Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

[quote name='dealer']kiedy ja go nie widze ino slysze.....na oslep mam rzucac w niego czy jak....hmm..moze dili go zje?
Diiiiileeeeeeeeeeeeeeeeerrr chodz do panci....[/quote]
Obudź dżemiący w sobie instynkt:cool1::diabloti::diabloti:
[quote name='dealer']w czyja miche? dilskiego chyba...ja owadow nieeee preferuje...:diabloti:[/quote]
Nie ma ,,preferuje - nie preferuje" albo Ty, albo ON:diabloti:

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='madzia i medor']Obudź dżemiący w sobie instynkt:cool1::diabloti::diabloti:

Nie ma ,,preferuje - nie preferuje" albo Ty, albo ON:diabloti:[/quote]

obudzilam B. i powiedzialam ze natychmiast ma zabic te bestie z zebami ktora wyssie z niego krew w nocy..a on popatrzal na mnie zaspanym wzokiem i pyta'' czym mam cie zabic'':loveu:

[quote name='Vectra']nie chce mi się z wami gadać :diabloti:[/quote]

co za zbieznosc pogladow...:diabloti:

Posted

Cześć Aga :p

[quote name='dealer']obudzilam B. i powiedzialam ze natychmiast ma zabic te bestie z zebami ktora wyssie z niego krew w nocy..a on popatrzal na mnie zaspanym wzokiem i pyta'' czym mam cie zabic'':loveu: [/quote]
:roflt:

Posted

[quote name='dealer']obudzilam B. i powiedzialam ze natychmiast ma zabic te bestie z zebami ktora wyssie z niego krew w nocy..a on popatrzal na mnie zaspanym wzokiem i pyta'' czym mam cie zabic'':loveu:

[/quote]
było zapytać czy dźemie w nim wilk :diabloti: :diabloti:

R powiedział że jak jeszcze raz mu tak powiem to się do mnie przestanie odzywać :evil_lol: :evil_lol:

no to ide z nim pogadać zaczne od słów :diabloti: ................wilk :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']było zapytać czy dźemie w nim wilk :diabloti: :diabloti:

R powiedział że jak jeszcze raz mu tak powiem to się do mnie przestanie odzywać :evil_lol: :evil_lol:

no to ide z nim pogadać zaczne od słów :diabloti: ................wilk :diabloti:[/quote]

pewnie w nim dzemie ..jak mnie chce mordowac po nocy.....nie wiem za co....:diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']było zapytać czy dźemie w nim wilk :diabloti: :diabloti:

[COLOR=red][B]znaczy sie jakis taki słabo kondycyjny psychicznie ten Twoj R.hihihi....przeciez tylko 1000000000000 razy wspominalas o drzemaniu.....co go tak drazni??????[/B][/COLOR]:crazyeye:

no to ide z nim pogadać zaczne od słów :diabloti: ................wilk :diabloti:[/quote]

[B][COLOR=red]pewnie sie ucieszy.......[/COLOR][/B]

Posted

[COLOR=DarkRed][B].................weszłam
najpierw sprawdziłam , czy mnie tutaj nie było................
okazało się że nie było
WITAJ...........:loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='malawaszka']cze!! wpadłam na kjakejsa :loveu: z dżemem :diabloti:[/quote]
kjakejs raz...tylko uawazaj...w kazdym dzemie wilk.....gryz dobrze:diabloti:

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]a ja na poranna kawusie....z mleczkiem.....:loveu: [/B][/quote]

kawusia raz....dzien dobry:)

[quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B].................weszłam[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkred]najpierw sprawdziłam , czy mnie tutaj nie było................[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]okazało się że nie było[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]WITAJ...........:loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/B][/quote]

nie bylo cie ale jz jestes co mnie bardzo cieszy:) WITAJ:loveu: :loveu:

Posted

[B]A teraz: wiem ze czasem tu zagladacie tak wiec zycze wam na forum wszystkiego najlepszego:loveu: :loveu: :loveu: kocham WAS....mamuniu i ty moj braciszku :loveu: :loveu: :loveu: [/B]

Posted

siemasz z rana babo gupia :diabloti: :diabloti: :diabloti:

w moim samochodzie nic nie dżemie :shake: nawet nie zachrapał :placz: :placz: :placz:

Posted

[quote name='Vectra']siemasz z rana babo gupia :diabloti: :diabloti: :diabloti:

w moim samochodzie nic nie dżemie :shake: nawet nie zachrapał :placz: :placz: :placz:[/quote]

sciemniasz z rana babo mundra:diabloti:
posmaruj go dzemem....:eviltong:

Posted

[quote name='dealer']sciemniasz z rana babo mundra:diabloti:
posmaruj go dzemem....:eviltong:[/quote]
co Ty :shake: boję się otworzyć słoik z dżemem bo może wyskoczyć Kamcia :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']co Ty :shake: boję się otworzyć słoik z dżemem bo może wyskoczyć Kamcia :diabloti:[/quote]
Młotkiem ją jak Ci wyskoczy:diabloti::diabloti::diabloti:

Cze kochana:loveu:

Posted

[quote name='madzia i medor']Młotkiem ją jak Ci wyskoczy:diabloti::diabloti::diabloti:

Cze kochana:loveu:[/quote]

czeeeeeee szybka jestes:)

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]ale pyszna kawusia......[/B]
[B]no dawno takiej nie piłam........[/B][/quote]

oszukujesz :diabloti: :diabloti: [IMG]http://www.nahla.ba/cms/news/slike/pinokio.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='dealer'][B]A teraz: wiem ze czasem tu zagladacie tak wiec zycze wam na forum wszystkiego najlepszego:loveu: :loveu: :loveu: kocham WAS....mamuniu i ty moj braciszku :loveu: :loveu: :loveu: [/B][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]dilejko... i nie gupio ci przed rodziną?? takie rzeczy tu wypisywać???? [/B][/COLOR][/FONT]

:diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...