e.v.a Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 fiuu fiuuu ale ci sie powodzi :siara::evil_lol: hej hej:multi:
clockwork Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]dziwnie to tam macie... od miesiąca lato a tu śnieg :crazyeye: bereczek Aggggguuuuuśśśś :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]
Vectra Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 masz wieś , masz pająki tylko ci jeszcze myszy brakuje i będziesz miała jak w raju :evilbat:
BeaC Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [quote name='agbar']no dobra....przyznaje sie...wypilam wczoraj dwa kieliszki wina:cool1:Nie czulam sie pijana, kaca nie mam ale zeby zaraz delirium:crazyeye::crazyeye:...widze snieg...za moim oknem widze snieg....zamykam oczy i otwieram oczy i wciaz go widze:placz::placz:juz sie nawet uszczyplam..bolalo kurde i dalej go widze..tak sobie pada i pada takie biale platki...rozumiem biale myszy, slonie nawet ...ale zeby zaraz snieg:crazyeye::shake:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]Agus kochanie ty już wiece nie pij:cool1:....................lepiej nawet nie wąchaj alkoholu:cool1::cool1:............ jaki, śnieg kobito:crazyeye::crazyeye: na pewno go nie było..................:razz: na pewno NIE:razz::razz::razz: :eviltong: [/B][/COLOR]
apple Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]I jak tam Agunia dalej masz biało za oknem:razz:[/B][/COLOR][/FONT]
Alicja Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:Aguś ........poka się :razz::loveu: już Ci wierze , ze padał śnieg ...nie stydaj to nie omamy ....w Szczecinie nie mają prądu bo im się słupy połamały od marznącego deszczu i mokrego śniegu :angryy: [/B][/COLOR][/FONT]
lolka75 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Agniesia:loveu:...no gdzies Ty slicznotko:p cho cos pobajerujemy:cool3::loveu:
clockwork Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]hieloł!!!!! kaj sie smykosz??? targ już zawrzyty :cool1:[/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 nalazilam sie jak ta gupia:roll:bylam ze szwagrem na targach we Frankfurcie....se leglam teraz bo sil mi brak...ale musze powiedziec ze bylo ciekawie,sporo sie dowiedzialam i podszkolilam niemiecki w zakresie automatyki budynkow hihi:evil_lol:
malawaszka Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 automatyka budynków - fascynujące :loveu: nasłałaś na nas ten śnieg :mad:
agbar Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 [quote name='malawaszka']automatyka budynków - fascynujące :loveu: nasłałaś na nas ten śnieg :mad:[/quote] jaki snieg:crazyeye:tu nie ma zadnego sniegu:shake:ojjjj Wasia........:diabloti: a zebys wiedziala ze fascynujace..tylko ja kurde nie wiem czy bym chciala mieszkac w domu madrzejszym ode mnie:hmmmm: z tego co szwagier opowiada-bo on wlasnie robi takie ynteligentne domy-to ludzie nieraz maja takie pomysly ze mozg w poprzek staje:evil_lol:
apple Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Czesc kobieto z niemieckiej wsi:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]
Alicja Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]cze Ago :multi::loveu:ze staniętym w poprzek mózgiem .......1/3:diabloti::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]cze Ago :multi::loveu:ze staniętym w poprzek mózgiem .......1/3:diabloti::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] czesc Alicjo wiecznie dziwico:diabloti: jesoo jak mnie leb napierdziela....chyba mi sie ten mozg dalej przemieszcza:roll:
dbsst Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='agbar']Czy ja wspominalam cos o tym , ze na wsi jest pieknie?Ze sie zakochalam ??...Bredzilam...Marze o betonowej puszczy,o blokowisku,oddalonym od wszelakiej zieleni....Wtedy na pewno ICH nie spotkam.....Bo jesli gdzies jest pieknie,cudnie i zielono to wtedy ONE nadchodza.......2 kwietnia, godziny wczesnoporanne,slonce przygrzewa juz delikatnie, po czeresni skacze wiewiorka,ptaki koncertuja przerazliwie, niby halas a jednak cisza....i nagle te niby cisze przerwal wrzask mrozacy krew w zylach.......to byla ta chwila gdy go zobaczylam.....zamarlam...gonitwa mysli...Co teraz????? Co mam robic????Uciekne! o! tak....wroce jak bedzie Bartek.....Nie, nie moge go tu zostawic samego..absolutnie, musze znac jego kazdy krok....Ale!Bartek!!!TAK!!!Zadzwonie do niego, do mojego rycerza wspanialego,w blyszczacej zbroi, na cudownym ogierze:loveu:Biegne po telefon..STOP!!!!!!!!!!!!Nie biegne.....powoli,spokojnie..noga za noga.....nie moge sie odwrocic do wroga plecami.....poooowoooli..mam...dzwonie.... -Ba