agbar Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 a ja chcialam Wam powiedziec Dzien dobry:loveu: :diabloti:
agbar Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 no to sie przywitalam...a teraz mowie grzecznie DOBRANOC:loveu:
Cimi Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 [quote name='Vectra']bo Ci wyśle mojego staffika :diabloti: kolonia u cioci Cimi :loveu: :evil_lol: [/QUOTE] Szpoko :loveu:. Z otwartymi ręcami go przyjmę pod mój dach :loveu:.Ale raczej mu się nie spodoba :evil_lol:. [quote name='Vectra']jakoś mam ostatnio problemy ze słuchem :shake: :evil_lol:[/QUOTE] To co przyszła pora na aparat słuchowy :diabloti: ? :evil_lol: [quote name='Vectra']przyzwyczajaj się , Ciebie też kiedyś to dopadnie :evil_lol:[/QUOTE] E tam to dopiero kiedyś :lol:
Vectra Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 [quote name='dealer']a ja chcialam Wam powiedziec Dzien dobry:loveu: :diabloti:[/quote] [quote name='dealer']no to sie przywitalam...a teraz mowie grzecznie DOBRANOC:loveu:[/quote] a poza tym wszyscy zdrowi :razz::diabloti:
agbar Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 [quote name='Vectra']a poza tym wszyscy zdrowi :razz::diabloti:[/quote] BU!:diabloti: :diabloti: :eviltong: :eviltong: :diabloti: :diabloti: :eviltong: :eviltong: :diabloti: :diabloti:
Vectra Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 [quote name='Cimi']Szpoko :loveu:. Z otwartymi ręcami go przyjmę pod mój dach :loveu:.Ale raczej mu się nie spodoba :evil_lol:. dobra pakuje plecaczek :loveu: 30 piłek , 10 frisbee :loveu: pamiętaj od 10 do 17 Franek gra w piłkę i frisbee :diabloti: Czasami coś je , ale to rzadko , najchętniej o 1 w nocy :loveu: To co przyszła pora na aparat słuchowy :diabloti: ? :evil_lol: [/quote] noo , przydał by się :diabloti:
Cimi Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 [quote name='Vectra']dobra pakuje plecaczek :loveu: 30 piłek , 10 frisbee :loveu: pamiętaj od 10 do 17 :diabloti: Franek gra w piłkę i frisbee Czasami coś je , ale to rzadko , najchętniej o 1 w nocy :loveu:[/QUOTE] Z tym żarciem to jak Fiona, tą to czasem jeszcze muszę nakarmić i przy okazji pomodlić 5 razy :evil_lol:. A Franio będzie miał inny ruch zapewniony :lol:. będzie wbiegał i zbiegał z i na 4 pietro :diabloti: to mu się odechce piłek i frisbee :loveu: [quote name='Vectra']noo , przydał by się :diabloti:[/QUOTE] To moze trzeba by było się poskładać na jakiś prezent urodzinowy albo cuś :diabloti:
Vectra Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 [quote name='Cimi']Z tym żarciem to jak Fiona, tą to czasem jeszcze muszę nakarmić i przy okazji pomodlić 5 razy :evil_lol:. [COLOR=Green][B]kocham psy które nie kochają jeść[/B][/COLOR] :loveu::evil_lol: A Franio będzie miał inny ruch zapewniony :lol:. będzie wbiegał i zbiegał z i na 4 pietro :diabloti: to mu się odechce piłek i frisbee :loveu: [COLOR=Green][B]mhm[/B][/COLOR] :diabloti: [COLOR=Green][B]znaczy będziesz mu rzucać z 4 pierta w dół piłkę a on będzie ci ją przynosił[/B][/COLOR] :razz: :diabloti: [COLOR=Green][B]on po 2-3 godzinach pogoni na polach wraca do domu i ma w oczach pytajniki ' no to co gramy nie ? " :evil_lol:[/B][/COLOR] To moze trzeba by było się poskładać na jakiś prezent urodzinowy albo cuś :diabloti:[/quote] masz niewiele czasu :diabloti:
Cimi Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 [quote name='Vectra']kocham psy które nie kochają jeść :loveu: :evil_lol:[/QUOTE] Ja też kocham :loveu:. Febe dawkę zjada w 2 minuty, a Fiona w 20 :diabloti:. I jeszcze muszę posiedzieć razem z nią w kuchni i przypilnować :lol: [quote name='Vectra']mhm :diabloti: znaczy będziesz mu rzucać z 4 pierta w dół piłkę a on będzie ci ją przynosił :razz: :diabloti: on po 2-3 godzinach pogoni na polach wraca do domu i ma w oczach pytajniki ' no to co gramy nie ? " :evil_lol: [/QUOTE] Myślę, że taka forma aktywności szybciej go zmęczy :evil_lol:- wszyscy nasi znajomi czy goście marudzą jakie to te schody są męczące :evil_lol:. [quote name='Vectra']masz niewiele czasu :diabloti:[/QUOTE] A to pech :diabloti:
Alicja Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi::multi::multi: Aguś:loveu::loveu::loveu: ....właśnie wyciagnęłam przesyłeczkę ze skrzynki:multi: za chwilkę rozpakuję;) [/B][/I][/FONT][/COLOR]
BeaC Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [COLOR=DarkRed][B]przyszłam jestem....................jest tu kto?????? ciszszszszszsza:-([/B][/COLOR]
