Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dealer']taaa chwal sie chwal.....:diabloti:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:razz:zamrożę chcesz;)[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B]:razz:zamrożę chcesz;)[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]

zjedz sobie....zrobisz swieze jak bede:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']zjedz sobie....zrobisz swieze jak bede:diabloti:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:ja nie zjem bo nie zmieszczę ...ale kuba poradzi:evil_lol::evil_lol::evil_lol:oki dla Cie upichcę świeżuchne jak będziesz;)[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='paula_z']Dobry wieczór Dilerki :p[/quote]

dobry na wieczor Maxioki:evil_lol:
[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:razz:ja nie zjem bo nie zmieszczę ...ale kuba poradzi:evil_lol::evil_lol::evil_lol:oki dla Cie upichcę świeżuchne jak będziesz;)[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]

hurrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='ferraribox']Dobry wieczorek!!!!!!!![/quote]

[quote name='ferraribox']Dobry wieczorek!!!!!!!![/quote]

przeciez slysze...nie musisz sie powtarzac:diabloti: dobry wieczorek:multi:

Posted

[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:multi:Nasz Koffana Dilerko ....melduję się świadoma :evil_lol:uśmiechnięta saperka stoi w kącie;) dół zakopany:razz:.....teraz leczę kaca:oops:

dawa na kawe;)...zaraz robię drugą:eviltong:
[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]cholewcia, ale miałam nadrabiania :shake: ale tu popyt na twój towar :cool3:

melduje sie na kompku- do czasu, aż zaś SIE nie zepsuje... jade na zastępczym, starym gracie, ale daje rade :cool1:

Żyjesz?? dawno cie nie słyszałam, nie klikałam... tęskniłam :p[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='evaxon']Dilerka pierdzielka:eviltong: :megagrin: :scared:[/quote]

Ewula drakula:diabloti:

[quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]no.... to ja już spadam :diabloti: [/COLOR][/FONT][/B][/quote]
se doopy nie potlucz:diabloti:
[quote name='Vectra']gdzie jesteś elektric babo [COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:diabloti:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]
tuuuu jestemmmm....tesknisz:loveu: :diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:multi:Nasz Koffana Dilerko ....melduję się świadoma :evil_lol:uśmiechnięta saperka stoi w kącie;) dół zakopany:razz:.....teraz leczę kaca:oops:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

[I][B][FONT=Arial][COLOR=red]dawa na kawe;)...zaraz robię drugą:eviltong:[/COLOR][/FONT][/B][/I]
[/quote]

noooo to mnie cieszy......na kawe sie spoznilam do cia...potem wyzlopamy razem:loveu:

[quote name='AlKil']Cześć Dilerko! :lol:[/quote]

czesc Kilerko:p

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]cholewcia, ale miałam nadrabiania :shake: ale tu popyt na twój towar :cool3:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]melduje sie na kompku- do czasu, aż zaś SIE nie zepsuje... jade na zastępczym, starym gracie, ale daje rade :cool1:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]Żyjesz?? dawno cie nie słyszałam, nie klikałam... tęskniłam :p[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

ja cie tez dawno nie slyszalam.....:diabloti:
jeszcze mi opuchlizna nie zeszla z ucha po porannym gadanku:evil_lol:

Posted

[quote name='dealer']ja cie tez dawno nie slyszalam.....:diabloti:
jeszcze mi opuchlizna nie zeszla z ucha po porannym gadanku:evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]no wiesz??!! przecież ja nie powiedziałam ani słowa... nie dopuściłaś mnie :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]no wiesz??!! przecież ja nie powiedziałam ani słowa... nie dopuściłaś mnie :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

oooo niewdzieczna......i nie dopuszcze cie az do smierci:diabloti:

Posted

[COLOR=Blue][B][FONT=Arial Black][SIZE=5]PUK![/SIZE][/FONT][/B][/COLOR] [COLOR=Red][B][FONT=Arial Black][SIZE=6]PUK![/SIZE][/FONT][/B][/COLOR] [SIZE=7][COLOR=Magenta][B]PUK !:diabloti:[/B][/COLOR][/SIZE]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...