Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

dealer napisał(a):
bardzo ci kochana dziekuje:) posiadam ci ja instrukcje w blizej mi nie znanym jezyku angielskim.......:evil_lol:

Agnieszko ty masz a520?? czy a 530??
ja do a510 znalazlm kiedys niedawno na necie instrukcje wiec do a520 tez bedzie bo to ta sama instrukcja a jesli a530 to nie wiem pewnie tez gdzies jest :evil_lol:

Posted

evaxon napisał(a):
Agnieszko ty masz a520?? czy a 530??
ja do a510 znalazlm kiedys niedawno na necie instrukcje wiec do a520 tez bedzie bo to ta sama instrukcja a jesli a530 to nie wiem pewnie tez gdzies jest :evil_lol:

ja mam 520 szukalam po necie ale nie znajdlam na razie....

Posted

[quote name='dealer']jest mi smutno i jestem zla i bede strajkowac.......

po pierwsze primo: tescie potwierdzili przyjazd:shake: :angryy:
po drugie primo: nie umiem robic ladnych zdjec:-(
po trzecie primo : po co mam robic zdjecia jak i tak ich nikt nie oglada
po nastepne primo: jest zimno, pada deszcz, TZ mnie wnerwil z rana i pies mie nie chce sluchac...i nie bylo moich ulubionych buleczek w piekarni:-(
ide sie pochlastac....

po pierwsze primo współczuwam / przecież ty miałaś przyjechać :razz:/
po drugie primo piszesz pierdoły ooooo

po trzecie primo ...wróciłam z pracy i oglądam :mad:

po czwarte primo, po piąte i po szóste ....też mamy zimno , leje deszcz , no i nie mam pysznych bułeczek :shake:a nóz mam za tępy żeby sie pochlastać ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']po pierwsze primo współczuwam / przecież ty miałaś przyjechać :razz:/
po drugie primo piszesz pierdoły ooooo

po trzecie primo ...wróciłam z pracy i oglądam :mad:

po czwarte primo, po piąte i po szóste ....też mamy zimno , leje deszcz , no i nie mam pysznych bułeczek :shake:a nóz mam za tępy żeby sie pochlastać ;)

ales mnie pocieszyla hihi:)

po pierwsze primo przyjade pod koniec wrzesnia a kochani tesciowie sie zapowiedzieli na polowe wrzesnia:angryy: musze posprzatac chalupke i kurz nawet zza kaloryfera wyciagnac bo tesciowa bedzie niuchac po katach.....wyprac koce , koldry bo na pewno nie pralam i roztocza w nich mieszkaja itp. itd:evil_lol:
a dzis jest cieplo i kupilam sobie rogaliczka z czekolada i pije kawke i jest pieknie
aaaa i TZ mnie wczoraj na kolanach przepraszal hihihi

Posted

evaxon napisał(a):
Agus gdzie jestes:evil_lol: widze ze zagleblas sie w instrukcji i pewnie cykasz super foty naszemu Dilerkowi :loveu:

taaa cykam i cykam i cykam i jakos tak efektow nie widze.poczytalam nieco na stronce ktora Vectra podeslala i sie staram i czytam instrukcje:) w koncu w normalnym jezyku czyli polskim:)

Posted

PIKA napisał(a):
Cześć Agus :multi:

A co on ma taki wytrzeszcz oczu? :evil_lol:

czesc Agus:multi:
nie wpedzaj mi psa w kompleksy :evil_lol: zaraz wytrzeszcz, nieco sie zagapil po prostu w dal:evil_lol:

Posted

[quote name='madzia i medor']ostrzegalem....do atakuuuuuuuuuuu

Co0 za mina:cool3: :loveu: :loveu: :evil_lol:
czesc Madzia:loveu: to jest grozna mina i prosze sie bac:evil_lol:

Posted

dealer napisał(a):
taaa cykam i cykam i cykam i jakos tak efektow nie widze.poczytalam nieco na stronce ktora Vectra podeslala i sie staram i czytam instrukcje:) w koncu w normalnym jezyku czyli polskim:)
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to fajnie że po polskiemu ....żeby jeszcze pokazywali jak te foty robić , bo ja to wolę ....łopatologicznie;)

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to fajnie że po polskiemu ....żeby jeszcze pokazywali jak te foty robić , bo ja to wolę ....łopatologicznie;)

a jakby tak film z instruktazem oooo byloby calkiem fajnie..... a ty nie w pracy??:)

Posted

cześć Aguś :multi::multi:
zdjęcia siuperowe :loveu:

a co do filmów o fotorgrafowaniu to i owszem som :p:p
Multimadialna szkola fotografowania National Geographic

Posted

[quote name='dealer']a jakby tak film z instruktazem oooo byloby calkiem fajnie..... a ty nie w pracy??:):mad:no ile można w pracy siedzieć ..../mam jeszcze kupe roboty , przyniesionej do domu:angryy:/

hi hi panowie często nosza w tej kieszeni portfel;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:mad:no ile można w pracy siedzieć ..../mam jeszcze kupe roboty , przyniesionej do domu:angryy:/

hi hi panowie często nosza w tej kieszeni portfel;)

:evil_lol: szkole pieska szkole:evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...