Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

clockwork napisał(a):
sadzac po emocie... :angryy: wnioskuje ze gadalyscie o pozywieniu dla kajmanow, zwanym w innych kregach tesciowymi:evil_lol:

jansowidz cy cos:crazyeye: :diabloti:

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dealer']jansowidz cy cos:crazyeye: :diabloti:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:przy okazji piszę sie na konferencję;)[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:przy okazji piszę sie na konferencję;)[/FONT]

no to choooo:razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:przy okazji piszę sie na konferencję;)[/FONT]

[quote name='dealer']no to choooo:razz:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]LECE..............:multi:[/FONT]

tylko prosze w to nie wciagac mojej siostry!!!!
sister... odkurzacz jest za zaluzjami a miska z woda chyba... na srodku sklepu zostala :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']tylko prosze w to nie wciagac mojej siostry!!!!
sister... odkurzacz jest za zaluzjami a miska z woda chyba... na srodku sklepu zostala :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
ja se przyszłam pracować:diabloti: tak jak ty to robisz:eviltong: w międzyczasie mogę coś sprze-dać:razz: ale sprzątać:shake::shake::shake: miska poczeka aż wrócicie tylko przestawię do studia bo mie tu zaśmierdnie;):evil_lol:

Posted

[quote name='agnes1']ja se przyszłam pracować:diabloti: tak jak ty to robisz:eviltong: w międzyczasie mogę coś sprze-dać:razz: ale sprzątać:shake::shake::shake: miska poczeka aż wrócicie tylko przestawię do studia bo mie tu zaśmierdnie;):evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:czy to taka mała miseczka ze szmateczką;)....skądś ją znam:eviltong:[/FONT]

Posted

Alu dość odchudzania;-), wiem że jesteś a cię nie ma:crazyeye: wcięło już nawet to co piszesz:angryy: nie ma posta:mad:
sorki już jest

Posted

[quote name='agnes1']Alu dość odchudzania;-), wiem że jesteś a cię nie ma:crazyeye: wcięło już nawet to co piszesz:angryy: nie ma posta:mad:
sorki już jest
[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:też szukałam .......fata mrugana:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

cholera co za cuda sie dzieją znowu???? :angryy: może jesteśmy spermamentnie inwigilowani i są jakies słowa klucze, które powodują że posty sie nie pojawiają???:crazyeye:

Posted

malawaszka napisał(a):
cholera co za cuda sie dzieją znowu???? :angryy: może jesteśmy spermamentnie inwigilowani i są jakies słowa klucze, które powodują że posty sie nie pojawiają???:crazyeye:

psttt...kurde bo mi jeszcze nicka zamkna ze niby niepoprawny....:diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']cholera co za cuda sie dzieją znowu???? :angryy: może jesteśmy spermamentnie inwigilowani i są jakies słowa klucze, które powodują że posty sie nie pojawiają???:crazyeye:
ta:diabloti: pewnie chodzi o szmateczkę:evil_lol:

Posted

[quote name='dealer']jam cie tez Alu widziala a nie widziala.....:diabloti:[FONT=Arial]jako ten kamelion:evil_lol:[/FONT]

[quote name='malawaszka']cholera co za cuda sie dzieją znowu???? :angryy: może jesteśmy spermamentnie inwigilowani i są jakies słowa klucze, które powodują że posty sie nie pojawiają???:crazyeye:[FONT=Arial]o masz trza szyfrem gadać;)[/FONT]

[quote name='dealer']psttt...kurde bo mi jeszcze nicka zamkna ze niby niepoprawny....:diabloti:[FONT=Arial]:razz:no gdzież by tam ....kto śmiałby żec ze niepoprawny:evil_lol:[/FONT]

Posted

o! to ja mam do wszechmocnego sprawe....jak tak banuja i aresztuja i inwigiluja to moze by mi tesciowa zbanowal i aresztowal ....dozywotnio:razz:

z gory dziekuje.
unizony sluga forumowicz :)

Posted

[quote name='dealer']o! to ja mam do wszechmocnego sprawe....jak tak banuja i aresztuja i inwigiluja to moze by mi tesciowa zbanowal i aresztowal ....dozywotnio:razz:

z gory dziekuje.
unizony sluga forumowicz :)[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to moją też ....i szefową poproszę ....:eviltong:..zbananić:razz:[/FONT]

Posted

[quote name='dealer']o! to ja mam do wszechmocnego sprawe....jak tak banuja i aresztuja i inwigiluja to moze by mi tesciowa zbanowal i aresztowal ....dozywotnio:razz:

z gory dziekuje.
unizony sluga forumowicz :)
:evil_lol:buhahaha:evil_lol: dołączam sie do życzeń:lol: moją też odseparować od społeczeństwa:mad: można je razem w areszcie zamknąć:cool3:

Posted

[quote name='agnes1']No to na mnie już pora:multi: zamykam sklepik o normalnej godzinie:cool3: i spadam do domciu:loveu::multi: PAPA:diabloti:

to ci pa:diabloti:

Posted

[quote name='agnes1']ja se przyszłam pracować:diabloti: tak jak ty to robisz:eviltong: w międzyczasie mogę coś sprze-dać:razz: ale sprzątać:shake::shake::shake: miska poczeka aż wrócicie tylko przestawię do studia bo mie tu zaśmierdnie;):evil_lol:
zwalniam cie.... gdzie ty polazla?? dopiero teraz jest 17:01:razz:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:czy to taka mała miseczka ze szmateczką;)....skądś ją znam:eviltong:[/FONT]

tak... to ta... bo ja codzien wycieram kurze wiec ona wiecznie w uzyciu:roll::evil_lol:

Posted

ooo ale mokro sie zrobiło:loveu:
u mnie byla burza i deszcz padal przez jakies 2h i teraz nie ma sladu po deszczu:cool1: masakra ....

Posted

[quote name='agnes1']No to na mnie już pora:multi: zamykam sklepik o normalnej godzinie:cool3: i spadam do domciu:loveu::multi: PAPA:diabloti: [FONT=Arial]:diabloti:jaka muńdra...nikt na nią nie woła popsa:eviltong:[/FONT]

[quote name='clockwork']zwalniam cie.... gdzie ty polazla?? dopiero teraz jest 17:01:razz:

tak... to ta... bo ja codzien wycieram kurze wiec ona wiecznie w uzyciu:roll::evil_lol:[FONT=Arial]:multi::multi::multi:wiedziałam że to ta znajoma;)

Ćliczne fotaski:loveu::loveu::loveu:

[/FONT]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...