jbk Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 [quote name='Alicja']:multi:[FONT=Arial][COLOR=red][B]:multi::multi:Cezary tysz fajne chłopaki .....znam takiego jednego :grins: [/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]co z fotaskiem szkrabulka :loveu:???[/COLOR][/FONT][/B][/quote] No właśnie, co z Ciebie za ciotka? Gdzie zdjęcia??
Alicja Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 [quote name='jbk']No właśnie, co z Ciebie za ciotka? Gdzie zdjęcia??[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]pewnie dokupiła wina i teraz czeka na maila z fotkami :grins:[/B][/COLOR][/FONT]
jbk Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]pewnie dokupiła wina i teraz czeka na maila z fotkami :grins:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Wina to ja bym się też teraz napiła...... :P
Alicja Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 [quote name='jbk']Wina to ja bym się też teraz napiła...... :P[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]mam piwo ....jakbyś reflektowała :cool1:[/B][/COLOR][/FONT]
jbk Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]mam piwo ....jakbyś reflektowała :cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Pizza na śniadanie, piwo na kolację.... u Ciebie to full wypas Alu widzę ;) Nie jesteś czasem moją siostrą bliźniaczką?
Alicja Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 [quote name='jbk']Pizza na śniadanie, piwo na kolację.... u Ciebie to full wypas Alu widzę ;) Nie jesteś czasem moją siostrą bliźniaczką?[/quote] [COLOR=Red][B][FONT=Arial]może być :razz::razz: tylko troszkę starsza ....no sporo:oops::roll:....ale też mam okularki :evil_lol:[/FONT][/B][/COLOR]
jbk Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 [quote name='Alicja'][COLOR=red][B][FONT=Arial]może być :razz::razz: tylko troszkę starsza ....no sporo:oops::roll:....ale też mam okularki :evil_lol:[/FONT][/B][/COLOR][/quote] A co tam wiek ;) Poza tym ja okularki tylko czasem, w weekendy, jak mi się nie chce soczewek wsadzać ;) Ale upodobanie do pizzy i piwa.... :diabloti: coś w tym jest :diabloti:
Alicja Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 [quote name='jbk']A co tam wiek ;) Poza tym ja okularki tylko czasem, w weekendy, jak mi się nie chce soczewek wsadzać ;) Ale upodobanie do pizzy i piwa.... :diabloti: coś w tym jest :diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: to co przy okazji przejazdu przez Skoczów robimy zapoznanie z rodzinką ;)[/B][/COLOR][/FONT]
jbk Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=red]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: to co przy okazji przejazdu przez Skoczów robimy zapoznanie z rodzinką ;)[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Jasne ;) Kiedy jedziecie, dokąd i ile będziecie mieć czasu?
Alicja Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 [quote name='jbk']Jasne ;) Kiedy jedziecie, dokąd i ile będziecie mieć czasu?[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]a to damy znaka ;)[/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 Dzien dobry:grins: Przedstawiam Wam Radka:loveu: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images25.fotosik.pl/284/9d5fdb3fff54cf2c.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images32.fotosik.pl/380/2ea2cee2f9911c2f.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images31.fotosik.pl/381/d6861288ec7c4847.jpg[/IMG][/URL]
Alicja Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:loveu: :loveu: :loveu: aaaaa jaki fajniuchny ...maleńki Bereczek :multi::multi::multi::loveu: [/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:loveu: :loveu: :loveu: aaaaa jaki fajniuchny ...maleńki [/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]Bereczek :multi::multi::multi::loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] :loveu: Berek:multi::multi: [quote name='jbk']Słodki Radzio ;) Jak sypia?[/quote] Na razie sypia dobrze i prawie bez przerwy:p
apple Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Byłam tu zobaczyć czy jeszcze nie pękłaś z dumy:lol:;) Ale widzę że JESZCZE nie:evil_lol::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]
jonQuilla Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]ale mały i śliczny Radzio :loveu::loveu:[/B][/FONT][/COLOR]
jbk Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Byłam tu zobaczyć czy jeszcze nie pękłaś z dumy:lol:;)[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ale widzę że JESZCZE nie:evil_lol::loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] To będzie moment ;)
AlKil Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Śliczny Bratanek! Gratulacje!!!!!!!!!:multi::multi::loveu::loveu:
e.v.a Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [quote name='Medorowa']Witaj ma ulubienico:loveu::loveu:[/quote] pfff a myslalam ze to ja jestem ulubienica:-(:-(:-(:-( czeeee Dilerka:multi:
BeaC Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [COLOR=DarkRed][B]hejka widziałam jakaś kruszynkę:loveu::loveu::loveu: Ciociu:diabloti: [/B][/COLOR]
agnes1 Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Agusiu!! Gratuluję ci zostania ciocią :multi::multi::multi: Pewnie już się pakujesz i będziesz śmigać ucałować tą małą kruszynkę.:loveu: A może szykujesz się do ślubu :cool3::cool3: Tak czy inaczej życzę Wam wszystkiego dobrego a maleństwu dużo zdrówka i uśmiechu na buźce.
agbar Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 Jeszcze nie peklam jakby kto pytal:razz::diabloti: I wlasnie sie zastanawiam czy nie smignac na weekend:roll: a w ogole to wpadlam w nalog:cool1:zbierania grzybow.....
jbk Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='agbar']Jeszcze nie peklam jakby kto pytal:razz::diabloti: I wlasnie sie zastanawiam czy nie smignac na weekend:roll: a w ogole to wpadlam w nalog:cool1:zbierania grzybow.....[/quote] Podziel się grzybem ;) A ślub to kiedy?
Recommended Posts