clockwork Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [B][FONT=Arial][COLOR=blue]TELETUBISIE MÓWIĄ PAPA!!!! :-( [/COLOR][/FONT][/B]
bonita Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [B]Heloł Tinki łinki :megagrin: Jezdem :) Na pewno bardzo tęsknicie jak mnie nie ma:diabloti::diabloti::diabloti: [/B]
Alicja Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='dealer']taaa chwal sie chwal.....:diabloti:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:razz:zamrożę chcesz;)[/B][/I][/FONT][/COLOR]
agbar Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B]:razz:zamrożę chcesz;)[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] zjedz sobie....zrobisz swieze jak bede:diabloti:
Alicja Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='dealer']zjedz sobie....zrobisz swieze jak bede:diabloti:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:ja nie zjem bo nie zmieszczę ...ale kuba poradzi:evil_lol::evil_lol::evil_lol:oki dla Cie upichcę świeżuchne jak będziesz;)[/I][/B][/FONT][/COLOR]
agbar Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 [quote name='paula_z']Dobry wieczór Dilerki :p[/quote] dobry na wieczor Maxioki:evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:razz:ja nie zjem bo nie zmieszczę ...ale kuba poradzi:evil_lol::evil_lol::evil_lol:oki dla Cie upichcę świeżuchne jak będziesz;)[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] hurrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:multi: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu:
agbar Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 [quote name='ferraribox']Dobry wieczorek!!!!!!!![/quote] [quote name='ferraribox']Dobry wieczorek!!!!!!!![/quote] przeciez slysze...nie musisz sie powtarzac:diabloti: dobry wieczorek:multi:
clockwork Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [B][FONT=Arial][COLOR=blue]no.... to ja już spadam :diabloti: [/COLOR][/FONT][/B]
Vectra Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 gdzie jesteś elektric babo [COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:diabloti:[/I][/B][/FONT][/COLOR]
Alicja Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:multi:Nasz Koffana Dilerko ....melduję się świadoma :evil_lol:uśmiechnięta saperka stoi w kącie;) dół zakopany:razz:.....teraz leczę kaca:oops: dawa na kawe;)...zaraz robię drugą:eviltong: [/I][/B][/FONT][/COLOR]
clockwork Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]cholewcia, ale miałam nadrabiania :shake: ale tu popyt na twój towar :cool3: melduje sie na kompku- do czasu, aż zaś SIE nie zepsuje... jade na zastępczym, starym gracie, ale daje rade :cool1: Żyjesz?? dawno cie nie słyszałam, nie klikałam... tęskniłam :p[/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 [quote name='evaxon']Dilerka pierdzielka:eviltong: :megagrin: :scared:[/quote] Ewula drakula:diabloti: [quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]no.... to ja już spadam :diabloti: [/COLOR][/FONT][/B][/quote] se doopy nie potlucz:diabloti: [quote name='Vectra']gdzie jesteś elektric babo [COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:diabloti:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] tuuuu jestemmmm....tesknisz:loveu: :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:multi:Nasz Koffana Dilerko ....melduję się świadoma :evil_lol:uśmiechnięta saperka stoi w kącie;) dół zakopany:razz:.....teraz leczę kaca:oops:[/I][/B][/FONT][/COLOR] [I][B][FONT=Arial][COLOR=red]dawa na kawe;)...zaraz robię drugą:eviltong:[/COLOR][/FONT][/B][/I] [/quote] noooo to mnie cieszy......na kawe sie spoznilam do cia...potem wyzlopamy razem:loveu: [quote name='AlKil']Cześć Dilerko! :lol:[/quote] czesc Kilerko:p
agbar Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]cholewcia, ale miałam nadrabiania :shake: ale tu popyt na twój towar :cool3:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]melduje sie na kompku- do czasu, aż zaś SIE nie zepsuje... jade na zastępczym, starym gracie, ale daje rade :cool1:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]Żyjesz?? dawno cie nie słyszałam, nie klikałam... tęskniłam :p[/COLOR][/FONT][/B][/quote] ja cie tez dawno nie slyszalam.....:diabloti: jeszcze mi opuchlizna nie zeszla z ucha po porannym gadanku:evil_lol:
agbar Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 [quote name='evaxon']czesc Dilerko panierko:multi:[/quote] czesc Ewita co sie po poludniu wita:multi:
clockwork Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='dealer']ja cie tez dawno nie slyszalam.....:diabloti: jeszcze mi opuchlizna nie zeszla z ucha po porannym gadanku:evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]no wiesz??!! przecież ja nie powiedziałam ani słowa... nie dopuściłaś mnie :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]no wiesz??!! przecież ja nie powiedziałam ani słowa... nie dopuściłaś mnie :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] oooo niewdzieczna......i nie dopuszcze cie az do smierci:diabloti:
e.v.a Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='dealer']czesc Ewita co sie po poludniu wita:multi:[/quote] popoludniu wita bo z rana wszystkie śpita:evil_lol:
Agunia-Pańciunia) Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [B]wróciłam.:diabloti: [/B] [B]cieszysz sie???[/B] [B]nie ukrywam ze nie nadrobiłam.......no takie zycie...:diabloti:[/B]
Vectra Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [COLOR=Blue][B][FONT=Arial Black][SIZE=5]PUK![/SIZE][/FONT][/B][/COLOR] [COLOR=Red][B][FONT=Arial Black][SIZE=6]PUK![/SIZE][/FONT][/B][/COLOR] [SIZE=7][COLOR=Magenta][B]PUK !:diabloti:[/B][/COLOR][/SIZE]
Recommended Posts