Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

[quote name='madzia i medor']Siostra wychowaj to dziecię, póki czas, bo to nic dobrego się nie zapowiada:shake: :shake: :diabloti:

:diabloti:[/quote]

:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

[quote name='Vectra']Bądz grzeczna bo nie będę milczeć z Tobą na skype :diabloti:[/quote]

juz...jestem grzeczna spokojna i nic nie mowie:diabloti:

[quote name='paula_z']Dziń dybry :p

Wanted ;)
[URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images11.fotosik.pl/77/75f9de7dfcf87604.jpg[/IMG][/URL]
Mmmmm, jaki profil :buzi:[/quote]

mmmmm.....moj ci on:diabloti:

[quote name='madzia i medor']Dijejka, kaj jezdeźźźźźźźźźźźźź:razz::razz:[/quote]

tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:cool1:

[quote name='clockwork']i jak tam u ciebie z tym dochodzeniem??:diabloti:
nie mam polskich czcionek i przybylam sie tu poplakac... Ty jedna mnie zrozumiesz :placz:[/quote]

lacze sie z toba w bolu.........

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']cześć babonieumiejacaobslugiwacswojegonowegoaparatu :diabloti:[/quote]

waszkomalachybacisiezepsulakspacjawklawiaturzeipiszeszstraszniezrozumiale :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']waszkomalachybacisiezepsulakspacjawklawiaturzeipiszeszstraszniezrozumiale :diabloti:[/quote]

klawiaturamisieniezepsulainomuskszwankujeodupalu :diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']cześć babonieumiejacaobslugiwacswojegonowegoaparatu :diabloti:[/quote]

czesckobietouczulonanabokserynarazienieumiemalesienaumiem:diabloti:

[quote name='madzia i medor']alewyjesteściepotemdilerowabedziemialaklopotyzodczytaniemcomialnamyśliautor:diabloti:[/quote]
niejestemgoopiaumiemczytac:diabloti:
[quote name='clockwork']gupiegupiegupie :diabloti:[/quote]
madramadramadratwojasiostrajestbardzomilaiduzogada:diabloti:

podrowienia Agusiu:evil_lol:

Posted

[quote name='dealer']

madramadramadratwojasiostrajestbardzomilaiduzogada:diabloti:

podrowienia Agusiu:evil_lol:[/quote]
[B]ja dużo:crazyeye: to znowu jakieś pomówienia:roll:
Prawda siostro, że ja jestem małomówna:lol:
Witaj AGUSIU:evil_lol: Do usłyszonka:eviltong:[/B]

Posted

[quote name='agnes1'][B]ja dużo:crazyeye: to znowu jakieś pomówienia:roll:
Prawda siostro, że ja jestem małomówna:lol:
Witaj AGUSIU:evil_lol: Do usłyszonka:eviltong:[/B][/quote]

siostro moja czy ty gadasz z dilerkom moja na moim gie gie??:mad:

moja ci ona:angryy:

Posted

[quote name='clockwork']siostro moja czy ty gadasz z dilerkom moja na moim gie gie??:mad:

moja ci ona:angryy:[/quote]

na skejpie.....:diabloti: ale juz skonczylysmy:cool3:

Posted

[quote name='clockwork']siostro moja czy ty gadasz z dilerkom moja na moim gie gie??:mad:
[COLOR=DarkOrange][B]Na gg też:diabloti: ale więcej na skeypie:diabloti:, wszystko w rodzinie zostanie:evil_lol:[/B][/COLOR]
moja ci ona:angryy:[/quote] [B]Ups siostra zazdrośnica:evil_lol:[/B]

[quote name='dealer']na skejpie.....:diabloti: ale juz skonczylysmy:cool3:[/quote]
[B]Na razie skończyłyśmy bo temat jest niedowyczerpania:evil_lol:
[/B]

Posted

[quote name='agnes1'][B]Ups siostra zazdrośnica:evil_lol:[/B]

