Medorowa Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='agbar']nie wymuszaj na mnie nic...nie bede ci kitu wciskac moja krolewno:diabloti:[/quote] Ja nie chcę kitu:grins: Ja cem ową prawdę zyciową:loveu:
agbar Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 [quote name='Alicja']:oops::oops:[FONT=Arial][COLOR=red][B]a dla mnie nie masz ......:placz::placz::placz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] wiedzialam :grins: tylko czekalam az zaczniesz plakac:diabloti:czekalam zeby ci moc powiedziec ze dla ciebie tez cos mam....male beleco:grins:
agbar Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 [quote name='Medorowa']Ja nie chcę kitu:grins: Ja cem ową prawdę zyciową:loveu:[/quote] pamietaj sa trzy rodzaje prawdy...prawda, tylko prawda i ..goowno prawda:grins:
Alicja Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='agbar']wiedzialam :grins: tylko czekalam az zaczniesz plakac:diabloti:czekalam zeby ci moc powiedziec ze dla ciebie tez cos mam....male beleco:grins:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]bo na twoje poczwarze serducho tylko moje rozmiękczajace łzy z kwasu solnego dzialają :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]bo na twoje poczwarze serducho tylko moje rozmiękczajace łzy z kwasu solnego dzialają :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] ja nie mam serca....z mlodej piersi sie wyyyyyrwaloooooooo:diabloti:
Alicja Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='agbar']ja nie mam serca....z mlodej piersi sie wyyyyyrwaloooooooo:diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]i z prątkami polecialo .......:diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]i z prątkami polecialo .......:diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] dogawariatki zarazaloooooooooooooooooooooooooooooooooooo:diabloti:
Alicja Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='agbar']dogawariatki zarazaloooooooooooooooooooooooooooooooooooo:diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]jeszcze muska wypalało :diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]
Medorowa Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Cze, to ja, najwspanialsza z najwspanialszych:grins: Kocham siebie:loveu::loveu::loveu:
Alicja Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]aaaa.. od ciebie KCEM:grins: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:obrazic:..........a odemnie to NIE kcialaś :diabloti:..................:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]
Alicja Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Berek ....ta z którą możemy rozmawiać dzięki kawie Senseo :grins:[/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]jeszcze muska wypalało :diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] komu:crazyeye::evil_lol: [quote name='Medorowa']Cze, to ja, najwspanialsza z najwspanialszych:grins: Kocham siebie:loveu::loveu::loveu:[/quote] ja ciebie tez:loveu: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:obrazic:..........a odemnie to NIE kcialaś :diabloti:..................:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] bo to nie bylo takie fajne beleco jak moje:eviltong: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Berek ....ta z którą możemy rozmawiać dzięki kawie Senseo :grins:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] nobla temu kto zasial kawe:roll:
Alicja Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='agbar']komu:crazyeye::evil_lol: [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Tobie tysz :grins:[/B][/COLOR][/FONT] bo to nie bylo takie fajne beleco jak moje:eviltong: [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:-(:-(...było ....:obrazic:[/B][/COLOR][/FONT] nobla temu kto zasial kawe:roll:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] jAMENt:diabloti::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]
BeaC Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B] BEA ... lubisz lila róż :razz::razz: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [COLOR=DarkRed][B]ty jedna mnie..............................rozszyfrowałaś:eviltong::eviltong::eviltong: witanko poranne:multi::multi: [/B][/COLOR]
clockwork Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]te torbaczu... kangurku ty mój ;) bedziesz w polsku na te święta czy nie ... pytałam :mad: ino pytam... nie obawiaj sie... nie musisz sie meldować ;) [/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]ty jedna mnie..............................rozszyfrowałaś:eviltong::eviltong::eviltong:[/B][/COLOR] [B][COLOR=darkred]witanko poranne:multi::multi:[/COLOR][/B] [/quote] witankooooooooooooooooooo:multi::multi:
agbar Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]te torbaczu... kangurku ty mój ;)[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]bedziesz w polsku na te święta czy nie ... pytałam :mad:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]ino pytam... nie obawiaj sie... nie musisz sie meldować ;)[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] pytalas a ja odpowiedzialam:grins: [quote name='agbar']bedziesz..i przywioze ci beleco:diabloti:[/quote]
clockwork Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='agbar']pytalas a ja odpowiedzialam:grins:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B] aaahhhhhhaaaaa,.... nie czytam ze zrozumieniem [IMG]http://www.wpk.p.lodz.pl/%7Ejsuch/emots/3/roll2.gif[/IMG] [/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 [quote name='clockwork'] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]aaahhhhhhaaaaa,.... nie czytam ze zrozumieniem [IMG]http://www.wpk.p.lodz.pl/%7Ejsuch/emots/3/roll2.gif[/IMG][/COLOR][/FONT][/B] [/quote] czytaj sama po co czytasz ze zrozumieniem , widzisz przeca ze ci zawadza:grins:
agbar Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 sluchajcie ludkowie.....moj kotek jest chory....ma zaburzenia blednika, nie umie biedulka wskoczyc na okno czy murek,chwieje sie jak pijana....z czym to sie kurde je?? mozne jej jakos pomoc?? czy to niebezpieczne jest dla kota bardzo?? moze z tym zyc???
clockwork Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='agbar']sluchajcie ludkowie.....moj kotek jest chory....ma zaburzenia blednika, nie umie biedulka wskoczyc na okno czy murek,chwieje sie jak pijana....z czym to sie kurde je?? mozne jej jakos pomoc?? czy to niebezpieczne jest dla kota bardzo?? moze z tym zyc???[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:hmmmm: ty masz kota?? :roll::oops: nie znam sie... ale zaburzenie błędnika, problem z utzrymaniem równowagi.... na pewno jest dokuczliwy, uciążliwy.... mój kolega właśnie umiera na chorobę w której jeden z objawów to zaburzenia koordynacji ruchu....... [/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]:hmmmm: ty masz kota?? :roll::oops:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]nie znam sie... ale zaburzenie błędnika, problem z utzrymaniem równowagi.... na pewno jest dokuczliwy, uciążliwy.... mój kolega właśnie umiera na chorobę w której jeden z objawów to zaburzenia koordynacji ruchu....... [/COLOR][/FONT][/B] [/quote] mam kota na punkcie psa....:diabloti: a powaznie tak, mam kota, nazywa sie Mafia i mieszka w Polsce u tesciowej mojej, i wlasnie dostalam info ze kotek chory i szukam po necie...i wlos mi sie zaczyna jezyc..... przykro mi z powodu twojego kolegi:-(
Alicja Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='agbar']sluchajcie ludkowie.....moj kotek jest chory....ma zaburzenia blednika, nie umie biedulka wskoczyc na okno czy murek,chwieje sie jak pijana....z czym to sie kurde je?? mozne jej jakos pomoc?? czy to niebezpieczne jest dla kota bardzo?? moze z tym zyc???[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Mafia jest chora?? zaglądnij na MIAU ....może tam cos bedzie o tym :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT]
Medorowa Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='agbar'] ja ciebie tez:loveu: [/quote] :B-fly::B-fly: Dużo zdruffka dlakotecka ...
agbar Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Mafia jest chora??[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]zaglądnij na MIAU ....może tam cos bedzie o tym :razz::razz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] czytam wlasnie.....i jestem coraz bardziej przerazona..... [quote name='Medorowa']:B-fly::B-fly: Dużo zdruffka dlakotecka ...[/quote] dziekuje w imieniu kotecka.....:)
Recommended Posts