Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja na pewno będę w niedzielę. :) Więc Litterko zapraszamy, wiesz jak jest, pomoc zawsze bardzo potrzebna.

Co prawda mam nadzieję że Fiks też w końcu jednak będzie;)

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ehhh... Od soboty mam baaardzo dużo czasu dla piesków... :( Dzisiaj się okazało, że z różnych przyczyn formalnoprawnych nie przedłużają mi tej cholernej umowy... :( No cóż, w niedzielę w takim razie mogę jechać! Tylko trzeba pamiętać o dużym wiadrze gorącej herbaty! ;)

Posted

Litterka napisał(a):
Ehhh... Od soboty mam baaardzo dużo czasu dla piesków... :( Dzisiaj się okazało, że z różnych przyczyn formalnoprawnych nie przedłużają mi tej cholernej umowy... :( No cóż, w niedzielę w takim razie mogę jechać! Tylko trzeba pamiętać o dużym wiadrze gorącej herbaty! ;)

I zabierz ze sobą pancerne rękawiczki :cool3:

Współczuję Ci :-(

Posted

pinkmoon napisał(a):
No to Gameta będzie jej :diabloti:

Taaaaaaak? Super :-]

Litterka, nie martw się, zaraz znajdziesz świetną pracę, mówię Ci, mam przeczucia :)

Posted

Ale zobaczysz - tylko raz wymiziasz Gamcię i już się zakochasz, będziesz przyjeżdżała do niej co tydzień, taką Ci przyszłość wróżę :loveu:

a za pracę też trzymam kciuki ;)

Posted

Litterka napisał(a):
Ehhh... Żeby to było takie z pracą łatwe... Wszędzie szukają doradców klienta i sprzedawców, a to kompletnie nie moja działka - nie umiem wciskać ludziom kitu... :(

a co umiesz/lubisz/chciałabyś robić ?

Posted

pinkmoon napisał(a):
Ale zobaczysz - tylko raz wymiziasz Gamcię i już się zakochasz, będziesz przyjeżdżała do niej co tydzień, taką Ci przyszłość wróżę :loveu:

a za pracę też trzymam kciuki ;)

O, to teraz za mnie, Litterka będzie przyjeżdżać do Dąbrówki :)

Posted

Gameta, ja mam kilka celów: najchętniej zajęłabym jakieś recepcyjne stanowisko w firmie. Chętnie pracowałabym też w kancelarii prawnej, radcowskiej lub adwokackiej, gdzie mogłabym wykorzystać doświadczenie zdobyte w sądach. Niestety, w sądach się sprawdzam, ale zawsze trafię na jakieś czystki, reorganizację, albo inne "okoliczności zewnętrzne" i tracę posadę... Fajnie byłoby pracować również w zawodzie wyuczonym - edytorstwo, ale w wydawnictwach raczej pełne obsady. Poza tym, dobrze czułabym się tam, gdzie potrzebne jest myślenie i kreatywność - mam 100 pomysłów na minutę, niektóre są tak odjechane, że wolę się nimi nie dzielić...

Fiks, przypominam Ci, że chętnie pojadę, ale bez samochodu (prawa jazdy) ani rusz... :(

• 3 weeks later...
Posted

Dzwonił pan zainteresowany Akuchą.
Rozmowa przebiegała gładko i sympatycznie do czasu, kiedy z mojej strony nie padło magiczne słowo 'sterylizacja'.
Pan zakrztusił się i w słuchawce zapadła grobowa cisza, po czym po dramatycznej pauzie zapytał drżącym głosem:
"Ale czy to znaczy... że wy... chcecie jej zabrać narządy???"

:loveu:

Posted

pinkmoon napisał(a):
Dzwonił pan zainteresowany Akuchą.
Rozmowa przebiegała gładko i sympatycznie do czasu, kiedy z mojej strony nie padło magiczne słowo 'sterylizacja'.
Pan zakrztusił się i w słuchawce zapadła grobowa cisza, po czym po dramatycznej pauzie zapytał drżącym głosem:

:evil_lol: :roflt:

Posted

pinkmoon napisał(a):

A ona już jest po czy dopiero przed? Bo jak jest po ciachaniu to bym nic nawet nie mówiła :p

• 2 weeks later...