clockwork Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]teściowo!!!! wracaj do faderlandu!!!!! w te pendy :mad::mad::mad:[/B][/COLOR][/FONT]
Vectra Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Dilerowa , odliczasz już minuty ? kreślisz kreski na ścianie ? :evil_lol:
Alicja Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 [quote name='Vectra']Dilerowa , odliczasz już minuty ? kreślisz kreski na ścianie ? :evil_lol:[/quote] [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]taa wyrywa teściowej włoski :p:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/FONT][/COLOR]
clockwork Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]pojechała pojechała ?? :cool3::cool3::cool3::cool3::cool3:[/B][/COLOR][/FONT]
e.v.a Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']Czyżby pobyt sie przedłużył????:evil_lol: :evil_lol:[/quote] :lol: Agusia by chyba nie przezyła tego :lol:
Alicja Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]...Aga ...no i jak ...co się stało ...czy może mam o 3 nad ranem czekać na SMSa:razz:[/B][/I][/FONT][/COLOR]
agbar Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 jestem kochanienkie.....:diabloti: pije winko , napawam sie cisza i spokojem :evil_lol: jutro jade sie wyzyc towarzysko:razz: i jedziemy obejrzec domek malenki do wynajecia.....:cool1: lece do waaaaaaaaaaaaaaaaaaaas:multi:
Alicja Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 [quote name='dealer']jestem kochanienkie.....:diabloti: pije winko , napawam sie cisza i spokojem :evil_lol: jutro jade sie wyzyc towarzysko:razz: i jedziemy obejrzec domek malenki do wynajecia.....:cool1: lece do waaaaaaaaaaaaaaaaaaaas:multi:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:loveu::loveu::loveu:wpadłam się przywitać bo wypadam zaraz z kompecka[/I][/B][/FONT][/COLOR]
clockwork Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 [quote name='dealer']jestem kochanienkie.....:diabloti: pije winko , napawam sie cisza i spokojem :evil_lol: jutro jade sie wyzyc towarzysko:razz: i jedziemy obejrzec domek malenki do wynajecia.....:cool1: lece do waaaaaaaaaaaaaaaaaaaas:multi:[/quote] :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: [FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=Blue][B]żyje- zuch dziewczynka :loveu:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
agbar Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:loveu::loveu::loveu:wpadłam się przywitać bo wypadam zaraz z kompecka[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] witam gorrrraco:loveu: [quote name='clockwork']:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: [FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=blue][B]żyje- zuch dziewczynka :loveu:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] zyje...ale co to za zycie:cool1: nie jestem juz tym samym czlowiekiem:razz: [quote name='evaxon']oo Dilerka ..:diabloti: dałas rade:evil_lol:[/quote] dalam..teraz potrzebuje urlopu:diabloti:
clockwork Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 [quote name='dealer'] zyje...ale co to za zycie:cool1: nie jestem juz tym samym czlowiekiem:razz: [/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]no to nic innego cie nie uratuje jak TERAPIA :cool1:[/B][/COLOR][/FONT]
Alicja Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]no to nic innego cie nie uratuje jak TERAPIA :cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:multi::multi::multi:tak ...tylko jedyna i słuszna TERAPIA:p[/I][/B][/FONT][/COLOR]
agbar Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]no to nic innego cie nie uratuje jak TERAPIA :cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] to bedzie musiala byc dlugotrawal terapia z najlepszymi specjalistami....musze sie na nowo odnalezc....:diabloti:
clockwork Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 [quote name='dealer']to bedzie musiala byc dlugotrawal terapia z najlepszymi specjalistami....musze sie na nowo odnalezc....:diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]bedzie.. i do tego medorowa na gwałt poszukiwana [/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 tak dla przypomnienia..nieco Dilika z jakims panem:cool1: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images29.fotosik.pl/24/58a4b23bd9e70d39.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images24.fotosik.pl/24/e94a7fcfe1e06500.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images27.fotosik.pl/24/3246bc5e7dc3628c.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images23.fotosik.pl/24/3389ff9e63a5ce97.jpg[/IMG][/URL]
agbar Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]bedzie.. i do tego medorowa na gwałt poszukiwana [/B][/COLOR][/FONT][/quote] na gwalt:crazyeye: :crazyeye: :diabloti:
clockwork Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 [quote name='dealer']na gwalt:crazyeye: :crazyeye: :diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]no i widzisz... nie w temacie żeś.... oj terapia terapia :shake:[/B][/COLOR][/FONT]
agnes1 Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 [B]Hejka Dilereczko:loveu: Przyszłam do Cię się przywitać:multi: i zapytać czy Ta ona zostawiła ci coś do roboty:cool3: czy będziesz mogła wreszcie zasiąść do kompecka;) i zdać relacje z pobytu najulubieńszej:diabloti:[/B]
e.v.a Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 [url]http://images29.fotosik.pl/24/58a4b23bd9e70d39.jpg[/url] :grin: buahahaha co panom w odpoczynku przeszkadzasz:diabloti::evil_lol:
Paula Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 :multi: Witaj powrócona, odzyskawszy wolność słowa ;)
Alicja Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][I][B]Witam z ranka ...zaraz spadam będę później:loveu:[/B][/I][/COLOR][/FONT]
Recommended Posts