malawaszka Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 hahahaha i co? pomogłaś i m po ludzku czy po niemiecku??? :evil_lol:
agbar Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 hihi pomoglam im po ludzku czyli po polskiemu:evil_lol: chlopczyk sie tlumaczyl ze caly czas myslal o tym ze nikt tu po ludzku nie gada a chcial spytac czy nie gadam po angielsku bo on po angielsku perfekt a wie ze Niemcy czesto tez....no i taki mu caloksztalt wyszedl....co mnie wcale nie dziwi bo mnie tez to kiedys spotkalo:diabloti: Pamietam jak mama poslala mnie po pol kilo maku...stalam w kolejce w drogerii po jakies cuda i myslalam o tym maku..jak sie mnie chlop spytal uprzejmie- ''prosze bardzo??'' to mu powiedzialam:''Pol kilo...'' tylko za cholere nie wiedzialam czego.....mydla?Proszku?podpasek...??:evil_lol::evil_lol: lece rozpakowywac zakupy i podziwiac nowy telewizor bosmy sie szarpli:evil_lol:
Alicja Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:poka szrpnięty odbiornik TV ;)[/B][/COLOR][/FONT]
apple Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 [quote name='agbar']hihi pomoglam im po ludzku czyli po polskiemu:evil_lol: chlopczyk sie tlumaczyl ze caly czas myslal o tym ze nikt tu po ludzku nie gada a chcial spytac czy nie gadam po angielsku bo on po angielsku perfekt a wie ze Niemcy czesto tez....no i taki mu caloksztalt wyszedl....co mnie wcale nie dziwi bo mnie tez to kiedys spotkalo:diabloti: Pamietam jak mama poslala mnie po pol kilo maku...stalam w kolejce w drogerii po jakies cuda i myslalam o tym maku..jak sie mnie chlop spytal uprzejmie- ''prosze bardzo??'' to mu powiedzialam:''Pol kilo...'' tylko za cholere nie wiedzialam czego.....mydla?Proszku?podpasek...??:evil_lol::evil_lol: lece rozpakowywac zakupy i podziwiac nowy telewizor bosmy sie szarpli:evil_lol:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Taaaa poka to cudo:razz:[/B][/COLOR][/FONT]
e.v.a Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 teee komu wyszarpneliscie ten TV???:razz::razz::razz::razz::razz::razz::diabloti:
clockwork Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:loveu:czirlider [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-405.gif[/IMG] [url]http://images23.fotosik.pl/188/c053f1b473b92a72.jpg[/url] poczytałam o kalekach z Polszy.... znam to z autopsji :roll::oops: i witam Ciem :multi::loveu: jaki wy se net TV szarpli... taki z polskimi kanałami??? :razz::razz::diabloti: [/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 Witajcie niewiasty:diabloti: my szarpali w sklepie za ten TV:evil_lol:az sie wydluuuuzyl.....
