asiuniap Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 W dziesiejszej wyborczej są 2 ogłoszenia o Antku. A o co chodzi aede, "zeby się nie skończyło jak ostatnio"? Quote
Radek Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Pewnie chodzi o to, że pies został w hoteliku z długiem :shake: Quote
przyjaciel_koni Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 [quote name='asiuniap']W dziesiejszej wyborczej są 2 ogłoszenia o Antku. A o co chodzi aede, "zeby się nie skończyło jak ostatnio"?[/quote] Zapewne - skrótowo to ujmując - o "zapomnienie" i niekonsekwencję osób, które deklarowały poprzednio pomoc dla Antosia (zarówno w poszukiwaniu domu, jak i finansową). Antosiem najzwyczajniej przestano się zajmować bo "już był uratowany". Nam nie wolno do takiej sytuacji dopuścić, bo poniesiemy klęskę jak poprzednie osoby "zajmujące się" Antolkiem ! Asiuniap - czy dwa różne ogłoszenia są w tej wyborczej ? Evita - bardzo liczę na te Twoje ogłoszenia w Ofercie i innych !!!!! Dziękuję !!!! Quote
asiuniap Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Hm, ja płacę regularnie, wiem, że asiaf1 ma zapłacić pod koniec września. Są dwa różne. W jednym ogłoszeniu można umieścić 114 znaków, więc dałam dwa z różnym tekstem. Są jeden pod drugim. Quote
przyjaciel_koni Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 [B]Asiuniap[/B] - dziękujemy z Antolkiem za te ogłoszenia ! Każde info o Antosiu ma ogromne znaczenie bo zwiększa przwdopodobieństwo znalezienia domu ! Antolek dziękuje za wpłaty !!!! Pamiętam, że ktoś miał założone konto i dawał [B]ogłoszenia do "Cztery łapy".[/B] Adres internetowy (tam są te ogłoszenia) to: [url]www.cztery-lapy.pl[/url] Tam chyba trzeba mieć założone jakieś konto (chyba bezpłatne). Niestety ja jestem mocno niegramotna w tych sprawach, a warto by było Antolka tam umieścić - [B]bardzo proszę o pomoc !!! [/B]I równie [B]ważne - w tą sobotę i niedzielę są w Pałacu Kultury i Nauki w Warszawie targi "Zoomarket 2006". Czy znajdzie się ktoś tak dobry, kto może wydrukować [U]ulotki zrobione przez Evitę[/U][/B][U] (link na którejś z poprzednich stron)[/U][B] i może z kimś znajomym porozdawać je przed wejściem [/B](wtedy nie trzeba płacić za bilet wstępu). Ja niestety nie mam takich możliwości, przepraszam. [SIZE=3][COLOR=Red][B]Bardzo prosimy o pomoc ! To pilne ! [/B][/COLOR][/SIZE] Quote
przyjaciel_koni Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Czy nikt nam nie może pomóc ? Chociaż to ogłoszenie. Quote
asiuniap Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Asiaf1 pod koniec września wpłaci 300 zł. Moja kumpela być może jutro będzie na tych targach, mogę jej podrzucić plakaty, ale to nie jest pewne. Quote
przyjaciel_koni Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Próbuję sobie przypomnieć, kto dawał te ogłoszenia do Cztery łapy - nie jestem pewna, czy nie Supergoga albo Czarodziejka. [B]Ludzie pomóżcie z tymi ulotkami jutro lub pojutrze (nie mamy nawet na czym wydrukować) !!! [/B] Quote
Radek Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Spróbuję wydrukować tyle, na ile pozwoli ilość tuszu w drukarce, tylko jak Wam to dostarczyć? Quote
przyjaciel_koni Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Radek - jeśli dasz radę to wydrukuj - spróbuję się skontaktować z Paulą, może znajdzie trochę czasu na te targi. Co do odbioru, to jeśli można by to ustalić jutro (ewentualną godz. i gdzie), to będę wdzięczna. Jutro jestem dostępna pewnie ok. 11.30 i wtedy się odezwę na forum. Czy Ty Radku jesteś jutro w Warszawie i nie jedziesz na grzyby ? Quote
Radek Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Jutro jestem w Warszawie, przeważnie w Centrum. Ulotki się drukują, ale nie wiem ile ich będzie. Niestety na Dogo zajrzę tylko z samego rana, później remontuje mieszkanie. Może najlepiej byłoby się umówić telefonicznie, może jakiś SMS? Ulotki trzeba będzie jeszcze rozciąć, ja dziś nie dam rady bo padam. Mój numer 608402425 Quote
przyjaciel_koni Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 To jeśli można skontaktuję się z Tobą telefonicznie po tej 11.30, oczywiście, jeśli w niczym wtedy nie będę przeszkadzać (będę wiedziała, kto odbierze i umówimy się na odbiór o pasującej Ci porze). Paula - odezwij się, jeśli możesz ! Ochotnik do ulotek poszukiwany pilnie ! Quote
przyjaciel_koni Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 A najpilniej poszukiwany dom dla Antolka !!!!!! Pomóżcie !!!!! Antoś ma tak niewiele czasu !!!!!! Quote
