malawaszka Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 [quote name='Vectra']Waszka ja rozumiem , że by było lato - słońce - zmień lekarza , bo ten cię czymś [B]starszym[/B] faszeruje [COLOR=Red][B][IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/roflmao.gif[/IMG][/B][/COLOR][/QUOTE] ale starszym niż co? :niewiem:
Cola Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 [quote name='malawaszka']jestem płodem :mdleje:[/QUOTE] :roflt: [quote name='Vectra']Waszka ja rozumiem , że by było lato - słońce - zmień lekarza , bo ten cię czymś starszym faszeruje [COLOR=Red][B]:roflt:[/B][/COLOR][/QUOTE] starszym to może nie...raczej coś nowego wypuścili na rynek i testują :cool3: z objawów wynika, że to serum odmładzające, ale zrobili zbyt duże stężenie :roflt:
dbsst Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 [quote name='malawaszka'] jestem płodem :mdleje:[/QUOTE] czyli,że jesteś tez taka obślizgła i siedzisz w mazi fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
clockwork Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ty też jeszcze nie już??? :roll::roll: zostało 15 dni- nie wychodź z domu, nie schodź nawet po schodach ..... leż i zaciskaj ;) faken dupen ile razy cie dodam do subskrybcji tyle razy mi cie wcina :angryy::angryy: nie wiem jakie jeszcze subskr. mi pozżerało ale nie lubie tego dogo :angryy::angryy: egzorcysty szukam ... najpierw u mnie odczyńmo potem wysyłam go do cia [/B][/COLOR][/FONT]
Alicja Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ty też jeszcze nie już??? :roll::roll: zostało 15 dni- nie wychodź z domu, nie schodź nawet po schodach ..... leż i zaciskaj ;) faken dupen ile razy cie dodam do subskrybcji tyle razy mi cie wcina :angryy::angryy: nie wiem jakie jeszcze subskr. mi pozżerało ale nie lubie tego dogo :angryy::angryy: egzorcysty szukam ... najpierw u mnie odczyńmo potem wysyłam go do cia [/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] [COLOR=Red][B][FONT=Arial] to ty nie wiesz , że rodzimy z Agą :cool3::cool3:.. obiecała z łóżka porodowego SMSy posyłać z komendami ;)[/FONT] [/B][/COLOR]
clockwork Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 [quote name='Alicja'][COLOR=Red][B][FONT=Arial] to ty nie wiesz , że rodzimy z Agą :cool3::cool3:.. obiecała z łóżka porodowego SMSy posyłać z komendami ;)[/FONT] [/B][/COLOR][/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ja ją kocham ale rodzić już nie zamierzam :shake:... jeszcze nie tera.... i nigdy więcej ....... nie żeby bolało :diabloti::diabloti: ale nie mam czasu :eviltong::eviltong: ale na eski byda czekać :cool3::cool3: [/B][/COLOR][/FONT]
Alicja Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ja ją kocham ale rodzić już nie zamierzam :shake:... jeszcze nie tera.... i nigdy więcej ....... nie żeby bolało :diabloti::diabloti: ale nie mam czasu :eviltong::eviltong: ale na eski byda czekać :cool3::cool3: [/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] [COLOR=Red][B]nie ...no co ci szkodzi poświrować ... pooddychać .....dotlenisz sie przynajmniej ;)[/B][/COLOR]
agbar Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ty też jeszcze nie już??? :roll::roll: zostało 15 dni- nie wychodź z domu, nie schodź nawet po schodach ..... leż i zaciskaj ;) faken dupen ile razy cie dodam do subskrybcji tyle razy mi cie wcina :angryy::angryy: nie wiem jakie jeszcze subskr. mi pozżerało ale nie lubie tego dogo :angryy::angryy: egzorcysty szukam ... najpierw u mnie odczyńmo potem wysyłam go do cia [/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] Ja jeszcze nie...ale juz by moglo byc.... czekam na egzorcyste;) [quote name='Alicja'][COLOR=Red][B][FONT=Arial] to ty nie wiesz , że rodzimy z Agą :cool3::cool3:.. obiecała z łóżka porodowego SMSy posyłać z komendami ;)[/FONT] [/B][/COLOR][/QUOTE] Potwierdzam:grins: Zreszta ja tak bede wrzeszczec ze mnie uslyszycie:-) [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ja ją kocham ale rodzić już nie zamierzam :shake:... jeszcze nie tera.... i nigdy więcej ....... nie żeby bolało :diabloti::diabloti: ale nie mam czasu :eviltong::eviltong: ale na eski byda czekać :cool3::cool3: [/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] aha...czasu nie ma..aha..... [quote name='Alicja'][COLOR=Red][B]nie ...no co ci szkodzi poświrować ... pooddychać .....dotlenisz sie przynajmniej ;)[/B][/COLOR][/QUOTE] oooo wlasnie....oddychajcie...mrozne powietrze dobrze Wam zrobi Tez Was kocham. Jakby kto pytal co robie?: wlasnie przyozdobilam chalupe na swieta,posprzatalam kuchnie,umylam podlogi,i zaraz za chwile bedziemy robic galarete z kurczaka..mniammmmm.
