agbar Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:jakie te psy w Niemczech są dziwne:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] nie tylko psy sa tu dziwne:cool1: [quote name='Vectra']rewelacja eee..dziekuje:oops:
agbar Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 Vectra napisał(a):więcej :D 10 znaków dla ciebie mila moja .....prawie wszystko:diabloti:
Medorowa Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [quote name='dealer'] ja ciebie tez nienawidze...jak ja cie nienawidze ..az pekam z tej nienawisci:loveu: Penknełaś juz janielico:cool3::cool3::loveu: [quote name='dealer']zbiorowy mord.... Cóż za drastyczne zdjęcia, nie mogę na nie patrzeć:shake::shake:
agbar Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 madzia i medor napisał(a):Penknełaś juz janielico:cool3::cool3::loveu: Cóż za drastyczne zdjęcia, nie mogę na nie patrzeć:shake::shake: to idz stad....:diabloti: AlKil napisał(a):Witaj Dealerkowa!:multi: :multi: :multi: witaj AlKilBallowa:multi:
Alicja Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [FONT=Arial]:cool3:oj porzuć te Nimce ...wracaj na ten nasz śląsk[/FONT]
Medorowa Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 dealer napisał(a):to idz stad....:diabloti: Mimo, że taka ze mnie dobra i wspaniała dziołcha:siara::siara::loveu: - to nie zrobię ci tej przyjemności:diabloti:
agbar Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:cool3:oj porzuć te Nimce ...wracaj na ten nasz śląsk[/FONT] porzuce..predzej czy pozniej..... [quote name='madzia i medor']Mimo, że taka ze mnie dobra i wspaniała dziołcha:siara::siara::loveu: - to nie zrobię ci tej przyjemności:diabloti: ech babo......:loveu:
Medorowa Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [quote name='dealer'] Ale musiał niezłą plote usłyszeć, aż mu zazdraszczam:loveu::loveu: [quote name='dealer'] ech babo......:loveu: Słucham:cool1: [quote name='dealer'] Twój pies ma dziwne skłonnosci... ciekawe po kim:diabloti:
Alicja Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [quote name='dealer']porzuce..predzej czy pozniej.....[FONT=Arial]:razz:rzucaj ...rzucaj ....czekamy na cię;) Fotów całe multum ...ogladam , podziwiam ....:loveu: o masz .....zjada ją .... [/FONT]
agbar Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 [quote name='Maga100']ooo, ile nudnych zdjęć :diabloti: nooo bo bez balii:diabloti: [quote name='madzia i medor']Ale musiał niezłą plote usłyszeć, aż mu zazdraszczam:loveu::loveu: Słucham:cool1: Twój pies ma dziwne skłonnosci... ciekawe po kim:diabloti: po cioci pewnie:diabloti: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:rzucaj ...rzucaj ....czekamy na cię;)[/FONT] [FONT=Arial]Fotów całe multum ...ogladam , podziwiam ....:loveu:[/FONT] [FONT=Arial]o masz .....zjada ją ....[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] bo Dili na sniadanko zjada sobie dziewice.....nie przezylabys u mnie Alu:evil_lol:
Recommended Posts