Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vectra']Waszka ja rozumiem , że by było lato - słońce - zmień lekarza , bo ten cię czymś [B]starszym[/B] faszeruje [COLOR=Red][B][IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/roflmao.gif[/IMG][/B][/COLOR][/QUOTE]

ale starszym niż co? :niewiem:

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']jestem płodem :mdleje:[/QUOTE]

:roflt:

[quote name='Vectra']Waszka ja rozumiem , że by było lato - słońce - zmień lekarza , bo ten cię czymś starszym faszeruje [COLOR=Red][B]:roflt:[/B][/COLOR][/QUOTE]

starszym to może nie...raczej coś nowego wypuścili na rynek i testują :cool3: z objawów wynika, że to serum odmładzające, ale zrobili zbyt duże stężenie :roflt:

Posted

[quote name='malawaszka']
jestem płodem :mdleje:[/QUOTE]

czyli,że jesteś tez taka obślizgła i siedzisz w mazi fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ty też jeszcze nie już??? :roll::roll:

zostało 15 dni- nie wychodź z domu, nie schodź nawet po schodach ..... leż i zaciskaj ;)

faken dupen ile razy cie dodam do subskrybcji tyle razy mi cie wcina :angryy::angryy: nie wiem jakie jeszcze subskr. mi pozżerało ale nie lubie tego dogo :angryy::angryy:

egzorcysty szukam ... najpierw u mnie odczyńmo potem wysyłam go do cia

[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ty też jeszcze nie już??? :roll::roll:

zostało 15 dni- nie wychodź z domu, nie schodź nawet po schodach ..... leż i zaciskaj ;)

faken dupen ile razy cie dodam do subskrybcji tyle razy mi cie wcina :angryy::angryy: nie wiem jakie jeszcze subskr. mi pozżerało ale nie lubie tego dogo :angryy::angryy:

[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

[COLOR=Red][B][FONT=Arial]
to ty nie wiesz , że rodzimy z Agą :cool3::cool3:.. obiecała z łóżka porodowego SMSy posyłać z komendami ;)[/FONT]
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicja'][COLOR=Red][B][FONT=Arial]
to ty nie wiesz , że rodzimy z Agą :cool3::cool3:.. obiecała z łóżka porodowego SMSy posyłać z komendami ;)[/FONT]
[/B][/COLOR][/QUOTE]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ja ją kocham ale rodzić już nie zamierzam :shake:... jeszcze nie tera.... i nigdy więcej ....... nie żeby bolało :diabloti::diabloti: ale nie mam czasu :eviltong::eviltong: ale na eski byda czekać :cool3::cool3:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ja ją kocham ale rodzić już nie zamierzam :shake:... jeszcze nie tera.... i nigdy więcej ....... nie żeby bolało :diabloti::diabloti: ale nie mam czasu :eviltong::eviltong: ale na eski byda czekać :cool3::cool3:

[COLOR=Red][B]nie ...no co ci szkodzi poświrować ... pooddychać .....dotlenisz sie przynajmniej ;)[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ty też jeszcze nie już??? :roll::roll:

Ja jeszcze nie...ale juz by moglo byc....
czekam na egzorcyste;)

[quote name='Alicja'][COLOR=Red][B][FONT=Arial]
[/B][/COLOR][/QUOTE]

Potwierdzam:grins:
Zreszta ja tak bede wrzeszczec ze mnie uslyszycie:-)

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ja ją kocham ale rodzić już nie zamierzam :shake:... jeszcze nie tera.... i nigdy więcej ....... nie żeby bolało :diabloti::diabloti: ale nie mam czasu :eviltong::eviltong: ale na eski byda czekać :cool3::cool3:

aha...czasu nie ma..aha.....

[quote name='Alicja'][COLOR=Red][B]nie ...no co ci szkodzi poświrować ... pooddychać .....dotlenisz sie przynajmniej ;)[/B][/COLOR][/QUOTE]

oooo wlasnie....oddychajcie...mrozne powietrze dobrze Wam zrobi

Tez Was kocham.

Jakby kto pytal co robie?: wlasnie przyozdobilam chalupe na swieta,posprzatalam kuchnie,umylam podlogi,i zaraz za chwile bedziemy robic galarete z kurczaka..mniammmmm.

Posted

[quote name='agbar']

Jakby kto pytal co robie?: wlasnie przyozdobilam chalupe na swieta,posprzatalam kuchnie,umylam podlogi,i zaraz za chwile bedziemy robic galarete z kurczaka..mniammmmm.[/QUOTE]
A czy bywa czasem tak, ze odpoczywasz? No wiesz tak z ciekawości pytam:hmmmm::evil_lol:

NIC się nie martw, ja Ci moge troche poprzeć jak się zmęczysz:p

Posted

[quote name='apple']A czy bywa czasem tak, ze odpoczywasz? No wiesz tak z ciekawości pytam:hmmmm::evil_lol:

NIC się nie martw, ja Ci moge troche poprzeć jak się zmęczysz:p[/QUOTE]

Odpoczywam wlasnie teraz....Bo nogi mi tak spuchli ze masakra....