evita. Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 [quote name='przyjaciel_koni']Pamiętam, że ktoś miał założone konto i dawał [B]ogłoszenia do "Cztery łapy".[/B] Adres internetowy (tam są te ogłoszenia) to: [URL="http://www.cztery-lapy.pl"]www.cztery-lapy.pl[/URL] Tam chyba trzeba mieć założone jakieś konto (chyba bezpłatne). Niestety ja jestem mocno niegramotna w tych sprawach, a warto by było Antolka tam umieścić - [B]bardzo proszę o pomoc !!![/B][/quote] Ja mam tam konto, ale nie ma tam niestety możliwości bezpośredniego zamieszcznia ogłoszeń. Napisałam na maila [EMAIL="[email protected]"][B][COLOR=#0000ff][email protected][/COLOR][/B][/EMAIL] z prośbą o umieszcznie ogłoszenia o Antosiu. Nie wiem czy tak się to załatwia. Może ktoś dawał już kiedyś ogłoszenie i wie jaka jest "procedura" ? Quote
przyjaciel_koni Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Evita - dawały chyba również Dziewczyny od schroniska w Ostrowii. Jutro posprawdzam. Dzisiaj muszę już kończyć. Odezwę się do Ciebie jak będę miała pewne wiadomości, na które czekam do czwartku. Dobranoc. Quote
Paula Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Dopiero niedawno wrocilam :oops: [quote name='Radek']tylko jak Wam to dostarczyć?[/quote] Jutro bede o 12 na Gwardii na wystawie; jest spotkanie Warszawiakow w zwiazku ze sprawa Ozzy'ego (ulotki, plakaty, petycja). Niedziele mam zajeta, nie wybieram sie na targi :shake: Popytam, moze ktos sie wybiera w niedziele, wtedy sie jakos spotkamy (wysylam nr telefonu na pw). Quote
asiaf1 Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 [quote name='asiuniap']Asiaf1 pod koniec września wpłaci 300 zł. Moja kumpela być może jutro będzie na tych targach, mogę jej podrzucić plakaty, ale to nie jest pewne.[/quote] Ja się nie wycofuję, na pewno wpłacę. Widziałm, że Antoś ma jeszcze na koncie pieniążki więc w tym miesiącu zapłaciłam ponad 2 tyś za pobyt moich psiaków w hotelu a za Antosia zapłacę tak jak powiedziałam wcześniej z wrześniowej pensji. Quote
przyjaciel_koni Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 [B]Asiaf1[/B] - nigdy nie miałyśmy wątpliwości co do Twoich deklaracji ! Wiesz, że darzę Cię wielkim zaufaniem i wiem, że z wielkim poświęceniem służysz pomocą zwierzakom. Wiem również, że masz wiele zobowiązań ! Tym bardziej dziękujemy !!! Ulotki będą odebrane od Radka dzisiaj. [B]Nadal jednak poszukujemy Osób, które jutro (niedziela - bo dzisiaj już nie zdążymy) pomogą je rozdawać na targach. Czy nikt nie znajdzie chwili czasu na pomoc Antosiowi ? Bardzo prosimy ! [/B] Quote
irma Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 deklarowałam wpłaty miesięczne na Antka - ale jakoś nie mogę się dogadac gdzie wpłacać - zalegam już za 3 miesiące podajcie mi numer konta to natychmiast wpłacę Quote
BasiaD Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Irma dziewczyny prosiły żeby wpłacać na AFN z dopiskiem, że dla Antosia.Ja też tak wpłacam i jak dotąd dociera pod właściwy adres. Pozdrawiam serdecznie. Quote
przyjaciel_koni Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Irma - wpłaty z dopiskiem "Antoś" można przekazywać na konto Funduszu: [B]31 1140 2017 0000 4902 0527 0923[/B] MultiBank [B]Dorota Romaniuk[/B] Karabeli 4 m 97 01-313 Warszawa Trafią gdzie trzeba. I dziękujemy za pamięć. Ulotki od Radka są u mnie - Radek - Antolek dziękuje ! Czy znajdzie się jednak jakiś ochotnik na jutro do rozdawania ulotek ????????? To nie jest specjalnie skomplikowane zajęcie. Quote
przyjaciel_koni Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 A Antolek nadal czeka na dom i pomoc !!! [SIZE=3][FONT=Times New Roman][IMG]http://img79.imageshack.us/img79/746/antek15ix.jpg[/IMG][/FONT][/SIZE] Quote
przyjaciel_koni Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Jeszcze może przypomnę, że może to być domek tymczasowy (by obniżyć koszty, wtedy na dłużej starczy pieniędzy). Zbliża się zima. To bardzo zły czas dla zwierząt. Zwłaszcza bezdomnych. Prosimy wciąż o pomoc ! Quote
przyjaciel_koni Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Na dobranoc Antoś raz jeszcze poprosi o dom !!!!! Szkoda, że nikt nie może pomóc z ulotkami. Quote
przyjaciel_koni Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Napiszę tylko krótko, że byłam na tych targach. Rodzina zła i głodna, więc idę robić obiad. Antolek wciąż potrzebuje pomocy w szukaniu domu !!! Widmo schroniska wisi nad nim nadal !!! W tej kwestii raczej nic się nie zmieniło !!! Quote
Recommended Posts