pinkmoon Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 Dzisiaj ponoć TV w Dąbrówce, może się dziewczyny załapią :razz: Quote
gameta Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 pinkmoon napisał(a):Dzisiaj ponoć TV w Dąbrówce, może się dziewczyny załapią :razz: A Ty się załapiesz ? Quote
pinkmoon Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 Ee, ja jestem w domu dzisiaj. A kurka, miała być telewizja w niedzielę, z poświęceniem sprzątałyśmy klatki w szczeniakarni, a tu lipa. W niedzielę nie było nikogo oprócz nawiedzonej działaczki TOZu. Quote
akucha Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 [quote name='pinkmoon'] I dostały super dogomaniackie imiona - Gameta i Akucha :evil_lol: To malutkie, miniaturowe psinki. Gameta ma pinczerowatą mordkę, a Akucha wygląda jak fretka ;) Są świetne! Akucha spokojniejsza, delikatniejsza, bardziej uległa i cicha, Gameta - zadziora, charakterna, ale też szuka kontaktu. Sunie tolerują się nawzajem, ale kiedy pojawia się człowiek robią się bardzo zazdrosne, powinny być jedynymi zwierzakami w swoich nowych domach. :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Pink, jesteś wariatka!!!! Hihihihi ale się uśmiałam z opisu Akuchy :evil_lol:Taaaa... cicha, spokojna, ULEGŁA - o rany! - i miniatura jeszcze. Ci, którzy mnie znają mają pewnie niezły ubaw. Gameta pasowałaby jak złoto! No nic to, zabrałam kurduple nieszczęsne na allegro. Na wyróznione :eviltong:, a jak! Quote
Fiks Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Dziękujemy za allegro :D Pinki, ile one mogą mieć w kłębie? 25 cm to max, co? Quote
pinkmoon Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 Fiks, pierwsze co to wyczyść skrzynkę, bo PW się nie mogę dobić do Ciebie. A chciałam Ci napisać, że założyłam wątek Oliwce. I nie wiem ile mogą mieć w kłębie, ale są mini mini. Quote
Fiks Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Dziękuję za wiadomość, już wyczyściłam skrzynkę :) Quote
gameta Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 kaerjot napisał(a):Malują się? Coś ty, one nie muszą. Nie są brzydkie ;) Quote
pinkmoon Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 Właśnie Gameta miałam do Ciebie występować z pretensjami :diabloti: Akucha robi postępy i pięknie chodzi na smyczce, a Gamcia nawet nie da sobie obroży zapiąć. Wstyd! Quote
gameta Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 to olej obrozę i weź ją luzem - to wolny duch, ale będzie za tobą szła ;) Quote
pinkmoon Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 Jeśli chcesz nas odwiedzić i pomóc potem w poszukiwaniach Gamci po okolicznych polach, lasach i wioskach, to pewnie - następnym razem zastosuję się do porady :loveu: Quote
gameta Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 pinkmoon napisał(a):Jeśli chcesz nas odwiedzić i pomóc potem w poszukiwaniach Gamci po okolicznych polach, lasach i wioskach, to pewnie - następnym razem zastosuję się do porady :loveu: Odwiedzę, w odpowiednim czasie ;) To zamiast obroży wypróbuj szelki - może będzie bardziej zadowolona :) Quote
pinkmoon Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 Kiepsko będzie z założeniem czegokolwiek Gamci. Do głaskania mizdrzy się i przymila, ale przy wszelkich manipulacjach przy niej potrafi się odgryźć. Quote
gameta Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Cholera no, moja krew :( Macie nauczkę Gametą nie nazywać już więcej żadnej suczy... Od początku wiedziałam, że Akucha będzie ta grzeczna a ta moja to diabeł wcielony ... Hmmm, a zaciskowa? Quote
Litterka Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 A mi się nadal podoba "ta niebieska" - czyli ta szara, bo imiona mi się mylą :(. Kto mi przemaluje Mikrę? :P Quote
gameta Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Litterka napisał(a):A mi się nadal podoba "ta niebieska" - czyli ta szara, bo imiona mi się mylą :(. Kto mi przemaluje Mikrę? :P Ocywiście, Akucha Ci się widzi ... To niech Akucha przemaluje ;) Quote
Fiks Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Gamcia fajna jest :) jej oczka mówią "chcem ale boję siem" :evil_lol: Ale fakt, jak ktoś będzie ubierał jej pierwszy raz obroże, niech założy pancerne rękawiczki :diabloti: A Akuszka może już iść do adpocji. Aż piszczy z radości jak nas widzi i chce na spacerek. Pinki uratowałaś następnego pieska, super. Quote
Litterka Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Fiks, może w weekend bym przyjechała i pomogła? Mam w zakładaniu takim maluchom "osprzętu" doświadczenie Quote
Litterka Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Hmmm... Szkoda by było... Bo w przyszły weekend mam studia, no i na razie praca... Chociaż nie wiem, czy znowu nie wyląduję na wolnym, bo mi się umowa próbna kończy... :( Quote
Litterka Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Fiks, widzisz, bo to jest tak: pytam Pani Kierownik, czy mam szansę na przedłużenie umowy, ona mówi, że to kadry decydują, pytam w kadrach, to słyszę, że decyduje tzw. opinia przydatności wydawana przez p. Kierownik... I co tu teraz sądzić? :( Quote
Fiks Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 To trzymam kciuki, żeby Ci się wszystko dobrze ułożyło w pracy. Quote
Recommended Posts