agbar Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 [quote name='Vectra']Dziękuj psu że zjadł ciasto ... dba o Twoją smukłą talie :grins: ale psu ciastko ????? chora jesteś na głowe ??? !!!! nie wiesz , słodycze są szkodliwe :mad: :diabloti:[/quote] Bardzo mu dziekuje...bardzo..az mnie gardlo od tych podziekowan rozbolalo:diabloti: Jakie ciastko??? Ja powiedzialam ciastko???:crazyeye:niemozliwe:shake:...chodzilo mi o dwa..DWA kawalki ciasta..ze smietana,malinami i galaretka:loveu::loveu:takie ladniusie,calkiem spore kawalki......i masz racje Vectro matko moja..chora jestem na glowe:placz:nawet mu kawy do ciastka nie zrobilam:shake:dobrze ze sie sie nie udusil:roll::diabloti:
Alicja Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:to ON to moje też zjadł :mad::mad:[/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:to ON to moje też zjadł :mad::mad:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] nie dalo sie ukryc...spod fafla sie malinka wyslizgla:evil_lol::diabloti:
Alicja Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [quote name='agbar']nie dalo sie ukryc...spod fafla sie malinka wyslizgla:evil_lol::diabloti:[/quote]:placz:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:placz::placz:biedna maleńka malinka :placz:[/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 [quote name='Alicja']:placz:[FONT=Arial][COLOR=red][B]:placz::placz:biedna maleńka malinka :placz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] biedna...zginela niestety smiercia tragiczna..zmiazdzona wielotonowym usciskiem szczek...nie zdazyla pozegnac sie z rodzina ani przyjaciolmi....Na szczescie smierc byla szybka,przegryziona zostala w srodku, w samym centrum swego jestestwa,zgasl plomien jej watlego zycia w sekundzie....i wtedy ujrzala.....swiatlo...i poszla za nim.......wedruje ciagle jeszcze dlugim tunelem.....bardzo dlugim..rano ujrzy swiat ponownie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:mysle ze ok 9:hmmmm::diabloti:
Alicja Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [quote name='agbar']biedna...zginela niestety smiercia tragiczna..zmiazdzona wielotonowym usciskiem szczek...nie zdazyla pozegnac sie z rodzina ani przyjaciolmi....Na szczescie smierc byla szybka,przegryziona zostala w srodku, w samym centrum swego jestestwa,zgasl plomien jej watlego zycia w sekundzie....i wtedy ujrzala.....swiatlo...i poszla za nim.......wedruje ciagle jeszcze dlugim tunelem.....bardzo dlugim..rano ujrzy swiat ponownie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:mysle ze ok 9:hmmmm::diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] pamiętaj ....zapal światełko i złóż jutro hołd tej dzielnej maleńkiej malince[/B][/COLOR][/FONT] :cool3::cool3:
agbar Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=red]pamiętaj ....zapal światełko i złóż jutro hołd tej dzielnej maleńkiej malince[/COLOR][/FONT][/B] :cool3::cool3:[/quote] moge jej nawet ognisko zapalic...z demoooonemmmmmm:diabloti:
Alicja Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [quote name='agbar']moge jej nawet ognisko zapalic...z demoooonemmmmmm:diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]wystarczy z takim maleńkim demoniątkiem .....:loveu::loveu::loveu: albo nie zapalaj :razz::razz::razz:bo może wybuchnąć :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT]
Vectra Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 czytam i czytam i czytam i wiem , że to moja rodzina :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
jonQuilla Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]helloł ;) :multi::multi::multi::loveu:[/B][/FONT][/COLOR]
agbar Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]wystarczy z takim maleńkim demoniątkiem .....:loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]albo nie zapalaj :razz::razz::razz:bo może wybuchnąć :razz::razz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] malina sie spoznila....tunel otwarli dopiero przed 11:diabloti: zaraz bedziemy rozpalac ogien:multi:na razie skrecamy laweczki ogrodowe,jedna skrecilismy zostala jeszcze jedna:multi: [quote name='Vectra']czytam i czytam i czytam i wiem , że to moja rodzina :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] ale ze po czym wnosisz:hmmmm: [quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]helloł ;) :multi::multi::multi::loveu:[/B][/FONT][/COLOR][/quote] elllooooolll:multi:
