agbar Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 Vectra napisał(a):weź idz już na porodówkę co ? A pojdziesz ze mna??Potrzymasz za raczke??:) Tekla64 napisał(a):bedzie czas na wszystko i urodzi tyz jak sie Okruchowi znudzi hihihi a ja juz ci mowilam , ze najsamprzod chca za szybko a potem nie chca wyjsc. ale dotrzymaliscie!!!!! widzisz i juz teraz czekasz ino na to kiedy w koncu synus sie zdecyduje na samodzielne zycie!!!! Widze ze czekam i sie nie doczekam,umre w tej ciazy i bede eksponat......:grins:
Vectra Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 pojdę z Tobą myślami i telepatycznie potrzymam za rączkę ... idź na ten tychmiast rodzić , mamusia karze !!! :diabloti:
agbar Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 Vectra napisał(a):pojdę z Tobą myślami i telepatycznie potrzymam za rączkę ... idź na ten tychmiast rodzić , mamusia karze !!! :diabloti: To ide....powiem ze jak nie urodze to mnie mamusia do domu nie wpusci..... :diabloti:
apple Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Ożesz a ja byłam pewna, ze ty już na oddziale:crazyeye: Weź no bo się nerwowo wykończę:roll:
agbar Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 Tadammmmmm.......jakby kto pytal to jestem....nadal w dwupaku :mdleje:
Cola Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 jak tak dalej pójdzie, to będę pierwsza :evil_lol: odpuść ten żelazny uścisk ud :diabloti:
agbar Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 Cola napisał(a):jak tak dalej pójdzie, to będę pierwsza :evil_lol: odpuść ten żelazny uścisk ud :diabloti: Kurde nie nerwuj mnieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :diabloti:
malawaszka Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 aaaaaahahaha to się będzie sprzedawało Walka Ciężarówek
apple Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Słuchaj Alexik dzisiaj siódmy. Siódemka to fajna cyfra.....więc dawaj:cool3: No chyba że czekasz na dziesiatego...w sumie też niezły pomysł......ale ta siódemka to mi się bardziej widzi.....noooo chooooo nie byc taki:evil_lol:
agbar Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 apple napisał(a):Słuchaj Alexik dzisiaj siódmy. Siódemka to fajna cyfra.....więc dawaj:cool3: No chyba że czekasz na dziesiatego...w sumie też niezły pomysł......ale ta siódemka to mi się bardziej widzi.....noooo chooooo nie byc taki:evil_lol: ehe......ideee,lece,pedze..na ten mroz i snieg...akurat... :diabloti:
clockwork Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 agbar napisał(a):ehe......ideee,lece,pedze..na ten mroz i snieg...akurat... :diabloti: a pewnie... kto by na taki ziąb sie pchał ... dobry Alexik nie spieszy sie....
agbar Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 clockwork napisał(a):a pewnie... kto by na taki ziąb sie pchał ... dobry Alexik nie spieszy sie.... Bardzo dobry....chce zeby mamusie rozpruli...Jak sie nie wykluje za tydzien to mnie ciachna :mdleje:
clockwork Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 wykluje sie wykluje ;) ja też miałam nie donosić .. 15 września - data terminowego porodu- NIC sie jeszcze nie zapowiadało ... a za 4 dni- TADAM! :multi: aaaa jakby... to jak ciachać... to u Was nie- kroplóweczka, wywoływanie skurczy.... ???? ino tak O! ciach?
agbar Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 clockwork napisał(a):wykluje sie wykluje ;) ja też miałam nie donosić .. 15 września - data terminowego porodu- NIC sie jeszcze nie zapowiadało ... a za 4 dni- TADAM! :multi: aaaa jakby... to jak ciachać... to u Was nie- kroplóweczka, wywoływanie skurczy.... ???? ino tak O! ciach? Kroploweczka tyz,wywolywanie tyz ale nie wiem czemu gadali wczoraj o ciach,moze dlatemuz ze mi sie lozysko postarzalo juz nieco?Nie wiem i na razie nie chce wiedziec....
apple Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 agbar napisał(a):ehe......ideee,lece,pedze..na ten mroz i snieg...akurat... :diabloti: No tak ale przy takim podejściu to on gotów do sierpnia czekać:crazyeye:
agbar Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 apple napisał(a):No tak ale przy takim podejściu to on gotów do sierpnia czekać:crazyeye: Fffcale mnie to nie zdziwi:grins:
agbar Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 dbsst napisał(a):a co ty jeszcze w dwupaku :D Aaaaale smieszne.....:diabloti:
AlKil Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Jeny, Ty tak spuchłaś po świętach????? :crazyeye: Żartuję głupio. Spodziewałam się tego patrząc na gadu...:eviltong: Ale myślałam, że się już rozpękłaś...
Maga100 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 [quote name='agbar']Bardzo dobry....chce zeby mamusie rozpruli...Jak sie nie wykluje za tydzien to mnie ciachna :mdleje: dobre cięcie nie jest złe, mówię ci :p Ja tam od początku się cieszyłam, ze miałam mieć i miałam cc [quote name='Alicja']Może ty masz urojoną :hmmmm: :evil_lol: a właśnie, Aga, ty na pewno masz tam w brzuchu dziecko?? :hmmmm:
agbar Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 [quote name='Alicja']Może ty masz urojoną :hmmmm: :evil_lol: :crazyeye:moze....:evil_lol: [quote name='AlKil']Jeny, Ty tak spuchłaś po świętach????? :crazyeye: Żartuję głupio. Spodziewałam się tego patrząc na gadu...:eviltong: Ale myślałam, że się już rozpękłaś... Taaaa...po wielkanocnych :cool3: Nie rozpekam sie :placz: a Ty to gdzie bylas jak Cie nie bylo? [quote name='Maga100']dobre cięcie nie jest złe, mówię ci :p Ja tam od początku się cieszyłam, ze miałam mieć i miałam cc a właśnie, Aga, ty na pewno masz tam w brzuchu dziecko?? :hmmmm: Przestaje byc tego taka pewna..moze to maly slonik???:diabloti:
Recommended Posts