apple Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 [quote name='agbar'] Jakby kto pytal co robie?: wlasnie przyozdobilam chalupe na swieta,posprzatalam kuchnie,umylam podlogi,i zaraz za chwile bedziemy robic galarete z kurczaka..mniammmmm.[/QUOTE] A czy bywa czasem tak, ze odpoczywasz? No wiesz tak z ciekawości pytam:hmmmm::evil_lol: NIC się nie martw, ja Ci moge troche poprzeć jak się zmęczysz:p
agbar Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 [quote name='apple']A czy bywa czasem tak, ze odpoczywasz? No wiesz tak z ciekawości pytam:hmmmm::evil_lol: NIC się nie martw, ja Ci moge troche poprzeć jak się zmęczysz:p[/QUOTE] Odpoczywam wlasnie teraz....Bo nogi mi tak spuchli ze masakra....
Alicja Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 [COLOR=Red][B]Odpoczywaj se , odpoczywaj ;)[/B][/COLOR]
apple Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 [quote name='agbar']Odpoczywam wlasnie teraz....Bo nogi mi tak spuchli ze masakra....[/QUOTE]ino skutecznie odpoczywaj.....relllaaaax:p
dbsst Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 a mi przyszedł nowy mop nowy mop i jutro jade z podłogą :multi::multi::multi::multi:
agbar Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 Melduje,ze nadal w dwupaku jestem ;) ,maly ma zakaz opuszczania miejsca chwilowego zakwaterowania z racji,iz dopadla nas zima, w ciagu dwoch godzin zrobila sie kleska zywiolowa i dalej sypie.Bartul lata co jakis czas odsniezac auto,zeby jak mowi byc w gotowosci...nie zebym byla zlosliwa ale moze mu zrobie trening nocny :diabloti: hehehe.Sypie i sypie,i moze nawet jest pieknie,spacer w mroznym powietrzu byl cudowny,Dilik oszalal ze szczescia i rzucal sie w tym sniegu jak glupi ale nie mam zamiaru w takich warunkach jezdzic samochodem....Ide zrec mandaryny i czytac i moze cos przekasze i wypije kakao i moze cos jeszcze wymysle... :roll:
Alicja Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]MOże niech Bartek stanie z parasolem kole auta i osłania ;)[/B][/COLOR][/FONT]
dbsst Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 napewno nie chcesz dzis rodzić napewno ha ha ha
dbsst Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 halo odezwij sie co tu tak cicho........................cicho = podejrzanie :D
agbar Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 Dalej sypie...Dalej w dwupaku... Mecze sie niesamowicie,ja nie wiem czy to mozliwe ale brzucha mam jeszcze nizej....Tym sposobem uniemozliwil mi on,ten brzuch,ubieranie butow...no ni do rady i B. musi padac przede mna na kolana..... Pies nam oglupl-porwal lopate do odsniezania i latal z nia w zebach-polowa sasiadow miala ubaw-my naturlis tez :evil_lol:. Utworzylam menu swiateczne i kilometrowa liste zakupow,a wczoraj dokupilam Okruchowi bodziakow i pizamek :mdleje: Jakby tak mialo braknac :roll:. A tera ide grac w karty a potem na spacerek biala ,mrozna wieczorowa pora.
