Alicja Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='dealer']ok..wysylam uszko poczta:diabloti: [FONT=Arial][COLOR=Red][I][B]poczekam ....aż przyjedziesz:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/COLOR][/FONT] czesc Kasia:multi: ...ja nie mam tego problemu,nasmazylam wczoraj cyckow ode kury jak gupia:roll: i tera je trza jesc, machne tylko jakas salateczke i fertig:evil_lol:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:a jedz se .....ja też musiałam legwana 2 dni jeść jak udawaliśta niegłodnych:angryy:[/I][/B][/FONT][/COLOR] [quote name='dealer']a ta sie zas chwali:shake: :evil_lol:[/quote]:mad:[FONT=Arial][COLOR=Red][I][B]...nie chwali yno doradza:p [/B][/I][/COLOR][/FONT]
agbar Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:razz:a jedz se .....ja też musiałam legwana 2 dni jeść jak udawaliśta niegłodnych:angryy:[/I][/B][/FONT][/COLOR] [/quote] to ta niesmialosc wrodzona moja:oops:
Alicja Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='dealer']to ta niesmialosc wrodzona moja:oops:[/quote]:crazyeye:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]bosh...a ja taka niekumata ...nie dopatrzyłam :oops: :eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR]
agbar Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:[COLOR=red][FONT=Arial][B][I]bosh...a ja taka niekumata ...nie dopatrzyłam :oops: :eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] no wiesz co..i nie zastanowilo cie to ze caly czas jak trusia siedzialam?:cool1:
clockwork Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='dealer']no wiesz co..i nie zastanowilo cie to ze caly czas jak trusia siedzialam?:cool1:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]i w tym momencie sie z paniami żegnam :diabloti: [/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]i w tym momencie sie z paniami żegnam :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [/quote] ach czemuz to czemuz Magdaleno?:diabloti:
Alicja Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='dealer']no wiesz co..i nie zastanowilo cie to ze caly czas jak trusia siedzialam?:cool1:[/quote]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]taaaaaaaaaaaaaa jako ten świstak....[/I][/B][/FONT][/COLOR] [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]i w tym momencie sie z paniami żegnam :diabloti: [/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/I][/B][/FONT][/COLOR] [quote name='dealer']ach czemuz to czemuz Magdaleno?:diabloti:[/quote]:crazyeye::crazyeye:[FONT=Arial][COLOR=Red][I][B]:crazyeye:no tysz nie kumam[/B][/I][/COLOR][/FONT]
agbar Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:[COLOR=red][FONT=Arial][B][I]taaaaaaaaaaaaaa jako ten świstak....[/I][/B][/FONT][/COLOR] [COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/I][/B][/FONT][/COLOR] :crazyeye::crazyeye:[FONT=Arial][COLOR=red][I][B]:crazyeye:no tysz nie kumam[/B][/I][/COLOR][/FONT][/quote] ALA!!!! oczy ci wypchlo:diabloti:
Alicja Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='dealer']ALA!!!! oczy ci wypchlo:diabloti:[/quote] :razz:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]...NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO[/I][/B][/FONT][/COLOR]
BeaC Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:p[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]doradzić ?? mam pomidorową i nalesniczki....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] [COLOR=DarkRed][B]a z czym masz naleśniki??? bo ja też będę miała.................bez pomidorowej bo dwóch dań to ja nie wciskam:shake::shake::shake: [/B][/COLOR]
Agunia-Pańciunia) Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [B]a ja lubie pomidorowa...chybanajbardziej z kluchami:diabloti: [/B]
Alicja Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]a z czym masz naleśniki??? bo ja też będę miała.................bez pomidorowej bo dwóch dań to ja nie wciskam:shake::shake::shake: [/B][/COLOR][/quote][FONT=Arial][COLOR=Red][I][B]a z serkiem twarożkiem z cynamonkiem .....i z konfiturka wiśniową :p[/B][/I][/COLOR][/FONT]
dbsst Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 yo yo yo, że tak sobie zarapuje :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
agbar Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 [quote name='dbsst']yo yo yo, że tak sobie zarapuje :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] yo yo yo ziom.....:diabloti:
Akadna Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [COLOR=royalblue]yo dilerkowa;) [/COLOR] [COLOR=#4169e1][/COLOR] [COLOR=#4169e1]:seeyeah:[/COLOR]
agbar Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 [quote name='Werka'][COLOR=royalblue]yo dilerkowa;) [/COLOR] [COLOR=#4169e1]:seeyeah:[/COLOR][/quote] yo yo hej siup:cool3:
Akadna Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='dealer']yo yo hej siup:cool3:[/QUOTE] [COLOR=royalblue]hop;) :D:):D:):D[/COLOR]
dbsst Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='dealer']yo yo yo ziom.....:diabloti:[/quote] zbudujemy nowy dom :diabloti:
agbar Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 [quote name='dbsst']zbudujemy nowy dom :diabloti:[/quote] jeszcze jeden nowy dom..tralalalala na prawo most na lewo most:diabloti:
dbsst Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='dealer']jeszcze jeden nowy dom..tralalalala na prawo most na lewo most:diabloti:[/quote] a środkiem wisła płynie :evil_lol:
Kate I Luka Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:p[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]doradzić ?? mam pomidorową i nalesniczki....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/I][/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE] kurcze, wczoraj była ogórkowa i naleśniki :lol: :lol: :lol: [quote name='dealer'] czesc Kasia:multi: ...ja nie mam tego problemu,nasmazylam wczoraj cyckow ode kury jak gupia:roll: i tera je trza jesc, machne tylko jakas salateczke i fertig:evil_lol:[/QUOTE] juz wymyslilam, zalecialam do sklepu, kupilam mielone i bedzie spagetti :p
agbar Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 jako ze fotek mojego psa nie mam to se pozyczylam inne..zgadnijcie kto to?:diabloti: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images26.fotosik.pl/53/c99e543a217e23da.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images28.fotosik.pl/53/92fe69ca99884e54.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images27.fotosik.pl/53/19405286d0694f1d.jpg[/IMG][/URL]
dbsst Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 wyglada jak pies morderce czekaj czekaj czyj to pies :roll: :diabloti: :diabloti: :diabloti:
agbar Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 [quote name='dbsst']wyglada jak pies morderce czekaj czekaj czyj to pies :roll: :diabloti: :diabloti: :diabloti:[/quote] nie mam pojecia..ale morderca zaprawde powiadam ci z niego jest:diabloti:
dbsst Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='dealer']nie mam pojecia..ale morderca zaprawde powiadam ci z niego jest:diabloti:[/quote] czekaj czekaj czyj to pies :roll: mmmmm mam na końcu języka :diabloti: :diabloti: :diabloti: widze właśnie, że rzucał Ci sie do tchawicy.................wiem, że jego właścicielka go właśnie tego uczy i podobno mu mózg wycieła wiesz :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Recommended Posts