agbar Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:shake:oj współczuwam ja ciebie:-([/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] jesc nie mogiem bo boliiii...ale se zakurze:diabloti: :evil_lol:
Alicja Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='dealer']jesc nie mogiem bo boliiii...ale se zakurze:diabloti: :evil_lol:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]kawe chyba też możesz sie napić:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR]
agbar Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 [quote name='madzia i medor']Wracaj do zdrówka luba:loveu:[/quote] boszzz..co ja ci zrobilam ze ty mnie tak dreczysz....:diabloti: :loveu:
agbar Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]kawe chyba też możesz sie napić:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] kawe pije, gadam nawet tylko qrwa jak bola migdaly....auc....jutro bedzie lepiej..a pamietasz mowilam ci ze zawsze w czerwcu mam angine?:p
Alicja Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='dealer']kawe pije, gadam nawet tylko qrwa jak bola migdaly....auc....jutro bedzie lepiej..a pamietasz mowilam ci ze zawsze w czerwcu mam angine?:p[/quote] [COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:crazyeye:no tak .....nie zauważyłam ze już mamy czerwiec:oops:[/I][/B][/FONT][/COLOR]
Pysia Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 O! Prosze :diabloti: Dwie z janielskimi głosikami w komplecie :evil_lol:
Alicja Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='Pysia']O! Prosze :diabloti: Dwie z janielskimi głosikami w komplecie :evil_lol:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:diabloti:bedziesz tak latać z mokrą głową to i ty dołączysz:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR]
agbar Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 [quote name='Pysia']O! Prosze :diabloti: Dwie z janielskimi głosikami w komplecie :evil_lol:[/quote] chcesz do nas dolaczyc? zapytaj Ali czy jej nieco tego bialego trunku nie zostalo:diabloti: [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:diabloti:bedziesz tak latać z mokrą głową to i ty dołączysz:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] chrypu chrypu chryp.....:diabloti:
Alicja Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:diabloti:białego zabrakło ....jest fiolecik:drinking::drinking::drinking:przepuścimy przez watkę:diabloti:[/I][/B][/FONT][/COLOR]
clockwork Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]qrcze... nie wiem czy tu zaglądać bo ja nie moge chrypieć.. :shake: i chyba do Ali też nie powinnam bo wy rozsiewacie zarazki :diabloti: cześć dilerowo- raz możesz mnie zignorować:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]
clockwork Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:diabloti:białego zabrakło ....jest fiolecik:drinking::drinking::drinking:przepuścimy przez watkę:diabloti:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]jak zabrakło??? :crazyeye::crazyeye: zużyłaś wszystko?? a miało być na przyjazd dziołch ze stolycy :x[/B][/COLOR][/FONT]
Alicja Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]qrcze... nie wiem czy tu zaglądać bo ja nie moge chrypieć.. :shake: i chyba do Ali też nie powinnam bo wy rozsiewacie zarazki :diabloti: cześć dilerowo- raz możesz mnie zignorować:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:diabloti:no taaaa jak pełna synchronizacja to pełna .....dawa se pochrypieć z Nami:angryy:[/I][/B][/FONT][/COLOR]
Medorowa Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='dealer']boszzz..co ja ci zrobilam ze ty mnie tak dreczysz....:diabloti: :loveu:[/QUOTE] Nic najdroższa:loveu: :loveu: :loveu: Idę od Was zarazy jedne:diabloti:
Alicja Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='madzia i medor']Nic najdroższa:loveu: :loveu: :loveu: Idę od Was zarazy jedne:diabloti:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]zabrzmiało to niczym anielski trellllllll:diabloti:[/I][/B][/FONT][/COLOR]
agbar Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:diabloti:białego zabrakło ....jest fiolecik:drinking::drinking::drinking:przepuścimy przez watkę:diabloti:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] nie mam watki..tampon moze byc:diabloti: [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]qrcze... nie wiem czy tu zaglądać bo ja nie moge chrypieć.. :shake: i chyba do Ali też nie powinnam bo wy rozsiewacie zarazki :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]cześć dilerowo- raz możesz mnie zignorować:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] ignoruje cie....ja nie chrypam....tylko tak troche jak kaczka momentami zapodaje..kwa kwa:diabloti: [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]jak zabrakło??? :crazyeye::crazyeye: zużyłaś wszystko?? a miało być na przyjazd dziołch ze stolycy :x[/B][/COLOR][/FONT][/quote] zachlanna ta Alicja jakas:shake: [quote name='madzia i medor']Nic najdroższa:loveu: :loveu: :loveu: Idę od Was zarazy jedne:diabloti:[/quote] no ale na pewno wrocisz ..z oferta u urzedu pracowitego?:evil_lol:
agbar Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 [quote name='Vectra']Przyszłam cie zlinczować a potem uspać :diabloti:[/quote] noooo nareszcie jakas sensowna propozycja....tylko mnie z lancucha nie odpinaj bo mi sie dobrze na nim siedzi:diabloti:
Vectra Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='dealer']noooo nareszcie jakas sensowna propozycja....tylko mnie z lancucha nie odpinaj bo mi sie dobrze na nim siedzi:diabloti:[/quote] w ciasną klatke Cię zapakuje i przemyce do polski ,a tu dalej pomyślę co z Tobą zrobię :cool3: :diabloti: a i do towarzystwa ściągnę ci xxxx co byś miała z kim mądrze pogadać :diabloti:
agbar Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 [quote name='Vectra']w ciasną klatke Cię zapakuje i przemyce do polski ,a tu dalej pomyślę co z Tobą zrobię :cool3: :diabloti: a i do towarzystwa ściągnę ci xxxx co byś miała z kim mądrze pogadać :diabloti:[/quote] i Owsika..ten tego Owadka tyz chce...:diabloti:
Alicja Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]jak zabrakło??? :crazyeye::crazyeye: zużyłaś wszystko?? a miało być na przyjazd dziołch ze stolycy :x[/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:oops:nooo zabrakło ....no nie pamiętasz ...jak ostatnio dopijałyśmy już resztki:placz::placz::placz:[/I][/B][/FONT][/COLOR]
Vectra Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='dealer']i Owsika..ten tego Owadka tyz chce...:diabloti:[/quote] no koniecznie :diabloti:
agbar Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 ide wytrymowac drzewko na ogrodku..bo jak jeszcze raz dostane galezia bez pysk to sie znerwie...:diabloti:
Vectra Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='dealer']ide wytrymowac drzewko na ogrodku..bo jak jeszcze raz dostane galezia bez pysk to sie znerwie...:diabloti:[/quote] to drzewko ci lanie sprawiło ? :diabloti: niegrzeczna musiałaś być :diabloti:
Alicja Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='dealer']ide wytrymowac drzewko na ogrodku..bo jak jeszcze raz dostane galezia bez pysk to sie znerwie...:diabloti:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:diabloti:wypychać też bedziesz:razz:[/I][/B][/FONT][/COLOR]
Recommended Posts