Medorowa Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Cze Dwupaczku:loveu::loveu::loveu: Zaglądam na bieżąco, coby sprawdzić, czy Okruszek jest już z nami, ino weny do pisania brak;)
dbsst Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 [quote name='agbar']Dalej sypie...Dalej w dwupaku... Mecze sie niesamowicie,ja nie wiem czy to mozliwe ale brzucha mam jeszcze nizej....Tym sposobem uniemozliwil mi on,ten brzuch,ubieranie butow...no ni do rady i B. musi padac przede mna na kolana..... Pies nam oglupl-porwal lopate do odsniezania i latal z nia w zebach-polowa sasiadow miala ubaw-my naturlis tez :evil_lol:. Utworzylam menu swiateczne i kilometrowa liste zakupow,a wczoraj dokupilam Okruchowi bodziakow i pizamek :mdleje: Jakby tak mialo braknac :roll:. A tera ide grac w karty a potem na spacerek biala ,mrozna wieczorowa pora.[/QUOTE] ha ha ha u mnie brzuch raczej nisko nie ma szans się opuścić ale też nie moge nic na lewą nogę włożyć a to dlatego, że po tej stronie mój mały Książę trzyma kopyta :evil_lol::evil_lol::evil_lol: na bezsenne noce polecam [url]http://www.grymix.pl/2723/fishdom-frosty/[/url] :diabloti::evil_lol::evil_lol: nie wiem czemu przeszłam ja już dwa razy :shake::evil_lol:
Alicja Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 [quote name='agbar']Dalej sypie...Dalej w dwupaku... Mecze sie niesamowicie,ja nie wiem czy to mozliwe ale brzucha mam jeszcze nizej....Tym sposobem uniemozliwil mi on,ten brzuch,ubieranie butow...no ni do rady i B. musi padac przede mna na kolana..... Pies nam oglupl-porwal lopate do odsniezania i latal z nia w zebach-polowa sasiadow miala ubaw-my naturlis tez :evil_lol:. Utworzylam menu swiateczne i kilometrowa liste zakupow,a wczoraj dokupilam Okruchowi bodziakow i pizamek :mdleje: Jakby tak mialo braknac :roll:. A tera ide grac w karty a potem na spacerek biala ,mrozna wieczorowa pora.[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]no tak Ty to chcesz urodzić z fasonem 25 grudnia ;)[/B][/COLOR][/FONT]
dbsst Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 melduj się BO JA NIE CHCE niczego PRZEGAPIĆ hahahahhaa
Cola Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 [quote name='dbsst']na bezsenne noce polecam [URL]http://www.grymix.pl/2723/fishdom-frosty/[/URL] :diabloti::evil_lol::evil_lol: nie wiem czemu przeszłam ja już dwa razy :shake::evil_lol:[/QUOTE] zamorduję Cię za tę grę :mad: :boom: pożarła mi tyyyyle czasu, a ja mam akurat co robić :diabloti: TZ jak zobaczył czym się zajmuję to rzekł: " Dora (siostrzenica) ma podobną grę :p może Ci pożyczy :evil_lol:"
dbsst Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 [quote name='Cola']zamorduję Cię za tę grę :mad: :boom: pożarła mi tyyyyle czasu, a ja mam akurat co robić :diabloti: TZ jak zobaczył czym się zajmuję to rzekł: " Dora (siostrzenica) ma podobną grę :p może Ci pożyczy :evil_lol:"[/QUOTE] ha ha ha gra jest zarąbista dlatego gram w nia po nocach :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a pożyczy i mi :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Recommended Posts