Alicja Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [quote name='agbar']Witajcie niewiasty:diabloti: [FONT=Arial][COLOR=Red][B] dziewice :oops:[/B][/COLOR][/FONT] my szarpali w sklepie za ten TV:evil_lol:az sie wydluuuuzyl.....[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]to teraz macie ino panoramiczny obroz :grins: .....a wszystkie psy to jamniki :evil_lol: witanko :hand::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]to teraz macie ino panoramiczny obroz :grins: .....a wszystkie psy to jamniki :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]witanko :hand::loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]ino panoramiczny:evil_lol: a wszystkie ludzie siakies niskie:evil_lol: witaj...dziewico:roll::evil_lol:
Alicja Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [quote name='Medorowa']Poka ten TV:grins::grins:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]nie pokaże Ci bo nie jesteś dziewicą :p....NAM pokaże :roll:[/B][/COLOR][/FONT]
clockwork Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ja też :multi:ja też :multi:jestem dziewica.:multi::multi::multi::diabloti:. zresztą u nas to rodzinne.:cool1:.. moja mama też :grins::cool1: .. poka TV :multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 macie telewizora ..dziewice:grins::diabloti: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images28.fotosik.pl/190/5d48c7bf115dd59f.jpg[/IMG][/URL]
Alicja Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]jakem dziwica :roll::oops:....widzialam plackaty TV :grins: [/B][/COLOR][/FONT]
apple Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No no no....Aga rób kaffe jade u ciebie ogladać tv :diabloti: [url]http://images28.fotosik.pl/190/5d48c7bf115dd59f.jpg[/url] [/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 no dobra....przyznaje sie...wypilam wczoraj dwa kieliszki wina:cool1:Nie czulam sie pijana, kaca nie mam ale zeby zaraz delirium:crazyeye::crazyeye:...widze snieg...za moim oknem widze snieg....zamykam oczy i otwieram oczy i wciaz go widze:placz::placz:juz sie nawet uszczyplam..bolalo kurde i dalej go widze..tak sobie pada i pada takie biale platki...rozumiem biale myszy, slonie nawet ...ale zeby zaraz snieg:crazyeye::shake:
Alicja Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='agbar']no dobra....przyznaje sie...wypilam wczoraj dwa kieliszki wina:cool1:Nie czulam sie pijana, kaca nie mam ale zeby zaraz delirium:crazyeye::crazyeye:...widze snieg...za moim oknem widze snieg....zamykam oczy i otwieram oczy i wciaz go widze:placz::placz:juz sie nawet uszczyplam..bolalo kurde i dalej go widze..tak sobie pada i pada takie biale platki...rozumiem biale myszy, slonie nawet ...ale zeby zaraz snieg:crazyeye::shake:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]oj .....ale Cię wezło :roll:...........to cza leczyć :diabloti:...może pij już lepiej piffo co....szybciej opuszcza organizm i nie zostawia skutków ubocznych :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]
malawaszka Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 :crazyeye:o NIE!!!! nie czytałam o śniegu!!!!!!!! :lying::icon_roc: Ty weź no lepiej pokaż szafkę pod tv bo chyba fajna :lol:
agbar Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]oj .....ale Cię wezło :roll:...........to cza leczyć :diabloti:...może pij już lepiej piffo co....szybciej opuszcza organizm i nie zostawia skutków ubocznych :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] bede sie leczyc..jak bum cyk..bo to kurna nie mija...dalej widze snieg:crazyeye: [quote name='malawaszka']:crazyeye:o NIE!!!! nie czytałam o śniegu!!!!!!!! :lying::icon_roc: Ty weź no lepiej pokaż szafkę pod tv bo chyba fajna :lol:[/quote] nieeee ja nie pisalam o sniegu....ja pisalam o delirium mym osobistym:cool1: co Wam jeszcze pokazac:razz:moze jezyk?:eviltong::evil_lol:
Alicja Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:placz::placz::placz:ja nie chcę śniegu ...ani u Cia ani u Mnia:placz:...niech Mnie ktoś psytuli :roll:[/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:placz::placz::placz:ja nie chcę śniegu ...ani u Cia ani u Mnia:placz:...niech Mnie ktoś psytuli :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Alu...nie mow ze i ty widzisz snieg:crazyeye: nie wiedzialam ze delirium jest zarazliwe:cool1:
Alicja Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='agbar']Alu...nie mow ze i ty widzisz snieg:crazyeye: nie wiedzialam ze delirium jest zarazliwe:cool1:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red] [B]:placz::placz:jeszcze nie ........ale boję się że i ja zobaczę :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]
malawaszka Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 powiedziałabym co jeszcze pokazać, ale się wstydzę :diabloti:
agbar Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial][COLOR=red][B]:placz::placz:jeszcze nie ........ale boję się że i ja zobaczę :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] uuuuuu...Alu.....:shake:zle z toba :evil_lol: [quote name='malawaszka']powiedziałabym co jeszcze pokazać, ale się wstydzę :diabloti:[/quote] uffff...dobrze ze sie wstydzisz bo nie wiem czym gotowa pokazywac cos:evil_lol:
lolka75 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 u mnie tez bialo...ale od szronu. Drapalam rano szybki:mad: i wiem ze to nie delirium......uff;) Czesc Aguniusiuniu:loveu:
Recommended Posts