a artuuuus...... -co sie stalo kochanie???? - booo,boooo..booo...mozeeeeszz wrooocic do do do domuuuuuuuu -ale co sie stalo?????????????? jestem 50 km od domu - tooooo szyyyyyy szyyyybkooooo jedzzzzz do domuuu ..juuuzzzzz,prooosze -kotus nie placz....zadzwon po Magde ona ci pomoze..ja nie dam rady w ciagu kilku minut wrocic Czy ja cos mowilam o rycerzu?????Na mozg upadlam chyba....phiii rycerz.....giermek w oberwanej koszuli na zapchlonej szkapie.....dam se rade.....dam se rade.....dam se...MAAAAAAGDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!CHODZ DO MNIE SZYBKO!!!!!!!!!!! uffff dobrze ze moja sasiadka czasem wczesnie wstaje i dzis byl chwala ci panie ten dzien......Madziu, wierze w ciebie kochana.....ratuj mnie!!!Co potrzebujesz? Szmatke? prosze -migusiem, wiadro? -alez bardzo chetnie ,juz natychmiast.....Uwielbiam ja....cudowna mam sasiadke...:loveu::loveu:jaka ona mila i dzielna.....CO???????????????Ona chyba oszalala..co ona do mnie mowi????Ja ja zabije!!!Jak to WYNIOSLAS GO NA DWOR???ZYWEGO?????????????Nie zabila go...no porazka.....to ja mam teraz czekac az ON tu wroci z cala rodzina???? Dobra......okna-zamknac,drzwi-zamknac-,pies do domu..... Bartek niebawem bedzie....poczekamy piesiuniu.......Jest!!!!! Kochanie pojedziemy do sklepu?????Kochanie sie zgadza ..gnamy.....on pyta dlaczego ja mam obled w oczach..tez mi pytanie.....ciekawe co on mial by w oczach jak by mu tarantula po scianie w sypialni szla!!!!!!!!!!!Do sklepu prawie wbieglam krzyczac: spraj na pajaki plissssssssssssssssss aber schnellllll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!I wiecie co on ten...... sprzedawca mi powiedzial???????????????????ZE NIE MA!!!!!!!Nie ma...nie ma..bo PAJAKI SA POZYTECZNE..mowi do mnie on ..ze sie ich nie zabija.....Odpowiedzialam mu ze ja tez jestem pozyteczna a ONE chca mnie zabic......i wyszlam.... Ale nie poddalam sie,zakupilam siatki na okna,ramke z siatka do drzwi wejsciowach i balkonowych,zaraz bede szukac lozka z moskitiera czy jak sie to nazywa.....bede walczyc....ZYWCEM MNIE NIE WEZMA!!!.....[/quote] :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: :thumbs::thumbs:
agbar Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 [quote name='dbsst']:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: :thumbs::thumbs:[/quote] oz w morde kurczaka i kilku jego pokolen:crazyeye::crazyeye:debe w mych progach.....a tu taki balagan:evil_lol:
dbsst Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='agbar']oz w morde kurczaka i kilku jego pokolen:crazyeye::crazyeye:debe w mych progach.....a tu taki balagan:evil_lol:[/quote] jestem dobrze wychowana postaram się nie widzieć tego bałaganu tylko jak możesz to weź te pajaki z fotela bo nie chcę sie zapajaczyć :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
lolka75 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 czesc Agniesiu:loveu::multi: ide zaraz do ogrodka robic porzadek[img]http://www.invision.smileyville.net/smilies/sprt (5).gif[/img] boje sie tylko ze spotkam to.....no wiesz.....to paskudztwo[img]http://www.pic4ever.com/images/2mpe5id.gif[/img]...........[img]http://www.pic4ever.com/images/sad30.gif[/img]
Alicja Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='agbar']czesc Alicjo wiecznie dziwico:diabloti: jesoo jak mnie leb napierdziela....chyba mi sie ten mozg dalej przemieszcza:roll:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]ma dużo miejsca ;)......zrobiłabyś kawę o dziewico :grins:[/B][/COLOR][/FONT]
Alicja Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:mad:dziwico gdzie jesteś :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT]
apple Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Czeeeść Agulka:loveu: ak tam u ciebie na wiosce jakies nowe wspaniałe przygody? Daj no co bo bym sie posmiala:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]
dbsst Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 haaaaaaaaaaalo krakersorzercy gdzie jestescie:diabloti:
apple Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Aga oć nam coś opowiedz.....plose :roll:[/B][/COLOR][/FONT]
clockwork Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]bereczek:multi: moja ty reklamoróbco :evil_lol::evil_lol::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]
Alicja Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 :razz:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz:cze .........posłałaś nam ten deszcz :cool1: no dobra .....powiem doberek :grins::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]
Recommended Posts