Alicja Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]po co skręcacie laweczki :pja tam wolę na prostej posiedzieć a nie na poskręcanej :roll:[/B][/COLOR][/FONT]
Selket Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Cześć! Przyszłam się z Wami pogrążyć w żalu nieutulonym z powodu nieszczęśćia jakie spotkało malinkę :placz:
agbar Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]po co skręcacie laweczki :pja tam wolę na prostej posiedzieć a nie na poskręcanej :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] laweczki skrecone na prosto:diabloti:za to mnie poskrecalo...kuzwa od wczoraj boli mnie kark ,bark i lopatka ,dzis juz boli reka lewa i plecy jak chce podniesc lapke albo cos dzwignac....auuuuu:placz: [quote name='Selket']Cześć! Przyszłam się z Wami pogrążyć w żalu nieutulonym z powodu nieszczęśćia jakie spotkało malinkę :placz:[/quote] To mnie spotkalo nieszczescie:placz:to mi zezarto ciastko z malinka:placz: i nikt mnie nie zaluje:placz: Alicjo widzialam ze bylas u PONa:diabloti:ja tez bylam,cisnienie mi sie dzwiglo....:mad:
Selket Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 No, ale Ty przeżyłaś, a malinka miała traumtyczne przejścia... :evil_lol: Oć, przytulę powykręcana i bez ciastka Ciebie :calus:
agbar Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 [quote name='Selket']No, ale Ty przeżyłaś, a malinka miała traumtyczne przejścia... :evil_lol: Oć, przytulę powykręcana i bez ciastka Ciebie :calus:[/quote] bardzo ci dziekuje dobra kobieto:loveu: Malz mnie nasmarowal,wymasowal ale wcale mi nie przeszlo....auuuuu:placz: ale za to mam dwie piekne lawki na tarasie..jutro bede moze je malowac:cool1:
Alicja Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 [COLOR=Red][B][FONT=Arial]Byłam na PONach ......w celu podniesienia poziomu adrenaliny :evil_lol::evil_lol:[/FONT][/B][/COLOR]
Vectra Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 [quote name='Alicja'][COLOR=Red][B][FONT=Arial]Byłam na PONach ......w celu podniesienia poziomu adrenaliny :evil_lol::evil_lol:[/FONT][/B][/COLOR][/quote] oszukujesz :diabloti: byłaś na PONach , bo tam wypowiadała się Twoja ukochana :loveu: :loveu: :loveu::evil_lol:
Gonitwa Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Aż normalnie wlezę na ten wątek... Jak go znajdę rzecz jasna...:)
agbar Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 [quote name='Gonitwa']Aż normalnie wlezę na ten wątek... Jak go znajdę rzecz jasna...:)[/quote] PWP...Polski Owczarek Nizinny rodowodowy:diabloti: mowie wam dzien dobry...aczkolwiek tyle w nim dobrego,ze slonce jest..a po za tym to bark i pol pleca mnie napierdziela :placz:a chcialam se pokopac w ogrodecku,chyba se kopne ale w sciane .... w ogole to mamy tak porypana pogode ze szok:crazyeye:W nocy jest minus 1 a w dzien plus 21:crazyeye:
Gonitwa Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 [quote name='agbar']PWP...Polski Owczarek Nizinny rodowodowy:diabloti: [/QUOTE] Znalazłam. Niektórych to bym po prostu.. ehh ...:angryy:
Selket Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Cześć! Gonitwa widzę. że adrenalinka skacze :evil_lol: Nie psuj sobie piątku, nie ma kim ;) Oj, agbar, posiedz poczytaj, poleniu****, a nie się będziesz rozbijała :evil_lol:
Gonitwa Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 [quote name='Selket']Cześć! Gonitwa widzę. że adrenalinka skacze :evil_lol: Nie psuj sobie piątku, nie ma kim ;) :evil_lol:[/QUOTE] Oj skacze, skacze...:diabloti: Na szczęście zajęłam się pomaganiem MA(chyba:razz:) niż kłótniami-mało waleczna dziś jestem, aż dziwne:diabloti:
Alicja Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 [quote name='Gonitwa']Oj skacze, skacze...:diabloti: Na szczęście zajęłam się pomaganiem MA(chyba:razz:) niż kłótniami-mało waleczna dziś jestem, aż dziwne:diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo nie masz takiej siły przebicia jak pani z wieloma XXXX:eviltong: :hand: aleś se pokopała co :razz::razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT]
Gonitwa Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo nie masz takiej siły przebicia jak pani z wieloma XXXX:eviltong: [/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] Kocham Was moje Pseudogomaniaczki:loveu::loveu::diabloti:
Recommended Posts