie ma, możemy sobie poleniuchowac jak juz w nim sie znajdzie i troche pobedzie. Antek caly czas jest w hotelu i do tego po zabiegu biedak.