Vectra Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 [quote name='evaxon']:roll: ale ja bym wolala nowa lalke barbiii:diabloti:[/quote] ja ci mogę kupić , tubisia :diabloti:
e.v.a Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 [quote name='Vectra']ja ci mogę kupić , tubisia :diabloti:[/quote] fioletowego??:loveu:
agbar Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 [quote name='Vectra']ja ci mogę kupić , tubisia :diabloti:[/quote] tylko nie tele...tubisia..bo one to sa niepoprawne politycznie...:cool1:
Vectra Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 [quote name='evaxon']fioletowego??:loveu:[/quote] tak tego z damską torebką :loveu:
e.v.a Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 [quote name='Vectra']tak tego z damską torebką :loveu:[/quote] :loveu: wszyscy mi beda zazdroscic ze mam tubisia gejisia:loveu:
agbar Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 ide sobie ...a wy geje robta co chceta ...tylko posprzatac po sobie:diabloti:
agbar Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 hmmm....w sumie tez jestem gejem.........................lubie facetow:cool1:
Vectra Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 [quote name='evaxon']:loveu: wszyscy mi beda zazdroscic ze mam tubisia gejisia:loveu:[/quote] to ci nie kupie :diabloti: bo to nie wychowawcze jest :diabloti: Dijejowa :cool3: ą ę ć ż ó ń ź :diabloti:
agbar Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 [quote name='Vectra']to ci nie kupie :diabloti: bo to nie wychowawcze jest :diabloti: Dijejowa :cool3: ą ę ć ż ó ń ź :diabloti:[/quote] nie lubic ciebie ja....:eviltong:
Vectra Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 [quote name='dealer']nie lubic ciebie ja....:eviltong:[/quote] a ja cię toffam :loveu: :diabloti: gnębić :diabloti: :loveu:
agbar Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 [quote name='Vectra']a ja cię toffam :loveu: :diabloti: gnębić :diabloti: :loveu:[/quote] z wzajemnoscia moja najulubiensza :loveu: :diabloti:
Vectra Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 [quote name='dealer']z wzajemnoscia moja najulubiensza :loveu: :diabloti:[/quote] :loveu: :diabloti: :loveu: :diabloti: :loveu: :diabloti: :loveu:
e.v.a Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 :-( nie dosc ze Vectrowa nie chce mi juz kupic tubisia gejisia:-( :-( nie dosc ze sie tatko mnie wyrzekł:-( to jeszcze przyznal sie ze jest gejem:-( i jak tu nie płakac???:placz:
Vectra Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 [quote name='evaxon']:-( nie dosc ze Vectrowa nie chce mi juz kupic tubisia gejisia:-( :-( nie dosc ze sie tatko mnie wyrzekł:-( to jeszcze przyznal sie ze jest gejem:-( i jak tu nie płakac???:placz:[/quote] płacz bekso płacz i marudź - dobrze ci idzie :diabloti:
agbar Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 dobranoc.....nie smarkac mi tu na dywan,petow w doniczkach nie gasic i swiatlo potem zgasic....:loveu:
Vectra Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 [quote name='dealer']dobranoc.....nie smarkac mi tu na dywan,petow w doniczkach nie gasic i swiatlo potem zgasic....:loveu:[/quote] idź spac bo zaczynasz bredzić :diabloti: paaa kochana , paaaaaaa :loveu:
Alicja Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:loveu:dogobranoc .....Nasza Dilereczko:loveu::loveu::loveu:[/I][/B][/FONT][/COLOR]
Paula Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no co ty nie gadaj ze nie było co czytać:razz:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] Nie było ... przedtem :shake: :roll:
Alicja Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 [quote name='evaxon']:roll: ale ja bym wolala nowa lalke barbiii:diabloti:[/quote]:razz: [quote name='Vectra']ja ci mogę kupić , tubisia :diabloti:[/quote]:diabloti: [quote name='evaxon']fioletowego??:loveu:[/quote]:cool1: [quote name='Vectra']tak tego z damską torebką :loveu:[/quote]:mad: [quote name='evaxon']:loveu: wszyscy mi beda zazdroscic ze mam tubisia gejisia:loveu:[/quote]:mad::mad::mad: [COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]poprzewracało się dziecku w doopalonie ....okłady z dębowych desek trzeba zastosować:cool3:[/I][/B][/FONT][/COLOR] [quote name='dealer']hmmm....w sumie tez jestem gejem.........................lubie facetow:cool1:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:placz::placz::placz:o masz .....to jak to teraz bedzie to jak ja też lubie facetów to też jestem gejem a jak TZ kobity to lesba:crazyeye:masakra ..sodomia i gomoria ...teraz to mi nawet klamki nie pozwolą tknąć w przybytku szwadronów maryjnych:diabloti: Cze mła najulubieńsza Dilereczko:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [/I][/B][/FONT][/COLOR]
agbar Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] [COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:placz::placz::placz:o masz .....to jak to teraz bedzie to jak ja też lubie facetów to też jestem gejem a jak TZ kobity to lesba:crazyeye:masakra ..sodomia i gomoria ...teraz to mi nawet klamki nie pozwolą tknąć w przybytku szwadronów maryjnych:diabloti:[/I][/B][/FONT][/COLOR] [I][B][FONT=Arial][COLOR=red]Cze mła najulubieńsza Dilereczko:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/I] [/quote] Witam Alutka:diabloti: :loveu: :loveu: nie chce cie martwic ale mnie wyglada to tak jakby twoj maz byl lesbijka......smutne ale prawdziwe:evil_lol:
Alicja Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 [quote name='dealer']Witam Alutka:diabloti: :loveu: :loveu: nie chce cie martwic ale mnie wyglada to tak jakby twoj maz byl lesbijka......smutne ale prawdziwe:evil_lol:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:cool1:normalnie się podłamałam ...z kim ja mieszkam .......Roman mnie z pracy wypisze za życie w grzechu ...na dodatek z dewiantem:diabloti:[/I][/B][/FONT][/COLOR]
agbar Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:cool1:normalnie się podłamałam ...z kim ja mieszkam .......Roman mnie z pracy wypisze za życie w grzechu ...na dodatek z dewiantem:diabloti:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] masz jak w banku....:diabloti: uprzejmie donosze ze niejaka Alicja R.........:diabloti:
Alicja Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 [quote name='dealer']masz jak w banku....:diabloti: uprzejmie donosze ze niejaka Alicja R.........:diabloti:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:to będzie do nos czy do wos:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR]
agbar Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:razz:to będzie donos czy dowos:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] donos z dowozem:diabloti:
Recommended Posts