[B]Na razie skończyłyśmy bo temat jest niedowyczerpania:evil_lol:[/B]
[/quote]

hahahaha tego tematu sie nie da wyczerpac:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']agnes masz 0 - słownie ZERO, NULL postów :mdleje: :crazyeye:[/quote]
[B]Bo mnie nie ma:diabloti: macie jakieś zwidy:evil_lol: że mnie tu widzicie;) takiego duszka:ghost_2:[/B]

Posted

[quote name='dealer']na skejpie.....:diabloti: ale juz skonczylysmy:cool3:[/quote]
:angryy: na MOIM skypie:angryy: siostro jak szprechasz przez skypa musisz trzymac wtyczke og sluchawek- bo cos nie lonczy
[quote name='agnes1'][B]Ups siostra zazdrośnica :evil_lol:[/B]

[B]Na razie skończyłyśmy bo temat jest niedowyczerpania:evil_lol:
[/B][/quote]

wiem wiem... o mnie gadacie... temat rzeka :diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']:angryy: na MOIM skypie:angryy: siostro jak szprechasz przez skypa musisz trzymac wtyczke og sluchawek- bo cos nie lonczy
[B][COLOR=DarkOrange]Wiem:diabloti: bo ja zdolna besyja jestem i sie domyśliłam:evil_lol:[/COLOR][/B]

wiem wiem... o mnie gadacie... temat rzeka :diabloti:[/quote]
[B]chciałabyś, chciaaała, chciałabyś chciała:evil_lol: zgadnij co to za fajny:angryy: temat:evil_lol:[/B]

Posted

[quote name='clockwork']:angryy: na MOIM skypie:angryy: siostro jak szprechasz przez skypa musisz trzymac wtyczke og sluchawek- bo cos nie lonczy

wiem wiem... o mnie gadacie... temat rzeka :diabloti:[/quote]

bylo slychac glosno i wyraznie....

wracaj juz..tesknie za toba:placz:

Posted

[quote name='malawaszka']agnes masz 0 - słownie ZERO, NULL postów :mdleje: :crazyeye:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:nooo też to zauważyłam :roll:

cze moja wnusiu:loveu::loveu::loveu: i Nasza Dilereczko:loveu::loveu::loveu:
[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:nooo też to zauważyłam :roll:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

[I][B][FONT=Arial][COLOR=red]cze moja wnusiu:loveu::loveu::loveu: i Nasza Dilereczko:loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/I]
[/quote]

ufff..jestes bom sie martwila ale potem mnie olsnilo ze u Dulkowej kawe zlopalas:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']ufff..jestes bom sie martwila ale potem mnie olsnilo ze u Dulkowej kawe zlopalas:diabloti:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:shake:...to nie kawa...to robota .Siedziałam do 15.15 za koleżankę ...rozcieła sobie nogę ...spadając z ......drabiny:eviltong:...jak mi to mówiła przez telefon to sama sie wariatka śmiała ...no to ja płakać nie bede ale siedzieć musiałam od 7:diabloti:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:shake:...to nie kawa...to robota .Siedziałam do 15.15 za koleżankę ...rozcieła sobie nogę ...spadając z ......drabiny:eviltong:...jak mi to mówiła przez telefon to sama sie wariatka śmiała ...no to ja płakać nie bede ale siedzieć musiałam od 7:diabloti:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]

to ci peszek....:diabloti:

Posted

[quote name='agnes1'][B]chciałabyś, chciaaała, chciałabyś chciała:evil_lol: zgadnij co to za fajny:angryy: temat:evil_lol:[/B][/quote]
sadzac po emocie... :angryy: wnioskuje ze gadalyscie o pozywieniu dla kajmanow, zwanym w innych kregach tesciowymi:evil_lol:

[quote name='dealer']bylo slychac glosno i wyraznie....

wracaj juz..tesknie za toba:placz:[/quote]
przeca jestem:eviltong:
ale ja mowilam wtyczke od sluchawek nie od mikrofonu... wiec nie mialas prawa nie slyszec lub zle slyszec:p

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...