Vectra Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 foteczki ładniutkie :) kcesz piwka ? na nereczki dobrze robi :diabloti:
clockwork Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='Vectra']foteczki ładniutkie :) kcesz piwka ? na nereczki dobrze robi :diabloti: juz pijem ups.. to blogas dilerki... aaa!!! czyli NASZ! nie chcem.. juz pijem:diabloti:
agbar Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 [quote name='Vectra']foteczki ładniutkie :) kcesz piwka ? na nereczki dobrze robi :diabloti: dziekuje Ewa:crazyeye: :oops: tiaaa chcem ..bo sie boje ze sie mi kamienie zalegna:diabloti:
agbar Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 clockwork napisał(a):juz pijem ups.. to blogas dilerki... aaa!!! czyli NASZ! nie chcem.. juz pijem:diabloti: tia moj ..czyli twoj i Ali czyli NASZ:diabloti: ....na zdrowie:p
Vectra Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 dealer napisał(a):dziekuje Ewa:crazyeye: :oops: tiaaa chcem ..bo sie boje ze sie mi kamienie zalegna:diabloti: pij , pij na zdrowie :diabloti: a jak kalafiorek :razz:
Alicja Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='dealer']dziekuje Alu:oops:[FONT=Arial]:loveu:pjosze[/FONT] [quote name='Vectra']foteczki ładniutkie :) kcesz piwka ? na nereczki dobrze robi :diabloti:[FONT=Arial]:razz:a czy ja też mogę prosić;)[/FONT]
clockwork Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='dealer']tia moj ..czyli twoj i Ali czyli NASZ:diabloti: ....na zdrowie:p prost :knajpa: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:loveu:pjosze[/FONT] [FONT=Arial]:razz:a czy ja też mogę prosić;)[/FONT] a czy ty dzis nie mialas rozmowy z adwokatem, ktora skonczyla sie lodami:razz:??
Maga100 Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 nudy :diabloti: dużo nudnych stron :diabloti: :diabloti:
Alicja Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='clockwork']prost :knajpa: a czy ty dzis nie mialas rozmowy z adwokatem, ktora skonczyla sie lodami:razz:?? [FONT=Arial];)zdrowie... taaaaa Adwokat ...był ...i owszem ...lody;)...tysz:eviltong: [/FONT]
agbar Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 [quote name='Vectra']pij , pij na zdrowie :diabloti: a jak kalafiorek :razz: kalafiorek dotarl...ale pozno...nie bede go teraz gotowac..nie ma mowy...jutro se zezre ...SAMA:diabloti: [quote name='Maga100']nudy :diabloti: dużo nudnych stron :diabloti: :diabloti: nooooo..... nudyy.....ide stad....:diabloti:
Alicja Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='dealer']tia moj ..czyli twoj i Ali czyli NASZ:diabloti: ....na zdrowie:p[FONT=Arial]:multi::multi::multi:tak NASZ ......:loveu:;)[/FONT]
Pysia Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 dealer napisał(a):dziekuje Ewa:crazyeye: :oops: tiaaa chcem ..bo sie boje ze sie mi kamienie zalegna:diabloti: Kto mnie tu obgaduje? :mad::mad::mad:
agbar Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 Pysia napisał(a):Kto mnie tu obgaduje? :mad::mad::mad: nie obgaduje tylko nauczone smutnym twoim doswiadczeniem uprawiamy profilaktyke kamicy nerkowej :diabloti:
Alicja Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='dealer']nie obgaduje tylko nauczone smutnym twoim doswiadczeniem uprawiamy profilaktyke kamicy nerkowej :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]i to bardzo skutecznie:eviltong:[/FONT]
agbar Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]i to bardzo skutecznie:eviltong:[/FONT] hahahaha bardzo bardzo..niektorzy stosuja dawke uderzeniowa:diabloti:
Alicja Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='dealer']hahahaha bardzo bardzo..niektorzy stosuja dawke uderzeniowa:diabloti:[FONT=Arial]:diabloti:...nie wypominaj...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]
agbar Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:diabloti:...nie wypominaj...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] a gdziezbym smiala...babuniu:diabloti:
Pysia Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 dealer napisał(a):nie obgaduje tylko nauczone smutnym twoim doswiadczeniem uprawiamy profilaktyke kamicy nerkowej :diabloti: Teraz to i ja uprawiam :evil_lol:
Alicja Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='dealer']a gdziezbym smiala...babuniu:diabloti:[FONT=Arial]:diabloti:moja koffana wnusia:angryy::angryy::angryy::eviltong:[/FONT]
Vectra Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:diabloti:moja koffana wnusia:angryy::angryy::angryy::eviltong:[/FONT] urocza jest nie ? :loveu: :loveu: po mnie to ma :diabloti:
agbar Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 [quote name='Pysia']Teraz to i ja uprawiam :evil_lol: lepiej pozno niz wcale:evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:diabloti:moja koffana wnusia:angryy::angryy::angryy::eviltong:[/FONT] ale dlacemu babciu ziones na mnie ogienkiem...gsyfkie mnie podpalisz....:shake: [quote name='Vectra']urocza jest nie ? :loveu: :loveu: po mnie to ma :diabloti: mamunia:loveu:
Alicja Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='Vectra']urocza jest nie ? :loveu: :loveu: po mnie to ma :diabloti:[FONT=Arial]:diabloti:bezsprzecznie...:eviltong: Dobrej nocki ...wnusiu;) [/FONT]
Paula Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Dzień dobry milczku :multi: :loveu: Kropelki na roślinach, moje ulubione klimaty :p
Recommended Posts