Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]pada juz u Ciebie????[/B]
[B]a sio od wawy z tym deszczem a sio......[/B][/quote]
Już zaprzestało ociekać z nieba ,a dawało ostro , już byłam bliska zamówienia pontonu :cool1:

I znowu te wstrętne chwasty będą odrastać :placz: a ja się tyle namęczyłam by je powyrywać :roll:

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Arial][I][B]:placz::placz::placz:[COLOR=Red]
Aguniu..........................
bezludzie mi chwaściorami zarasta........tosz to plaga jakowaś egypska:diabloti:
[/COLOR][/B][/I][/FONT]

Posted

[quote name='Vectra']
I znowu te wstrętne [B]chwasty[/B] będą odrastać :placz: a ja się tyle namęczyłam by je powyrywać :roll:[/quote]

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][I][B]:placz::placz::placz:[/B][/I][/FONT]
[I][B][FONT=Arial][COLOR=red]Aguniu..........................[/COLOR][/FONT][/B][/I]
[I][FONT=Arial][COLOR=red][B]bezludzie mi [COLOR=black]chwaścioram[/COLOR]i zarasta........tosz to plaga jakowaś egypska:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/I]
[/quote]

:crazyeye: :crazyeye: o rany czy to jakaś plaga egipska czy w Dilerowie tez jest chwastowisko :crazyeye: :crazyeye: :diabloti:

wyrwać chwasta tylko nisko by nie rosło.......... :evil_lol:

nie mogę się skupić idę się dominować :loveu:

Posted

[quote name='dbsst']i fruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu hahahhaha
heloł zła kobieto :evil_lol:

pikny merolek :loveu: :loveu: :loveu:[/quote]

powiem ci w tajemnicy ze mi sie tez podoba:diabloti: :loveu:

[quote name='Vectra']Już zaprzestało ociekać z nieba ,a dawało ostro , już byłam bliska zamówienia pontonu :cool1:

I znowu te wstrętne chwasty będą odrastać :placz: a ja się tyle namęczyłam by je powyrywać :roll:[/quote]

zwolnij ogrodnika..jak musisz sama je wyrywac to na co ci on?:diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][I][B]:placz::placz::placz:[/B][/I][/FONT]
[I][B][FONT=Arial][COLOR=red]Aguniu..........................[/COLOR][/FONT][/B][/I]
[I][B][FONT=Arial][COLOR=red]bezludzie mi chwaściorami zarasta........tosz to plaga jakowaś egypska:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/I]
[/quote]

jeronie pieronie co to sie wyprawio:diabloti:

[quote name='Gonitwa']Pszyszłam sie pszywitać;)

Haj!!![/quote]

haj! li haj lo haj laaaaaaaaaaaaaaa:diabloti:

Posted

[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:grins:

jeronie pieronie ...to je tyn sląski blus:diabloti:

Jestem tu .......:multi::multi::multi:
[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Gonitwa']Ale pusto dziś.... Ja tu się na zaległości przygotowałam a tu nic...[/quote]

u mnie zawsze pusto.....nikt mnie nie kocha....jestem cwok z dzikiego zachodu:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']powiem ci w tajemnicy ze mi sie tez podoba:diabloti: :loveu:
[/quote]

a toź mnie zaskoczyła normalnie nie myśłałam ;) :diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B]:grins:[/B][/I][/FONT][/COLOR]

[I][B][FONT=Arial][COLOR=red]jeronie pieronie ...to je tyn sląski blus:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/I]

[I][B][FONT=Arial][COLOR=red]Jestem tu .......:multi::multi::multi:[/COLOR][/FONT][/B][/I]
[/quote]
jeronie pieronie...jo tyz sam tukej siedza colkiem sama:evil_lol:

Posted

[quote name='dealer']u mnie zawsze pusto.....nikt mnie nie kocha....jestem cwok z dzikiego zachodu:diabloti:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:diabloti:...nie gadaj ....bo mnie zasmucasz:razz:[/B][/I][/FONT][/COLOR]

[quote name='dealer']jeronie pieronie...jo tyz sam tukej siedza colkiem sama:evil_lol:[/quote];)[FONT=Arial][COLOR=Red][I][B]...no już nie całkiem sama:eviltong:[/B][/I][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Vectra'] TZ nie pokaże :shake: ;) :evil_lol:[/quote]

[B]ja tym bardziej tej rasy nie mogę okazać, przecież WIESZ :evil_lol: :evil_lol: [/B]

[quote name='dealer'] chyba se bede musiala noge urwac lewa..bo juz dawno automatem nie jezdzilam:diabloti:
[/quote]

[B]mój kolega na poczatku przywiązywał sobie :roll: [/B]
[B]bo raz mu wystarczyło, jak chciał wcisnąć sprzęgło i wcisnął :evil_lol: jak to sprzęgło, od razu do dechy :evil_lol: ale to nie było sprzęgło :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [/B]
[B]U ciebie też może raz wystarczy i będzie święty spokój, o jednego ćwoka mniej :diabloti: [/B]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B]:diabloti:...nie gadaj ....bo mnie zasmucasz:razz:[/B][/I][/FONT][/COLOR]

