BeaC Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 [U][url]http://images24.fotosik.pl/239/b942ad8ca3ddcbbe.jpg[/url][/U] [COLOR=DarkRed][B]a cos ty mu zapodałą??? cytrynę???:razz::razz::diabloti::diabloti: witka fotki zoologiczne poogladałam............fajne kózki zwłaszcza ta czarno-biała:loveu:[/B][/COLOR]
lolka75 Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 [URL]http://images24.fotosik.pl/239/b942ad8ca3ddcbbe.jpg[/URL] "kurce, dzies mi wypadla sceka"... a tak ogolnie jest zakaz wsadzania takich fotek z samego rana:roll:...bo obudzilam moim zabim rechotem dziecko co ma dzis wolne i chcialo pospac:shake: a ogolnie to dziemdobry Agniesiu:loveu: z pieknym psem:loveu:
jonQuilla Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]:roflt::roflt: jakie on miny strzela to poezja :evil_lol::evil_lol: ten taki O ciężki chłop? ;) :cool3::cool3: [/B][/COLOR][/FONT]
Vectra Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 jakie superowe to to [url]http://images26.fotosik.pl/238/35aa5e271dba079d.jpg[/url] a co to jest ? :hmmmm: coś Ty mu zrobiła :mad: hahahahahahaha [url]http://images24.fotosik.pl/239/8d52eb102274be44.jpg[/url]
Selket Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Cześć :loveu: Fotaski extra :evil_lol: Kózki słodkie :loveu: A Dilerek................:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:
malawaszka Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 [url]http://images33.fotosik.pl/304/124ccb578cc0b802.jpg[/url] hahaha tylne łapy najbezpieczniej zostawić jak najdalej się da :roflt: :evil_lol:
Alicja Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]przyjszłam zostawić ślad mej szminki na ekranie [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-348.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 Witajcie w ten letni dzionek:multi: Bede wyznawac Wam cos strasznego......:oops: No normalnie sama sie powinnam zlinczowac..... Kiedys dawno temu jak Dili byl malym pieskiem,wypelnilam jakas tam durna ankiete i zapomnialam o niej.Ale sie mi przypomniala jak do drzwi zastukal kurier i wreczyl mi 10kg RC Maxi Adult26...ponoc to prezent na urodziny Diliego,ktore byly w kwietniu ale doszlo teraz bo nie umieli nas znalezc:diabloti: za czesto sie przeprowadzamy chyba:roll: No wiec nasypalam mu do michy i.......ZREEEEEEEEEEEE!! Od paru dni moj pies je RC:mdleje:...ciekawe kiedy mu sie znudzi:cool1: Ide na watek zywnosciowy i wiele innych watkow i bede piac peany pochwalne na czesc RC:evil_lol:
e.v.a Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 [quote name='agbar']Witajcie w ten letni dzionek:multi: Bede wyznawac Wam cos strasznego......:oops: [/quote] myslalam ze powiesz... bedzie dzidzia:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol: cze Dilkowa:multi:
lolka75 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 [quote name='agbar']Witajcie w ten letni dzionek:multi: Bede wyznawac Wam cos strasznego......:oops: No normalnie sama sie powinnam zlinczowac..... Kiedys dawno temu jak Dili byl malym pieskiem,wypelnilam jakas tam durna ankiete i zapomnialam o niej.Ale sie mi przypomniala jak do drzwi zastukal kurier i wreczyl mi 10kg RC Maxi Adult26...ponoc to prezent na urodziny Diliego,ktore byly w kwietniu ale doszlo teraz bo nie umieli nas znalezc:diabloti: za czesto sie przeprowadzamy chyba:roll: No wiec nasypalam mu do michy i.......ZREEEEEEEEEEEE!! Od paru dni moj pies je RC:mdleje:...ciekawe kiedy mu sie znudzi:cool1: Ide na watek zywnosciowy i wiele innych watkow i bede piac peany pochwalne na czesc RC:evil_lol:[/quote] ja nie wiem...wogole to sie dziwie ze Twoj pies jakies bele co musial jesc do tej pory:shake:...musisz sie nad soba zastanowic.....co jest Twoim priorytetem:shake: :diabloti::roflt::diabloti:
agbar Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 [quote name='evaxon']myslalam ze powiesz... bedzie dzidzia:diabloti: cze Dilkowa:multi:[/quote] ja widze ze ty strasznie lubisz dzieci:razz:wysylam bociana do ciebie... nie dziekuj:diabloti: [quote name='lolka75']ja nie wiem...wogole to sie dziwie ze Twoj pies jakies bele co musial jesc do tej pory:shake:...musisz sie nad soba zastanowic.....co jest Twoim priorytetem:shake: [/quote] a wcale ze nie jadl bele czego....tylko czeresnie i resztki z panskiego stolu:diabloti: lece dalej sprzatac bo wpadlam w jakis szal:roll:
e.v.a Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 [quote name='agbar']ja widze ze ty strasznie lubisz dzieci:razz:wysylam bociana do ciebie... nie dziekuj:diabloti: [B]kochana wiosną widziałam nawet 2:diabloti::diabloti::diabloti:[/B] lece dalej sprzatac bo wpadlam w jakis szal:roll:[/quote] cho do mnie posprzątać tysz:roll:
Selket Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Cześć :loveu: Mi kiedyś przyszła paczka dla szczeniaczka z pedigree za ankietę ;) A ponieważ szczeniaczek miał ponad półtora roku to za tydzień dosłali paczkę dla większego pieska.... ;)
e.v.a Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 [quote name='Selket']Cześć :loveu: Mi kiedyś przyszła paczka dla szczeniaczka z pedigree za ankietę ;) A ponieważ szczeniaczek miał ponad półtora roku to za tydzień dosłali paczkę dla większego pieska.... ;)[/quote] tez dostalam jakas tam karme z saszetek ... suche.. zabawke - która okazała sie tez jadalna..:roll::evil_lol:
e.v.a Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 [quote name='Selket']Zabawka była jadalan do pewnego momentu..:roll: potem oddałam ją Mice, bo była jej gabarytów (za mała dla Niunia)...No i on zeżarł wszystkie frędzelki:evil_lol:[/quote] a potem z doopu koraliki na sznureczku leciały :grin:
Selket Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 [quote name='evaxon']tez dostalam jakas tam karme z saszetek ... suche.. zabawke - która okazała sie tez jadalna..:roll::evil_lol:[/quote] Zabawka była jadalan do pewnego momentu..:roll: potem oddałam ją Mice, bo była jej gabarytów (za mała dla Niunia)...No i on zeżarł wszystkie frędzelki:evil_lol:
Vectra Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Buuuuuuuuuuuuuuuuu :diabloti: ć ć ć ć ć ć ć ć ć ć ć ć ć ć :evilbat:
malawaszka Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 no tak! znowu niesprawiedliwość - u nas rozsyłają próbki po 5 gram u NICH to po 10 kg :placz:
agbar Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 Jasne..przyslali 10 kg karmy i rzucili klatwe na Zielonego Gluta:placz:Poszla nam uszczelka pod glowica.....:shake:Nawet sie nie odzywam do mojego chlopa,bo sie obawiam o swoje bezpieczenstwo:roll: Jak nie urok to.....:shake:
Alicja Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:crazyeye: osz qrde ...współczuwam awarii :cool1:[/B][/COLOR][/FONT]
Vectra Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 kurde ....... Aga nie zazdroszczę , bo wiem jaki to wydatek ..... :shake:
agbar Posted July 4, 2008 Author Posted July 4, 2008 :mdleje:....wlasnie dzwonilam do Mercedesa....czesci to kij....wiecie ile oni sobie spiewaja za roboczogodzine??:crazyeye:150 EUR....:mdleje:....Bartus powiedzial ze chyba se kupi nowe auto:diabloti: a do tego wszystkiego pada deszcz kurza jego twarz
BeaC Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [quote name='agbar']Jasne..przyslali 10 kg karmy i rzucili klatwe na Zielonego Gluta:placz:Poszla nam uszczelka pod glowica.....:shake:Nawet sie nie odzywam do mojego chlopa,bo sie obawiam o swoje bezpieczenstwo:roll: Jak nie urok to.....:shake:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]oszszszszszszsz kiedyś dawno dawno temu miałam to samo w Golfie oł szit.:angryy:. że tak Ci powiem i współczuje zarazem[/B][/COLOR]
Recommended Posts