Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='evaxon']oooo jakies takie Argentyńskie imie:diabloti: :evil_lol:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:diabloti:wenezuelskie:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

[quote name='paula_z']O, tu jeszcze nie nagadane :-o Ciekawe ile będzie do przeczytania, jak wrócę wieczorkiem :roll:

Bry Aga :p[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no co ty nie gadaj ze nie było co czytać:razz:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:diabloti:wenezuelskie:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR]
[/quote]
:razz: czyli ze mam wenezuelckie korzenie:hmmmm::diabloti:

Posted

[quote name='evaxon']:razz: czyli ze mam wenezuelckie korzenie:hmmmm::diabloti:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:taaa niech dentysta dobrze patrzy jak rwał będzie:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:razz:taaa niech dentysta dobrze patrzy jak rwał będzie:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]
:grin: hahaha

Posted

[quote name='dealer']tresowany bydlaczek a cio?:diabloti:
[/QUOTE]
Tozes z ciem dobra tryserka jezd:diabloti:

Cie Dilówna:loveu: kochasz mnie jeszcze:loveu: :loveu:

Posted

[B]gdzie nie wejdę nagadane :cool1: :cool1: [/B]
[B]kiedy wy macie czas? :cool1: :cool1: [/B]
[B]rozumiem, ze jestem jedyna, która pracuje, jak nie poza domem to w domu? :diabloti: [/B]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][B][I]:razz:[COLOR=red]cho Dilerówna :loveu:...a u nas PADA DESZCZ:diabloti::diabloti::diabloti:[/COLOR][/I][/B][/FONT][/quote]

a u nas nie pada deszcz....:diabloti:

[quote name='bonita'][B][FONT=Book Antiqua]Przyszłam się trochę naświetlić:cool3: bo u nas ciemno jakoś:p[/FONT][/B]

[/quote]
zaswiec se swiatlo:eviltong:

[quote name='madzia i medor']Tozes z ciem dobra tryserka jezd:diabloti:

Cie Dilówna:loveu: kochasz mnie jeszcze:loveu: :loveu:[/quote]
kocham cie..zupelnie nie wiem dlaczego....:loveu:

[quote name='Maga100'][B]gdzie nie wejdę nagadane :cool1: :cool1: [/B]
[B]rozumiem, ze jestem jedyna, która pracuje, jak nie poza domem to w domu? :diabloti: [/B][/quote]

przeca nam za to placa...TZty:evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100'][B]gdzie nie wejdę nagadane :cool1: :cool1: [/B]
[B]rozumiem, ze jestem jedyna, która pracuje, jak nie poza domem to w domu? :diabloti: [/B][/quote]

rzuć te robote :diabloti: robota to głupota :cool3:

Dijejka jestem :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Vectra']rzuć te robote :diabloti: robota to głupota :cool3:

Dijejka jestem :loveu: :loveu: :loveu:[/quote]

Vectrowa ja tez jestem....:loveu: :loveu: :loveu:
czekalam wiernie az wrocisz i tera moge isc spac w poczuciu dobrze spelnionego obowiazku:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']Vectrowa ja tez jestem....:loveu: :loveu: :loveu:
czekalam wiernie az wrocisz i tera moge isc spac w poczuciu dobrze spelnionego obowiazku:diabloti:[/quote]
nie idź , będę tęsknić :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']nie idź , będę tęsknić :diabloti:[/quote]

gdybym tyle nie wypila to bym ci nie uwierzyla....ale teraz to jakos ci wierze.....:diabloti:

o ja naiwna:razz:

Posted

[quote name='dealer']Vectrowa ja tez jestem....:loveu: :loveu: :loveu:
czekalam wiernie az wrocisz i tera moge isc spac w poczuciu dobrze spelnionego obowiazku:diabloti:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:placz::placz::placz:nie ić ja dopiero przyjszłam[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:placz::placz::placz:nie ić ja dopiero przyjszłam[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]

az bo to na raz nie moga przylez....sie zlatuja jak mufy do lepa....jestem jestem...czekam nieustajaco i wciaz:loveu:

Posted

[quote name='Vectra']moja jedyna kochana :loveu: :loveu: :loveu:[/quote]

nie rozczulaj sie tak bo sie przyzwyczaje:razz:

Posted

[quote name='Vectra']to cię i na ziemie sprowadzę również :diabloti:[/quote]

usiadlam sobie juz na ziemi, na klepisku nawet w ramach pokuty ze tak sie dalam podejsc tobie o wiedzmo ty najwieksza z wiedzm:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']usiadlam sobie juz na ziemi, na klepisku nawet w ramach pokuty ze tak sie dalam podejsc tobie o wiedzmo ty najwieksza z wiedzm:diabloti:[/quote]
to już upadłaś tak nisko :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']to już upadłaś tak nisko :diabloti:[/quote]

taaa i przynajmniej jestem pewna ze nizej juz nie upadne....:diabloti:

nie to co ty.....groobasie:diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...