;)[FONT=Arial][COLOR=red][I][B]...no już nie całkiem sama:eviltong:[/B][/I][/COLOR][/FONT][/quote]

teroski jest nos caly tlum..poczekej Bartili zaro z piwem bydzie...:diabloti:

Posted

[quote name='Maga100'][B]ja tym bardziej tej rasy nie mogę okazać, przecież WIESZ :evil_lol: :evil_lol: [/B]

[B]bo raz mu wystarczyło, jak chciał wcisnąć sprzęgło i wcisnął :evil_lol: jak to sprzęgło, od razu do dechy :evil_lol: ale to nie było sprzęgło :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [/B]
[B]U ciebie też może raz wystarczy i będzie święty spokój, o jednego ćwoka mniej :diabloti: [/B][/quote]

ja jezdzilam automatem przez rok..potem sie przesiadlam na manuala...i wrzucilam wsteczny...bez sprzegla..ojojoj....ale skrzynia plakala:evil_lol: :evil_lol:

a teraz wyjdz:diabloti:

Posted

[quote name='Maga100'][B]ja tym bardziej tej rasy nie mogę okazać, przecież WIESZ :evil_lol: :evil_lol: [/B][/quote]
kiedy wpadniecie :cool3: to coś przyprowadzimy na plac :diabloti: :evil_lol:

[quote name='Maga100'][B]mój kolega na poczatku przywiązywał sobie :roll: [/B]
[B]U ciebie też może raz wystarczy i będzie święty spokój, o jednego ćwoka mniej :diabloti: [/B][/quote]
buhahahahah :evil_lol: :evil_lol: ja tam nie mam takich problemów :p uwielbiam automat bo w końcu moja nóżka chorawa nie cierpi :cool1:

Posted

[quote name='dealer']na kolana nedzniku:diabloti:[/quote]

[B]lubię się kajać, gdy się zagalopuję :p [/B]
[B]dlatego mam tylu przyjaciół :loveu: [/B]
[B]a skoro mam takich przyjaciół, to po co mi wrogowie? :niewiem: [/B]

Posted

[quote name='Vectra']kiedy wpadniecie :cool3: to coś przyprowadzimy na plac :diabloti: :evil_lol:

[/quote]

[B]taktor, przyprowadźcie traktor :modla: :modla: :modla:[/B]

[B]ja tak marzę o traktorze :loveu: [/B]

Posted

[quote name='Maga100'][B]lubię się kajać, gdy się zagalopuję :p [/B]
[B]dlatego mam tylu przyjaciół :loveu: [/B]
[B]a skoro mam takich przyjaciół, to po co mi wrogowie? :niewiem: [/B][/quote]

biedna naiwna dziewczynko.....:shake:

Posted

[quote name='Maga100'][B]taktor, przyprowadźcie traktor :modla: :modla: :modla:[/B]

[B]ja tak marzę o traktorze :loveu: [/B][/quote]
z glebogryzarką :razz: :diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']

[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]co sobie................przywiązywał????:diabloti::diabloti::eviltong:[/B][/COLOR]

[quote name='Maga100'][B]taktor, przyprowadźcie traktor :modla: :modla: :modla:[/B]

[B]ja tak marzę o traktorze :loveu: [/B][/quote]

[COLOR=DarkRed][B]mówisz i masz...............u mnie na podwórku jeden stoi...............znaczy się stał.......ale nie ma spraw[/B][/COLOR]y:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[COLOR=DarkRed][B](popatrzę najpierw, gdzie jestem, ............acha u dilerki)

witaj Dilerko:diabloti::diabloti::diabloti:
[/B][/COLOR]

Posted

[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi::multi::multi:
witanko z ranka Nasza1/3:loveu::loveu::loveu:
Klawiatura powycierana:oops: ;)
[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='paula_z']Hej Aga :multi: Przyjszłam powiedzieć Ci Aloha na dobranoc :hand:[/quote]

hej Paula to ja ci rzekne Aloha na dzien dobry:multi:

[quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]co sobie................przywiązywał????:diabloti::diabloti::eviltong:[/B][/COLOR]

[COLOR=darkred][B]mówisz i masz...............u mnie na podwórku jeden stoi...............znaczy się stał.......ale nie ma spraw[/B][/COLOR]y:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[COLOR=darkred][B](popatrzę najpierw, gdzie jestem, ............acha u dilerki)[/B][/COLOR]

[B][COLOR=darkred]witaj Dilerko:diabloti::diabloti::diabloti:[/COLOR][/B]
[/quote]

witaj Beo u mnie...:loveu:

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B]:multi::multi::multi:[/B][/I][/FONT][/COLOR]
[I][B][FONT=Arial][COLOR=red]witanko z ranka Nasza1/3:loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/I]
[I][B][FONT=Arial][COLOR=red]Klawiatura powycierana:oops: ;)[/COLOR][/FONT][/B][/I]
[/quote]

witanko Nasza Alicjo...
ja nie wiem czy z ta klawiatura to nie syzyfowa praca?:diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...