Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

[quote name='dealer']ja tez tu bywam czasem....:cool1:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:dlaczego taka smutna minka[/I][/B][/FONT][/COLOR]

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Vectra']ja też tu jestem [FONT=Arial][COLOR=blue][B]:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
widze....a co chcesz?:loveu:

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:razz:dlaczego taka smutna minka[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]
aaa bo mi tak jakos....

Posted

[quote name='dealer']
aaa bo mi tak jakos....[/quote]:loveu:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]oć cię utulkam .......:calus:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]ja dzisiaj nawet częsciej niż myślicie:diabloti:[/B][/COLOR][/quote]

ciagle masz przerwe?:evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska']:loveu:[COLOR=red][FONT=Arial][B][I]oć cię utulkam .......:calus:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]
dziekuje ci moja dobra Alu:loveu:

Posted

[quote name='Vectra']nic nie chcę , wpadałam cię pognębić [FONT=Arial][COLOR=blue][B]:diabloti: [/B][/COLOR][/FONT]
[/quote]
hura......

Posted

[quote name='dealer']hura......[/quote]
przyniosłam ci trochę prądu na poprawę humora :diabloti:

[IMG]http://www.zielonemigdaly.pl/img/static.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Vectra']przyniosłam ci trochę prądu na poprawę humora :diabloti:

[IMG]http://www.zielonemigdaly.pl/img/static.jpg[/IMG][/quote]

niech sie podlacze.....o! to jest dobra mysl:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']niech sie podlacze.....o! to jest dobra mysl:diabloti:[/quote]
widzisz , i co Ty byś bez MŁA zrobiła :loveu: :loveu: :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']widzisz , i co Ty byś bez MŁA zrobiła :loveu: :loveu: :diabloti:[/quote]

pochlastalabym sie ...a tak to sie pradem potraktuje....

Posted

[quote name='dealer']tiaaa..jaka pani taki pies:diabloti: [/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]prosze cie przestań gadać goopoty :diabloti: diluś jest ładny i kochany i superowy..... [/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi:jestem tutaj co chwilkę ......:razz:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]

[quote name='dealer']ja tez tu bywam czasem....:cool1:[/quote]

[quote name='Vectra']ja też tu jestem [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ja też chciałabym tu bywać co chwilke ale nie daje rady :placz:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Alicjarydzewska']:loveu:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]oć cię utulkam .......:calus:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ja też cie chce pomiziać za uszkiem :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='madzia i medor']A zrobisz se fotecke, jak już ciem byndzie prund pieścił:diabloti:[/quote]

za pozno...nie zdazylam...ale zrobilam Dilskiemu:diabloti:

[quote name='malawaszka']oooo małe boksie :loveu::loveu::loveu: na małe nie mam alergii - dawaj wiecej :loveu::loveu::loveu:[/quote]
nie mam to znaczy mam ale nie chce mi sie skanowac:razz:

[quote name='BeaC'].[COLOR=darkred][B]...........ciagle mam przerwę..................:angryy::angryy::angryy:[/B][/COLOR][/quote]
nie ziej mnie tu ogniem bo i tak mi cieplo:diabloti:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]prosze cie przestań gadać goopoty :diabloti: diluś jest ładny i kochany i superowy..... [/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=#0000ff][/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=#0000ff][/COLOR][/FONT][/B]

[FONT=Arial][COLOR=blue][B]ja też chciałabym tu bywać co chwilke ale nie daje rady :placz:[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=blue][B]ja też cie chce pomiziać za uszkiem :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Dilus jest dokladnie taki jak ja:loveu: tylko ja jeszcze madra jestem do tego:razz:

[quote name='evaxon']ahoj kapitanie:diabloti:[/quote]
ahoj zalogo:evil_lol:

Posted

[quote name='dealer']
ahoj zalogo:evil_lol:[/quote]
a ty musisz byc tak z rana nie mila:-( musisz od majtkow wyzywac mnie?:-( smutno mi teraz bedzie:-(

Posted

[quote name='evaxon']a ty musisz byc tak z rana nie mila:-( musisz od majtkow wyzywac mnie?:-( smutno mi teraz bedzie:-([/quote]
ciesz się że od majtków ,a nie od barchanów :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']ciesz się że od majtków ,a nie od barchanów :diabloti:[/quote]
:loveu: Ewo ty to zawsze potrafisz pocieszyc:loveu:

Posted

[quote name='clockwork']

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ja też cie chce pomiziać za uszkiem :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:razz:ma dwa uchi bedziem miziać wespół w zespół...;)

Dilerówna jutro masz pobudkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='evaxon']a ty musisz byc tak z rana nie mila:-( musisz od majtkow wyzywac mnie?:-( smutno mi teraz bedzie:-([/quote]
patrzcie ja jaka wrazliwa....no juz nie plakaj moj majtasku, moj barchanku i moj stringielku:loveu:

[quote name='Vectra']ciesz się że od majtków ,a nie od barchanów :diabloti:[/quote]
dobrze ze mi podpowiedzialas:)

[quote name='evaxon']:loveu: Ewo ty to zawsze potrafisz pocieszyc:loveu:[/quote]

:cool1:

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B]:razz:ma dwa uchi bedziem miziać wespół w zespół...;)[/B][/I][/FONT][/COLOR]

[I][B][FONT=Arial][COLOR=red]Dilerówna jutro masz pobudkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/I]
[/quote]

miziajcie miziajcie....moze mi sie polepszy.....
a za co ta pobudka?? co ja zrobilam?:diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']A HOOOJ TAM NA LENIWEJ TRATWIE :diabloti:[/quote]

ahoooojjj tam w bocianim gniezdzie:diabloti: :loveu:

Posted

[quote name='dealer']
miziajcie miziajcie....moze mi sie polepszy.....
a za co ta pobudka?? co ja zrobilam?:diabloti:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:loveu:z nami napewno by ci się polepszyło ........a pobudka ......no tak se ...a co ja mam tu sama siedzieć od rana ...:cool1:
[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...