Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

[quote name='agbar']I twych uszach Alicjo rozbrzmial ten glos?? slodycza nasaczony,otuche niosacy glos.....?[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
tak ... tak ... zabrzmial Ci On jako trele ptasząt ...niewinnych istotek :loveu:wydany dźwięk........[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-250.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT]

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja']
[B][FONT=Arial][COLOR=red]tak ... tak ... zabrzmial Ci On jako trele ptasząt ...niewinnych istotek :loveu:wydany dźwięk........[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-250.gif[/IMG][/COLOR][/FONT][/B][/quote]

serce moje drzy z radosci Alicjo..bo jesli uslyszalas ten glos to wiem zes ty z nami, zes ty nasza , zes wybrana sposrod milijonow....

Posted

[quote name='agbar']serce moje drzy z radosci Alicjo..bo jesli uslyszalas ten glos to wiem zes ty z nami, zes ty nasza , zes wybrana sposrod milijonow....[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]azali JA to jestem ....wasza 1/3 już od zawsze i do ostatniego drżenia serca twego ...duszy twojej wybrana spośród milijonów ...toż to JA nazywam się MILIJON ....bo za milony kocham i cierpie katusze

[SIZE=1]
eeee to MY Cie z Magda wybrały :razz:....odbiły z obcych ręców boś ty nasza :evil_lol:śląsko dziołcha :p[/SIZE]
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]azali JA to jestem ....wasza 1/3 już od zawsze i do ostatniego drżenia serca twego ...duszy twojej wybrana spośród milijonów ...toż to JA nazywam się MILIJON ....bo za milony kocham i cierpie katusze [/B][/COLOR][/FONT]

[B][SIZE=1][FONT=Arial][COLOR=red]eeee to MY Cie z Magda wybrały :razz:....odbiły z obcych ręców boś ty nasza :evil_lol:śląsko dziołcha :p[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
[/quote]

jakaz to chwila ulotna byc musiala , gdym waszych glosow wezwanie uslyszala...i niczym mysl szybko bieglam by na wezwanie odpowiedziec i wiezy przyjazni zaciesnic.....

[COLOR=lemonchiffon]qrwa niech mnie ktos wylaczy:diabloti:[/COLOR]

Posted

[quote name='agbar']jakaz to chwila ulotna byc musiala , gdym waszych glosow wezwanie uslyszala...i niczym mysl szybko bieglam by na wezwanie odpowiedziec i wiezy przyjazni zaciesnic.....

[COLOR=lemonchiffon]qrwa niech mnie ktos wylaczy:diabloti:[/COLOR][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]och jakżeż sercu memu mile są te słowa ...
bo mówi serce ...a zamilkła głowa ..................................................:evil_lol:
bo myśli lekkie niczym ptaki w locie ...

i w łeb se strzele ... [/B][/COLOR][/FONT][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-328.gif[/IMG][FONT=Arial][COLOR=Red][B] będzie po kłopocie [/B][/COLOR][/FONT][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-217.gif[/IMG]

Posted

uprzejmie informujemy , iz w zwiazku ze zlym samopoczuciem towarzyszki Agbar blogas idzie spac.
Zyczymy panstwu stosunkowo udanej nocy:hand:

Posted

[quote name='agbar']uprzejmie informujemy , iz w zwiazku ze zlym samopoczuciem towarzyszki Agbar blogas idzie spac.
Zyczymy panstwu stosunkowo udanej nocy:hand:[/quote]

pokój z Tobą Siostro [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-299.gif[/IMG].......

albo wersja 2ga ...zostań w pokoju [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-305.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT]

Posted

ide ma skonana glowe i nie mniej cierpiacy zoladek uciszyc, ukolysac spokojnym szumem cieplej wody...a potem w spokoju uloze me cialo obolale, cierpiace w zacisznej sypialni, w cieplej przystani mego lozka....i oddam sie we wladanie Morfeusza.....

Posted

[quote name='agbar']ide ma skonana glowe i nie mniej cierpiacy zoladek uciszyc, ukolysac spokojnym szumem cieplej wody...a potem w spokoju uloze me cialo obolale, cierpiace w zacisznej sypialni, w cieplej przystani mego lozka....i oddam sie we wladanie Morfeusza.....[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Bartłomieju T. .... czy ty to czytasz :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Bartłomieju T. .... czy ty to czytasz :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

najdrozsza moja ukochana....niechaj jednakowoz nie martwi cie to zbyt:cool1:
Morfeusza ramieniem szerokim podziele i z nim, niechaj zazdrosc w serce jego wgladu nie ma....

Posted

[quote name='agbar']najdrozsza moja ukochana....niechaj jednakowoz nie martwi cie to zbyt:cool1:
Morfeusza ramieniem szerokim podziele i z nim, niechaj zazdrosc w serce jego wgladu nie ma....[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]uciszyłaś siostro rozterki me ...już serce me skołatane smucić i troskac się nie będzie ...a dzielić się to czyn szlachetny ...[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Helloooo Dilusiowa Ago :bigcool::bigcool::bigcool::Cool!::Cool!::Cool!:- wstanięta ty?

Aleście se dyskurs po nocy ucięły - no no no:evil_lol:
[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='Paula_']Haha :grin: gorzej Wam, waćpanny :evil_lol: ;)[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:oops::oops:sorka ...ale przeczytałam naćpany :roll:....:grin: :grin: :grin: ...ale to temu że mi oki na pół powieki siem otworzyli :cool1:

Siemka poetko mła :grins: :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]jakie ciałka męskie ja tam wcześniej widziałam :evil_lol::evil_lol:
sam sex ;) :eviltong:

HEJ !! :) :loveu: :multi::multi:
[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Łoooo Wielka Ago właśnie uświadomiłam sobie żem dzisiaj u cię jeszcze nie była - pokornie prosze o wybaczenie:modla::modla:[/B][/COLOR][/FONT]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='agbar']witam w ten cieply hmmmm wiosenny wieczor...wiosna chyba juz bo drzewka zaczynaja paki wypuszczac.....:loveu:[/quote]
:oops::oops: a ja przeczytałam .........bąki puszczać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja']
[B][FONT=Arial][COLOR=red]:oops::oops: a ja przeczytałam .........bąki puszczać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Aluuuuuuuuu prosze cię........ buhahahahahahaha:roflt:[/B][/COLOR][/FONT]:roflt::roflt::roflt:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Łoooo Wielka Ago właśnie uświadomiłam sobie żem dzisiaj u cię jeszcze nie była - pokornie prosze o wybaczenie:modla::modla:[/B][/COLOR][/FONT]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
ulaskawiam cie....:grins:
[quote name='Alicja']

[B][FONT=Arial][COLOR=red]:oops::oops: a ja przeczytałam .........bąki puszczać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
a jak pisalam tego posta to chcialam dopisac zeby nie mylic z puszczaniem bakow....:roll:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Aluuuuuuuuu prosze cię........ buhahahahahahaha:roflt:[/B][/COLOR][/FONT]:roflt::roflt::roflt:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]nio cio .....:oops::oops::oops:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='agbar']

a jak pisalam tego posta to chcialam dopisac zeby nie mylic z puszczaniem bakow....:roll:[/quote]
boś wykorzystała moją 1/3 muska ...stąd zbieżność skojarzeń :grins:[/B][/COLOR][/FONT]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...