Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]udowodnij :mad::mad::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
przestan mnie nachodzic:placz::placz::placz::placz::placz:

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B]:multi::multi::multi:ale NAS usłyszałaś i jesteś :multi:[/B][/I][/FONT][/COLOR]

[I][B][FONT=Arial][COLOR=red]jak Dilerek Nasz koffany:razz::loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/I]
[/quote]

jestem zmeczona......Diliego rozrywa energia...lazi, piszczy, zaczepia, udaje ze co chwilke muuuusi po prostu musi wyjsc na dwor bo juz ,zaraz, natentychmiast sie zsika..wypuszczam go po czym on zaczyna dziki galop dokola ogrodecka ja za nim, lapie go prowadze do chalupy..po czym on lazi, piszczy,zaczepia, udaje ze musi juz,zaraz, natentychmiast wyjsc na dwor..i tak w kolko:diabloti:

[quote name='malawaszka'][B][SIZE=7][COLOR=darkorchid]CZEEEEEEEEEEśśśśśćććććććććć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR][/SIZE][/B][/quote]

[B][SIZE=6]rozjechalas mi blogaska:mad: :diabloti: [/SIZE][/B]

[quote name='evaxon'][CENTER][COLOR=lime][B][SIZE=7]wariatki!!!!!!!!!!!!!!!!!![/SIZE][/B][/COLOR]

[COLOR=lime][B][SIZE=7]!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/SIZE][/B][/COLOR]
[COLOR=lime][B][SIZE=7]!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/SIZE][/B][/COLOR][/CENTER]
[COLOR=lime][SIZE=7]

[CENTER][SIZE=7][COLOR=lime]:loveu:witaneczko Dilerkowa panieneczko:loveu:[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[/SIZE][/COLOR][/quote]

gdzie wariatki:crazyeye: :crazyeye: trza je wylapac i do wariatkowa :evil_lol:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]udowodnij :mad::mad::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

eee..lepiej nie..bo jeszcze faktycznie cos ten tego ten...:razz:

[quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]................przyszłam Cie powitać......i żegnam Cie od razu:placz::placz::placz:[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkred]bo do domu umykam:cool3:[/COLOR][/B][/quote]

witam i zegnam..przydz zas:diabloti:

Posted

[quote name='evaxon']przestan mnie nachodzic:placz::placz::placz::placz::placz:[/quote]

:shake: a ta znowu placze.....:diabloti:

Posted

[quote name='evaxon']jakie znowu ... dopiero :grins::grins::grins::grins:[/quote]

nie rycz mala dopiero znowu juz:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']nie rycz mala dopiero znowu juz:diabloti:[/quote]
teraz potem w ogole znowu ?:hmmmm:

[quote name='clockwork']:lol!::lol!::lol!::lol!:[/quote]
lubisz dręczyc male niewinne naiwne zlotowłose dziewczynki prawda:razz::diabloti:

Posted

[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:loveu:i ja już też jestem....

bidulek z Dilusia....może serio ten sztywny opatrunek byłby oki...:razz:
[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]KTOŚ :diabloti: Ci rozjechał blogasa :diabloti:

no DILI... tak sie nie robi... to cioteczki sie zamartwiają a ty tu goopa palisz... :mad::mad: siad na żić i siedź.... spokojniutko siq, qpe i do domciu... wytrzymaj chłopie! oszczędź sie z tydzień!!!!!

Aga- przywiąż go do kaloryfera :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='evaxon']albo kule u nogi mu przyczep:diabloti:
[/quote]:evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial][COLOR=Red][I][B]:evil_lol:taaa Ewunię mu doczep:eviltong:[/B][/I][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial][COLOR=Red][I][B]:evil_lol:taaa Ewunię mu doczep:eviltong:[/B][/I][/COLOR][/FONT][/quote]
:obrazic: :placz:

Posted

[quote name='evaxon']:obrazic: :placz:[/quote]:crazyeye:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]bosh....dziecko....toż badziej rozdartego bachora nie spotkałam na dogo...:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:..czekaj matka do ci kolonie ....[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]bosh....dziecko....toż badziej rozdartego bachora nie spotkałam na dogo...:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:..czekaj matka do ci kolonie ....[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]
:evil_lol: rozdarty bachorek ale jaki toffany:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]Dilerka- gdzieś TY ;)

choo bo mi smutno :-(
[/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:Agunia je obiadek....
oć utulkam ....a Aga jak wróci to poprawi;)
[/I][/B][/FONT][/COLOR]
[quote name='evaxon']:evil_lol: rozdarty bachorek ale jaki toffany:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:diabloti:jak spi:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:Agunia je obiadek....
oć utulkam ....a Aga jak wróci to poprawi;)[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]
jak obiadek :hmmmm: o 16tej??? ja właśnie śniadanie se robie- obiadek sie je o 19tej ;)

dilerowa... no cho tu... bo ja za 40 min. du dum leca [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork']
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]jak obiadek :hmmmm: o 16tej??? ja właśnie śniadanie se robie- obiadek sie je o 19tej ;)[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]dilerowa... no cho tu... bo ja za 40 min. du dum leca [/COLOR][/FONT][/B][/quote]

zdazylam???:diabloti: nie jem jeszcze..czekam na towarzysza meza....na razie mam wsio naszykowane..a Klocusiowa mla ma racje ..obiadek sie je ok. 19:evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='dealer']zdazylam???:diabloti: nie jem jeszcze..czekam na towarzysza meza....na razie mam wsio naszykowane..a Klocusiowa mla ma racje ..obiadek sie je ok. 19:evil_lol: :evil_lol:[/quote]:razz:[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]...o 19 ...pije się zupkę chmielową:eviltong:[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='dealer']zdazylam???:diabloti: nie jem jeszcze..czekam na towarzysza meza....na razie mam wsio naszykowane..a Klocusiowa mla ma racje ..obiadek sie je ok. 19:evil_lol: :evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]KOCHAM CIE MISIU!!! :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]...o 19 ...pije się zupkę chmielową:eviltong:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]aaa.. niech strace:diabloti:... CIEBIE TYSZ :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]KOCHAM CIE MISIU!!! :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]aaa.. niech strace:diabloti:... CIEBIE TYSZ :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

Nieśmiało się upominam o pocieszenie:oops: :evil_lol:

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']Nieśmiało się upominam o pocieszenie:oops: :evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]KOCHAM CIE MISIU dulkowy :loveu::loveu::loveu: [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]KOCHAM CIE MISIU!!! :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]aaa.. niech strace:diabloti:... CIEBIE TYSZ :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:razz:...i ..............tysz....KCM:loveu::loveu::loveu:[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='malawaszka']a te znowu sie grupowo kochają :evil_lol:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:ale to jest Grupowe Koffanie ...:loveu::loveu::loveu:....a nie Grupen Sex:diabloti:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...