Posted

Melduje,ze nadal w dwupaku jestem ;) ,maly ma zakaz opuszczania miejsca chwilowego zakwaterowania z racji,iz dopadla nas zima, w ciagu dwoch godzin zrobila sie kleska zywiolowa i dalej sypie.Bartul lata co jakis czas odsniezac auto,zeby jak mowi byc w gotowosci...nie zebym byla zlosliwa ale moze mu zrobie trening nocny :diabloti: hehehe.Sypie i sypie,i moze nawet jest pieknie,spacer w mroznym powietrzu byl cudowny,Dilik oszalal ze szczescia i rzucal sie w tym sniegu jak glupi ale nie mam zamiaru w takich warunkach jezdzic samochodem....Ide zrec mandaryny i czytac i moze cos przekasze i wypije kakao i moze cos jeszcze wymysle... :roll:

Posted

Dalej sypie...Dalej w dwupaku...
Mecze sie niesamowicie,ja nie wiem czy to mozliwe ale brzucha mam jeszcze nizej....Tym sposobem uniemozliwil mi on,ten brzuch,ubieranie butow...no ni do rady i B. musi padac przede mna na kolana.....
Pies nam oglupl-porwal lopate do odsniezania i latal z nia w zebach-polowa sasiadow miala ubaw-my naturlis tez :evil_lol:. Utworzylam menu swiateczne i kilometrowa liste zakupow,a wczoraj dokupilam Okruchowi bodziakow i pizamek :mdleje: Jakby tak mialo braknac :roll:. A tera ide grac w karty a potem na spacerek biala ,mrozna wieczorowa pora.

Posted

[quote name='agbar']Dalej sypie...Dalej w dwupaku...
Mecze sie niesamowicie,ja nie wiem czy to mozliwe ale brzucha mam jeszcze nizej....Tym sposobem uniemozliwil mi on,ten brzuch,ubieranie butow...no ni do rady i B. musi padac przede mna na kolana.....
Pies nam oglupl-porwal lopate do odsniezania i latal z nia w zebach-polowa sasiadow miala ubaw-my naturlis tez :evil_lol:. Utworzylam menu swiateczne i kilometrowa liste zakupow,a wczoraj dokupilam Okruchowi bodziakow i pizamek :mdleje: Jakby tak mialo braknac :roll:. A tera ide grac w karty a potem na spacerek biala ,mrozna wieczorowa pora.[/QUOTE]

ha ha ha u mnie brzuch raczej nisko nie ma szans się opuścić ale też nie moge nic na lewą nogę włożyć a to dlatego, że po tej stronie mój mały Książę trzyma kopyta :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

na bezsenne noce polecam

[url]http://www.grymix.pl/2723/fishdom-frosty/[/url]

:diabloti::evil_lol::evil_lol:

nie wiem czemu przeszłam ja już dwa razy :shake::evil_lol:

Posted

[quote name='agbar']Dalej sypie...Dalej w dwupaku...
Pies nam oglupl-porwal lopate do odsniezania i latal z nia w zebach-polowa sasiadow miala ubaw-my naturlis tez :evil_lol:. Utworzylam menu swiateczne i kilometrowa liste zakupow,a wczoraj dokupilam Okruchowi bodziakow i pizamek :mdleje: Jakby tak mialo braknac :roll:. A tera ide grac w karty a potem na spacerek biala ,mrozna wieczorowa pora.[/QUOTE]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]no tak Ty to chcesz urodzić z fasonem 25 grudnia ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='dbsst']na bezsenne noce polecam

[URL]http://www.grymix.pl/2723/fishdom-frosty/[/URL]

:diabloti::evil_lol::evil_lol:

nie wiem czemu przeszłam ja już dwa razy :shake::evil_lol:[/QUOTE]

zamorduję Cię za tę grę :mad: :boom: pożarła mi tyyyyle czasu, a ja mam akurat co robić :diabloti:
TZ jak zobaczył czym się zajmuję to rzekł: " Dora (siostrzenica) ma podobną grę :p może Ci pożyczy :evil_lol:"

Posted

[quote name='Cola']zamorduję Cię za tę grę :mad: :boom: pożarła mi tyyyyle czasu, a ja mam akurat co robić :diabloti:
TZ jak zobaczył czym się zajmuję to rzekł: " Dora (siostrzenica) ma podobną grę :p może Ci pożyczy :evil_lol:"[/QUOTE]
ha ha ha gra jest zarąbista dlatego gram w nia po nocach :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
a pożyczy i mi :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...