agbar Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]no nie wiem nie wiem ....wyrodziłaś siem z trójcy :roll::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]:hmmmm: masz psa :hmmmm:..........................:grins:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] ze ja? psa?:hmmmm: [quote name='Vectra']przeczytałam z zapartym tchem , historie psiej przyjaźni i smutny jej koniec .... zawsze jest wytłumaczenie , bo nic nie dzieje sie bez przyczyny .... wielki szacun dla właściciela asta , że nie poszedł na łatwiznę i nie pozostał przy fakcie "bo to taka rasa" Biedny Dilski , rozwaliło by mu pęcherz :cooldevi:[/quote] Eee zaraz biedny...twardym trza byc a nie mietkim:diabloti:
apple Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nienawidzę Cie za takie piekne foty:cool1::evil_lol: [url]http://img19.imageshack.us/img19/5841/151xke.jpg[/url][/B][/COLOR][/FONT]
jonQuilla Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]chcieliście żeby Dilerowi pęcherz pękł :crazyeye: Salsa też nie mówi że chce iść na dwór, trzeba się domyślać :) ja już wiem jak ona się zachowuje jak chce jej się bardzo siku ale dla mojej mamy jest to wciąż zagadką :evil_lol: śliczne foty :loveu::loveu: samolot taki nietypowy mi się podoba ;)[/B][/COLOR][/FONT]
Selket Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Witaj Sadystko nie dbająca o zdrowie pęcherza moczowego swego psa, która chce by jego mięsień poprzecznie prążkowany cewkowy nadwyrężał swe włókna, a słupy moczowe były przygniecione i mocz nie mógł swobodnie spływać do dołu, o tititi nieładnie :calus:
lolka75 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 [quote name='Selket']Witaj Sadystko nie dbająca o zdrowie pęcherza moczowego swego psa, która chce by jego mięsień poprzecznie prążkowany cewkowy nadwyrężał swe włókna, a słupy moczowe były przygniecione i mocz nie mógł swobodnie spływać do dołu, o tititi nieładnie :calus:[/QUOTE] buhahaha Selketowa Ty wariatko:loveu::evil_lol::loveu::calus: Czeeee Agutku:loveu::multi:
Medorowa Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 [quote name='agbar']A tak w ogole to chcialam,korzystajac z okazji Wam kogos przedstawic:):loveu:Ma 8 tygodni( no prawie 9:) ) i jest kompletna niespodzianka,bardzo dlugo oczekiwana,wymarzona i wymodlona...:loveu:Na razie nazywa sie Jajek:loveu: [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images49.fotosik.pl/137/ef97953732d4274c.jpg[/IMG][/URL][/quote] Moje ogromne gratulacje:loveu::loveu::loveu: Bardzo się cieszę:multi:
Cieplutkaa. Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Witam sie po raz pierwszy. ! I ode mnie przyjmij serdeczne greatulacje! :loveu::multi: Pozdrawiam ;)
agbar Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 Witam po przymusowej przerwie...laptok wzion i umar,to my wczoraj nowego kupili...i co???Ten stary wzion i ozdrowial...:mdleje::evil_lol:Mamy tera dwa..koniec klotni o dostep do netu....:diabloti:
Alicja Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale Was lamtok zrobił w :hmmmm: jajo :grins:[/B][/COLOR][/FONT]
Vectra Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 [quote name='agbar']Witam po przymusowej przerwie...laptok wzion i umar,to my wczoraj nowego kupili...i co???Ten stary wzion i ozdrowial...:mdleje::evil_lol:Mamy tera dwa..koniec klotni o dostep do netu....:diabloti:[/quote] laptok też chciał mieć przyjaciela :diabloti:
teqquila Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 [B]siemanko :) tom, ja o i znow jajko jest tematem :diabloti: no laptok tyz:diabloti:[/B]
agbar Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale Was lamtok zrobił w :hmmmm: jajo :grins:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Ano wzion i sie wyklul ponownie:grins: [quote name='Vectra']laptok też chciał mieć przyjaciela :diabloti:[/quote] siostrzyczke my mu kupili:diabloti: [quote name='teqquila'][B]siemanko :) tom, ja[/B] [B]o i znow jajko jest tematem :diabloti: no laptok tyz:diabloti:[/B][/quote] siemanko,to ja:diabloti:nie jajko tylko Jajek..ewentualnie Jajecznica:evil_lol::evil_lol:
apple Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 [quote name='agbar']Witam po przymusowej przerwie...laptok wzion i umar,to my wczoraj nowego kupili...i co???Ten stary wzion i ozdrowial...:mdleje::evil_lol:Mamy tera dwa..koniec klotni o dostep do netu....:diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ja! I jestem pewna ze to Ty stwierdziłaś zgon:razz:......szpryciula:diabloti: [/B][/COLOR][/FONT]
Vectra Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 [quote name='malawaszka']to teraz będzie pseudohodowla laptoków? :evil_lol:[/quote] no taaa , spodobało się rozmnażanie :shake: :shake: :shake: :diabloti:
malawaszka Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 to teraz będzie pseudohodowla laptoków? :evil_lol:
Alicja Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 [quote name='malawaszka']to teraz będzie pseudohodowla laptoków? :evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]takie małe maluśkie laptopeczki :grins:[/B][/COLOR][/FONT]
apple Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie było Cię:crazyeye: No wiesz:roll:[/B][/COLOR][/FONT]
apple Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='agbar']Pada deszcz.Wieje.Nuda[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]U nas to samo...ehhhh do doopy:cool1:[/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]U nas to samo...ehhhh do doopy:cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Do doopy... Dzis mam kwiecien plecien...leje,grzeje,swieje,swieci,pada,grzmi,grzeje,wieje,leje,swieci.A ja musze do lekarza dzis jechac,musze sie zaczac zbierac w koncu...Jak mi sie nie chceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....
malawaszka Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 to i tak masz fajniej bo u mnie na wsi tylko wieje i pada :placz: i jest szaro-buro :placz:
apple Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='agbar']Do doopy... Dzis mam kwiecien plecien...leje,grzeje,swieje,swieci,pada,grzmi,grzeje,wieje,leje,swieci.A ja musze do lekarza dzis jechac,musze sie zaczac zbierac w koncu...Jak mi sie nie chceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Jak mus to mus..........trza dla maleństwa dbać o siebie, więć RUSZAJ AGA!!!:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Jak mus to mus..........trza dla maleństwa dbać o siebie, więć RUSZAJ AGA!!!:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Ruszylam sie:diabloti: Dzidzia rosnie,ma juz ponad 4 cm,tancowala,raczkami machala,krecilo sie dziecko jak szalone i lapka do mamuni machalo:evil_lol: a teraz gotuje fasolke,bede robic po barbarzynsku mniammmmmm
apple Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='agbar']Ruszylam sie:diabloti: Dzidzia rosnie,ma juz ponad 4 cm,tancowala,raczkami machala,krecilo sie dziecko jak szalone i lapka do mamuni machalo:evil_lol: a teraz gotuje fasolke,bede robic po barbarzynsku mniammmmmm[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Znaczy że lubi fotki.....taka mała Gwiazda:evil_lol: Ja też kcem fasolkę:multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT]
Recommended Posts