Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

[U][url]http://images24.fotosik.pl/239/b942ad8ca3ddcbbe.jpg[/url][/U]

[COLOR=DarkRed][B]a cos ty mu zapodałą???
cytrynę???:razz::razz::diabloti::diabloti:

witka
fotki zoologiczne poogladałam............fajne kózki zwłaszcza ta czarno-biała:loveu:[/B][/COLOR]

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[URL]http://images24.fotosik.pl/239/b942ad8ca3ddcbbe.jpg[/URL]
"kurce, dzies mi wypadla sceka"...
a tak ogolnie jest zakaz wsadzania takich fotek z samego rana:roll:...bo obudzilam moim zabim rechotem dziecko co ma dzis wolne i chcialo pospac:shake:
a ogolnie to dziemdobry Agniesiu:loveu: z pieknym psem:loveu:

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:roflt::roflt: jakie on miny strzela to poezja :evil_lol::evil_lol:

ten taki O ciężki chłop? ;) :cool3::cool3:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

jakie superowe to to

[url]http://images26.fotosik.pl/238/35aa5e271dba079d.jpg[/url]

a co to jest ? :hmmmm: coś Ty mu zrobiła :mad:

hahahahahahaha

[url]http://images24.fotosik.pl/239/8d52eb102274be44.jpg[/url]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]przyjszłam zostawić ślad mej szminki na ekranie [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-348.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Witajcie w ten letni dzionek:multi:
Bede wyznawac Wam cos strasznego......:oops:
No normalnie sama sie powinnam zlinczowac.....
Kiedys dawno temu jak Dili byl malym pieskiem,wypelnilam jakas tam durna ankiete i zapomnialam o niej.Ale sie mi przypomniala jak do drzwi zastukal kurier i wreczyl mi 10kg RC Maxi Adult26...ponoc to prezent na urodziny Diliego,ktore byly w kwietniu ale doszlo teraz bo nie umieli nas znalezc:diabloti: za czesto sie przeprowadzamy chyba:roll:
No wiec nasypalam mu do michy i.......ZREEEEEEEEEEEE!!
Od paru dni moj pies je RC:mdleje:...ciekawe kiedy mu sie znudzi:cool1:
Ide na watek zywnosciowy i wiele innych watkow i bede piac peany pochwalne na czesc RC:evil_lol:

Posted

[quote name='agbar']Witajcie w ten letni dzionek:multi:
[/quote]
myslalam ze powiesz...

bedzie dzidzia:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol:

cze Dilkowa:multi:

Posted

[quote name='agbar']Witajcie w ten letni dzionek:multi:
No normalnie sama sie powinnam zlinczowac.....
Kiedys dawno temu jak Dili byl malym pieskiem,wypelnilam jakas tam durna ankiete i zapomnialam o niej.Ale sie mi przypomniala jak do drzwi zastukal kurier i wreczyl mi 10kg RC Maxi Adult26...ponoc to prezent na urodziny Diliego,ktore byly w kwietniu ale doszlo teraz bo nie umieli nas znalezc:diabloti: za czesto sie przeprowadzamy chyba:roll:
No wiec nasypalam mu do michy i.......ZREEEEEEEEEEEE!!
Od paru dni moj pies je RC:mdleje:...ciekawe kiedy mu sie znudzi:cool1:
Ide na watek zywnosciowy i wiele innych watkow i bede piac peany pochwalne na czesc RC:evil_lol:[/quote]
ja nie wiem...wogole to sie dziwie ze Twoj pies jakies bele co musial jesc do tej pory:shake:...musisz sie nad soba zastanowic.....co jest Twoim priorytetem:shake:

:diabloti::roflt::diabloti:

Posted

[quote name='evaxon']myslalam ze powiesz...
bedzie dzidzia:diabloti:

cze Dilkowa:multi:[/quote]

ja widze ze ty strasznie lubisz dzieci:razz:wysylam bociana do ciebie...
nie dziekuj:diabloti:

[quote name='lolka75']ja nie wiem...wogole to sie dziwie ze Twoj pies jakies bele co musial jesc do tej pory:shake:...musisz sie nad soba zastanowic.....co jest Twoim priorytetem:shake:
[/quote]

a wcale ze nie jadl bele czego....tylko czeresnie i resztki z panskiego stolu:diabloti:

lece dalej sprzatac bo wpadlam w jakis szal:roll:

Posted

[quote name='agbar']ja widze ze ty strasznie lubisz dzieci:razz:wysylam bociana do ciebie...
nie dziekuj:diabloti:

[B]kochana wiosną widziałam nawet 2:diabloti::diabloti::diabloti:[/B]

lece dalej sprzatac bo wpadlam w jakis szal:roll:[/quote]

cho do mnie posprzątać tysz:roll:

Posted

Cześć :loveu:
Mi kiedyś przyszła paczka dla szczeniaczka z pedigree za ankietę ;) A ponieważ szczeniaczek miał ponad półtora roku to za tydzień dosłali paczkę dla większego pieska.... ;)

Posted

[quote name='Selket']Cześć :loveu:
Mi kiedyś przyszła paczka dla szczeniaczka z pedigree za ankietę ;) A ponieważ szczeniaczek miał ponad półtora roku to za tydzień dosłali paczkę dla większego pieska.... ;)[/quote]
tez dostalam jakas tam karme z saszetek ... suche.. zabawke - która okazała sie tez jadalna..:roll::evil_lol:

Posted

[quote name='Selket']Zabawka była jadalan do pewnego momentu..:roll: potem oddałam ją Mice, bo była jej gabarytów (za mała dla Niunia)...No i on zeżarł wszystkie frędzelki:evil_lol:[/quote]
a potem z doopu koraliki na sznureczku leciały :grin:

Posted

[quote name='evaxon']tez dostalam jakas tam karme z saszetek ... suche.. zabawke - która okazała sie tez jadalna..:roll::evil_lol:[/quote]
Zabawka była jadalan do pewnego momentu..:roll: potem oddałam ją Mice, bo była jej gabarytów (za mała dla Niunia)...No i on zeżarł wszystkie frędzelki:evil_lol:

Posted

Jasne..przyslali 10 kg karmy i rzucili klatwe na Zielonego Gluta:placz:Poszla nam uszczelka pod glowica.....:shake:Nawet sie nie odzywam do mojego chlopa,bo sie obawiam o swoje bezpieczenstwo:roll:

Jak nie urok to.....:shake:

Posted

:mdleje:....wlasnie dzwonilam do Mercedesa....czesci to kij....wiecie ile oni sobie spiewaja za roboczogodzine??:crazyeye:150 EUR....:mdleje:....Bartus powiedzial ze chyba se kupi nowe auto:diabloti:

a do tego wszystkiego pada deszcz kurza jego twarz

Posted

[quote name='agbar']Jasne..przyslali 10 kg karmy i rzucili klatwe na Zielonego Gluta:placz:Poszla nam uszczelka pod glowica.....:shake:Nawet sie nie odzywam do mojego chlopa,bo sie obawiam o swoje bezpieczenstwo:roll:

Jak nie urok to.....:shake:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]oszszszszszszsz

kiedyś dawno dawno temu miałam to samo w Golfie

oł szit.:angryy:. że tak Ci powiem
i współczuje zarazem[/B][/COLOR]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...