Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Vectra']ja ci mogę kupić , tubisia :diabloti:[/quote]

tylko nie tele...tubisia..bo one to sa niepoprawne politycznie...:cool1:

Posted

[quote name='Vectra']tak tego z damską torebką :loveu:[/quote]
:loveu: wszyscy mi beda zazdroscic ze mam tubisia gejisia:loveu:

Posted

[quote name='evaxon']:loveu: wszyscy mi beda zazdroscic ze mam tubisia gejisia:loveu:[/quote]
to ci nie kupie :diabloti: bo to nie wychowawcze jest :diabloti:

Dijejowa :cool3:

ą
ę
ć
ż
ó
ń
ź

:diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']to ci nie kupie :diabloti: bo to nie wychowawcze jest :diabloti:

Dijejowa :cool3:

ą
ę
ć
ż
ó
ń
ź

:diabloti:[/quote]

nie lubic ciebie ja....:eviltong:

Posted

[quote name='Vectra']a ja cię toffam :loveu: :diabloti:

gnębić :diabloti: :loveu:[/quote]

z wzajemnoscia moja najulubiensza :loveu: :diabloti:

Posted

[quote name='dealer']z wzajemnoscia moja najulubiensza :loveu: :diabloti:[/quote]

:loveu: :diabloti: :loveu: :diabloti: :loveu: :diabloti: :loveu:

Posted

:-( nie dosc ze Vectrowa nie chce mi juz kupic tubisia gejisia:-(
:-( nie dosc ze sie tatko mnie wyrzekł:-( to jeszcze przyznal sie ze jest gejem:-( i jak tu nie płakac???:placz:

Posted

[quote name='evaxon']:-( nie dosc ze Vectrowa nie chce mi juz kupic tubisia gejisia:-(
:-( nie dosc ze sie tatko mnie wyrzekł:-( to jeszcze przyznal sie ze jest gejem:-( i jak tu nie płakac???:placz:[/quote]
płacz bekso płacz i marudź - dobrze ci idzie :diabloti:

Posted

[quote name='dealer']dobranoc.....nie smarkac mi tu na dywan,petow w doniczkach nie gasic i swiatlo potem zgasic....:loveu:[/quote]
idź spac bo zaczynasz bredzić :diabloti:

paaa kochana , paaaaaaa :loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no co ty nie gadaj ze nie było co czytać:razz:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]
Nie było ... przedtem :shake: :roll:

Posted

[quote name='evaxon']:roll: ale ja bym wolala nowa lalke barbiii:diabloti:[/quote]:razz:

[quote name='Vectra']ja ci mogę kupić , tubisia :diabloti:[/quote]:diabloti:

[quote name='evaxon']fioletowego??:loveu:[/quote]:cool1:

[quote name='Vectra']tak tego z damską torebką :loveu:[/quote]:mad:

[quote name='evaxon']:loveu: wszyscy mi beda zazdroscic ze mam tubisia gejisia:loveu:[/quote]:mad::mad::mad:
[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]poprzewracało się dziecku w doopalonie ....okłady z dębowych desek trzeba zastosować:cool3:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

[quote name='dealer']hmmm....w sumie tez jestem gejem.........................lubie facetow:cool1:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:placz::placz::placz:o masz .....to jak to teraz bedzie to jak ja też lubie facetów to też jestem gejem a jak TZ kobity to lesba:crazyeye:masakra ..sodomia i gomoria ...teraz to mi nawet klamki nie pozwolą tknąć w przybytku szwadronów maryjnych:diabloti:

Cze mła najulubieńsza Dilereczko:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']

[COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:placz::placz::placz:o masz .....to jak to teraz bedzie to jak ja też lubie facetów to też jestem gejem a jak TZ kobity to lesba:crazyeye:masakra ..sodomia i gomoria ...teraz to mi nawet klamki nie pozwolą tknąć w przybytku szwadronów maryjnych:diabloti:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

[I][B][FONT=Arial][COLOR=red]Cze mła najulubieńsza Dilereczko:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/I]
[/quote]

Witam Alutka:diabloti: :loveu: :loveu:
nie chce cie martwic ale mnie wyglada to tak jakby twoj maz byl lesbijka......smutne ale prawdziwe:evil_lol:

Posted

[quote name='dealer']Witam Alutka:diabloti: :loveu: :loveu:
nie chce cie martwic ale mnie wyglada to tak jakby twoj maz byl lesbijka......smutne ale prawdziwe:evil_lol:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:cool1:normalnie się podłamałam ...z kim ja mieszkam .......Roman mnie z pracy wypisze za życie w grzechu ...na dodatek z dewiantem:diabloti:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:cool1:normalnie się podłamałam ...z kim ja mieszkam .......Roman mnie z pracy wypisze za życie w grzechu ...na dodatek z dewiantem:diabloti:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]

masz jak w banku....:diabloti:

uprzejmie donosze ze niejaka Alicja R.........:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']masz jak w banku....:diabloti:

uprzejmie donosze ze niejaka Alicja R.........:diabloti:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:to będzie do nos czy do wos:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:razz:to będzie donos czy dowos:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]

donos z dowozem:diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...