agbar Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B]:multi::multi::multi:[/B][/I][/FONT][/COLOR] [I][B][FONT=Arial][COLOR=red]Aguś:loveu::loveu::loveu: ....właśnie wyciagnęłam przesyłeczkę ze skrzynki:multi:[/COLOR][/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Arial][COLOR=red]za chwilkę rozpakuję;)[/COLOR][/FONT][/B][/I] [/quote] jush?? tak szybko?? otwieraj otwieraj:multi: i pochwal sie co dostalas:diabloti: :loveu: [quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]przyszłam[/B][/COLOR] [B][COLOR=darkred]jestem....................jest tu kto??????[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]ciszszszszszsza:-([/COLOR][/B][/quote] eee..ja se przyszlam tu ale nudy tu som to ide gdzie indziej:cool1:
clockwork Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi::multi::multi: Aguś:loveu::loveu::loveu: ....właśnie wyciagnęłam przesyłeczkę ze skrzynki:multi: za chwilkę rozpakuję;) [/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]jusz????? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: [/B][/COLOR][/FONT] [quote name='dealer']jush?? tak szybko?? otwieraj otwieraj:multi: i pochwal sie co dostalas:diabloti: :loveu: [/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]no własnie ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dzieńdoberek didżejowa :multi: [/B][/COLOR][/FONT]
Alicja Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='dealer']jush?? tak szybko?? otwieraj otwieraj:multi: i pochwal sie co dostalas:diabloti: :loveu: [/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I] :multi:no jusz....jusz:loveu: [/I][/B][/FONT][/COLOR] [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]jusz????? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: [/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]no własnie ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B];)poczekam na Ciebie i pozwolę Ci otworzyć:p[/B][/I][/FONT][/COLOR]
clockwork Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I] :multi:no jusz....jusz:loveu: [/I][/B][/FONT][/COLOR] [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B];)poczekam na Ciebie i pozwolę Ci otworzyć:p[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]bede 17:15 ;)[/B][/COLOR][/FONT]
Alicja Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]bede 17:15 ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:multi::multi::multi:będę tuptać niecierpliwie:p[/I][/B][/FONT][/COLOR]
dbsst Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 kolejne podejcie....................jestem w pieczarze zła.................jest cicho...................pewnie Dilerowa juz jakaś złą rzecz przygotowywuje................narazie uciekam bo sie boje tych złych rzeczy........ [quote name='Maga100'][B]aaaaaa, to po to ci ten ślub :diabloti: [/B] [B]drastyczny krok dla chwili przyjemności :evil_lol: [/B][/quote] dla wielu chwil przyjemnosci iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ciekawe jak to jest jak się jest już po :diabloti:
Kate I Luka Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Siemanko zazmijowana kolezanko. [RIGHT]Polskie literki mi wcielo nie wiedziec czemu :angryy: [/RIGHT]
Akadna Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='Kate I Luka']Siemanko zazmijowana kolezanko. [RIGHT]Polskie literki mi wcielo nie wiedziec czemu :angryy: [/RIGHT][/QUOTE] [COLOR=deepskyblue]może masz w komputerze ustawiony jezyk Polski (214) a nie Polski (programisty)??[/COLOR]
Gonitwa Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Mi jak się firefox wiesza to znikają literki- ale jak wchodzę ponownie to wszystko gra;)
Kate I Luka Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='Werka'][COLOR=deepskyblue]może masz w komputerze ustawiony jezyk Polski (214) a nie Polski (programisty)??[/COLOR][/QUOTE] iorun wie co ja tam mam ustawione ;) [quote name='Gonitwa']Mi jak się firefox wiesza to znikają literki- ale jak wchodzę ponownie to wszystko gra;)[/QUOTE] a ja musze kompa resetowac by mi poslkie literki wrocily, a nie chce mi sie wszystkiego wylanczac :eviltong: tak mi sie czasem w operze robi :roll: Dijejka gdzies jest ol dej????
Medorowa Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Nadrobiłam i co z tego:niewiem::niewiem::evil_lol:I tak nie kamam o co chosi:diabloti:
Vectra Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='madzia i medor']Nadrobiłam i co z tego:niewiem::niewiem::evil_lol:I tak nie kamam o co chosi:diabloti:[/quote] czyli norma :diabloti: Dilerka nooo :mad: :diabloti:
Recommended Posts