Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

[quote name='dealer']zgas swieczke przeca jestem:diabloti:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]dmuchnij....jesteś podłączona:razz:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]dmuchnij....jesteś podłączona:razz:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]

polaczona nawet:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']polaczona nawet:diabloti:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I];)mam kompka jakby co na jakiś zcas jeszcze:razz:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I];)mam kompka jakby co na jakiś zcas jeszcze:razz:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]

na jaki czas??? bo musze obiadek szybko machnac i wracam:)

Posted

[quote name='dealer']na jaki czas??? bo musze obiadek szybko machnac i wracam:)[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]no tak do 21 może :evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]no tak do 21 może :evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]
to gitarka to ja lece do garow i wracam zara:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']to gitarka to ja lece do garow i wracam zara:diabloti:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I];)uważaj bo znów po szyne pojedziesz:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[img]http://images21.fotosik.pl/325/9b77a30f4bfc17e3.jpg[/img]

[B][COLOR="DarkGreen"]Jaki grzeczniutki pieseczek.[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I];)uważaj bo znów po szyne pojedziesz:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]

wypluj natychmiast:diabloti: jestem :) kartofelki sie gotuja , przyjedzie B. nakarmie go wyslucham i znowu bede:diabloti:

[quote name='Agga'][IMG]http://images21.fotosik.pl/325/9b77a30f4bfc17e3.jpg[/IMG]

[B][COLOR=darkgreen]Jaki grzeczniutki pieseczek.[/COLOR][/B][/quote]

tiaaa....pozory myla:diabloti:

Posted

[quote name='madzia i medor']Witam mła gadulińska:hand::hand::hand: Wróciłam:diabloti:[/quote]
a po co??:loveu:

[quote name='Vectra']a Ty jeszcze gotujesz ? :diabloti:[/quote]
nie ...ziewam....:diabloti:

[quote name='Hugo-Kochaś']Tera JE:eating: :sabber:[/quote]
nazarlam sie jak slon....pekam:razz:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=red][B][I]:razz:o masz ale ten bartek Cie zagaduje:evil_lol:[/I][/B][/COLOR][/FONT][/quote]

niech mnie drazni nawet.....felgi se wymyslil:mad:

Posted

[quote name='madzia i medor']A zobaczyć co goopia porabiasz:loveu: Steskiniłam się:loveu: :loveu: :diabloti:[/quote]

siedze....gapie sie....pije soczek....pisze posta do jakies goopiej...tyle porabiam:diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:[/quote]

:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

ziewaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmm:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

ziewaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmm:diabloti:[/quote]
kawy się napij :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']kawy się napij :diabloti:[/quote]

kkkurde zabic mnie chcesz?? ty wiesz ile to wymaga wysilku.....:razz:

Posted

[quote name='dealer']kkkurde zabic mnie chcesz?? ty wiesz ile to wymaga wysilku.....:razz:[/quote]

ooo to się nie ruszaj , bo sie spocisz :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']ooo to się nie ruszaj , bo sie spocisz :diabloti:[/quote]

nawet nie mrugam.....slabonia mam pospolitego.....a B juz lezy i nie chce mu sie mnie obsluzyc.....:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']siedze....gapie sie....pije soczek....pisze posta do jakies goopiej...tyle porabiam:diabloti:[/QUOTE]
Ja tam sobie zrobię kolejną kawusie, moja droga. Ale już taką słabiutką:razz:
Nie pisz do tej goopiej, po co:niewiem::diabloti:
Serdecznie pozdrawiam
Magdalena

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...