Agunia-Pańciunia) Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='dealer']albowiem , przy modlach skupionym byc nalezy.... słusznie i naukowo.......:cool1:
Alicja Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='dealer']albowiem , przy modlach skupionym byc nalezy....[FONT=Arial]aaaaAMENnnnnnn:diabloti:[/FONT]
agbar Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']słusznie i naukowo.......:cool1: Czucie i wiara silniej mówi do mnie Niż mędrca szkiełko i oko...........
agbar Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 [quote name='Vectra']Buuuuuuuuuuuuuuuuu [FONT=Arial]:diabloti:[/FONT] Bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:diabloti:
Alicja Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [FONT=Arial]tere fere kuku , strzela baba z łuku...:eviltong:[/FONT]
agbar Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]tere fere kuku , strzela baba z łuku...:eviltong:[/FONT] ..a dziad z pistoleta strzela do klozeta....:eviltong:
Alicja Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='dealer']..a dziad z pistoleta strzela do klozeta....:eviltong::eviltong:[FONT=Arial]bum ta ra ra bum...:diabloti:[/FONT]
agbar Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:eviltong:[FONT=Arial]bum ta ra ra bum...:diabloti:[/FONT] ot, i pogawedka ..na poziomie.....jak sie nie trzymac w pionie:diabloti:
Alicja Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='dealer']ot, i pogawedka ..na poziomie.....jak sie nie trzymac w pionie:diabloti:[FONT=Arial]:diabloti:albo jak utrzymać poziom.....nie tracąc pionu[/FONT]
dbsst Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='dealer'] ale pokrak ja nie mogę :eviltong: :diabloti: :evil_lol: [quote name='clockwork'] [FONT=Arial]buuuhahahahhah gówniany wierszyk :diabloti:[/FONT] [FONT=Lucida Sans Unicode]bo przez goowniare pisany[/FONT] :diabloti:
clockwork Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [FONT=Arial]a ja jutro jade :eviltong: a ja jutro jade :eviltong: i bede pisać na dogo :eviltong: bez polskich liter :angryy:[/FONT]
Vectra Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Dzień dobry Ty moja kochana , jedyna , najwspanialsza :diabloti:
agbar Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]a ja jutro jade :eviltong: a ja jutro jade :eviltong: i bede pisać na dogo :eviltong: bez polskich liter :angryy:[/FONT] wilkomen w kluben:diabloti: [quote name='Vectra']Dzień dobry Ty moja kochana , jedyna , najwspanialsza :diabloti: ciiiiiiiii....nie komentuj......bo przyjdzie ten na A i mnie zamknie:diabloti:
agbar Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 fotki daje..bo w moim blogasku sa regularnie foty bo to FOTO BLOG jest:diabloti: w roli glownej dzisiejszego wieczoru wystapia: owieczki, pies, niebo i trawa:diabloti: owieczusie:loveu: owieczusia:loveu: malusia owieczusia i duze owce:loveu: malusie owieczatka i duze owieczki:loveu: piesek z pileczka:loveu: pieseczek z jezykiem:loveu: paszcza piesiunia:loveu: przeglad uzebienia piesiunia:loveu: zachodzik sloneczka i sladzik po samolociczkach:loveu: o ostatniusia fotusia pieseczka:loveu: a teraz kochane dzieci pocalujcie mnie w doope:diabloti:
Vectra Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 KKKurde , czy ja coś komentuje KKKurde ? jestem dla Ciebie KKKurde miła , mówię do Ciebie KKKurde po przyjacielsku i co źle ci ? :diabloti: mścisz się że nie masz polskich znaków ? :diabloti: ęęęęęęęęęę
agbar Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 Vectra napisał(a):KKKurde , czy ja coś komentuje KKKurde ? jestem dla Ciebie KKKurde miła , mówię do Ciebie KKKurde po przyjacielsku i co źle ci ? :diabloti: mścisz się że nie masz polskich znaków ? :diabloti: ęęęęęęęęęę Vectra nie offuj mi tu:diabloti: fotki ogladaj i sio:diabloti:
Vectra Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 dealer napisał(a):Vectra nie offuj mi tu:diabloti: fotki ogladaj i sio:diabloti: Dilerowa nie mądrzyj się bo cię pająki za obraz wciągną :diabloti:
agbar Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 Vectra napisał(a):Dilerowa nie mądrzyj się bo cię pająki za obraz wciągną :diabloti: przywoluje cie do porzadku:diabloti: wprawiam sie.....jak bym tak modem zostala:loveu:
clockwork Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='Vectra']Dzień dobry Ty moja kochana , jedyna , najwspanialsza [FONT=Arial] no dzień dobry wieczór:loveu: :loveu: :diabloti:[/FONT]
Vectra Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='dealer']przywoluje cie do porzadku:diabloti: wprawiam sie.....jak bym tak modem zostala:loveu: nie nadajesz się na moda , bo nie masz ogonków w literkach :diabloti: [quote name='clockwork'][FONT=Arial] no dzień dobry wieczór:loveu: :loveu: :diabloti:[/FONT] witaj moja Ty Ty Ty kochanieńka :loveu: :loveu: :loveu:
agbar Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial] no dzień dobry wieczór:loveu: :loveu: :diabloti:[/FONT] to bylo do mnie ale masz miec..nie bede ci zalowac KCM:loveu: [quote name='Vectra']nie nadajesz się na moda , bo nie masz ogonków w literkach :diabloti: powinnas mnie wspierac a nie niszczyc moje marzenia o wladzy:diabloti:
Vectra Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 dealer napisał(a): powinnas mnie wspierac a nie niszczyc moje marzenia o wladzy:diabloti: no nie wiem , mogę ci dać troche władzy na banitach :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: zobaczymy czy się nadasz :diabloti:
agbar Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 Vectra napisał(a):no nie wiem , mogę ci dać troche władzy na banitach :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: zobaczymy czy się nadasz :diabloti: troche nie chce...ja pragne wladzy absolutnej!!!:diabloti:
Recommended Posts