Medorowa Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='dealer']kiedy ja go nie widze ino slysze.....na oslep mam rzucac w niego czy jak....hmm..moze dili go zje? Diiiiileeeeeeeeeeeeeeeeerrr chodz do panci....[/quote] Obudź dżemiący w sobie instynkt:cool1::diabloti::diabloti: [quote name='dealer']w czyja miche? dilskiego chyba...ja owadow nieeee preferuje...:diabloti:[/quote] Nie ma ,,preferuje - nie preferuje" albo Ty, albo ON:diabloti:
agbar Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 [quote name='madzia i medor']Obudź dżemiący w sobie instynkt:cool1::diabloti::diabloti: Nie ma ,,preferuje - nie preferuje" albo Ty, albo ON:diabloti:[/quote] obudzilam B. i powiedzialam ze natychmiast ma zabic te bestie z zebami ktora wyssie z niego krew w nocy..a on popatrzal na mnie zaspanym wzokiem i pyta'' czym mam cie zabic'':loveu: [quote name='Vectra']nie chce mi się z wami gadać :diabloti:[/quote] co za zbieznosc pogladow...:diabloti:
Paula Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Cześć Aga :p [quote name='dealer']obudzilam B. i powiedzialam ze natychmiast ma zabic te bestie z zebami ktora wyssie z niego krew w nocy..a on popatrzal na mnie zaspanym wzokiem i pyta'' czym mam cie zabic'':loveu: [/quote] :roflt:
Vectra Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='dealer']obudzilam B. i powiedzialam ze natychmiast ma zabic te bestie z zebami ktora wyssie z niego krew w nocy..a on popatrzal na mnie zaspanym wzokiem i pyta'' czym mam cie zabic'':loveu: [/quote] było zapytać czy dźemie w nim wilk :diabloti: :diabloti: R powiedział że jak jeszcze raz mu tak powiem to się do mnie przestanie odzywać :evil_lol: :evil_lol: no to ide z nim pogadać zaczne od słów :diabloti: ................wilk :diabloti:
agbar Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 [quote name='Vectra']było zapytać czy dźemie w nim wilk :diabloti: :diabloti: R powiedział że jak jeszcze raz mu tak powiem to się do mnie przestanie odzywać :evil_lol: :evil_lol: no to ide z nim pogadać zaczne od słów :diabloti: ................wilk :diabloti:[/quote] pewnie w nim dzemie ..jak mnie chce mordowac po nocy.....nie wiem za co....:diabloti:
malawaszka Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 cze!! wpadłam na kjakejsa :loveu: z dżemem :diabloti:
Agunia-Pańciunia) Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='Vectra']to od kawy :cool1:[/quote] [B]a kawa byla z podwójna dawka pradu......[/B]:cool1:
Agunia-Pańciunia) Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='Vectra']było zapytać czy dźemie w nim wilk :diabloti: :diabloti: R powiedział że jak jeszcze raz mu tak powiem to się do mnie przestanie odzywać :evil_lol: :evil_lol: [COLOR=red][B]znaczy sie jakis taki słabo kondycyjny psychicznie ten Twoj R.hihihi....przeciez tylko 1000000000000 razy wspominalas o drzemaniu.....co go tak drazni??????[/B][/COLOR]:crazyeye: no to ide z nim pogadać zaczne od słów :diabloti: ................wilk :diabloti:[/quote] [B][COLOR=red]pewnie sie ucieszy.......[/COLOR][/B]
Agunia-Pańciunia) Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='malawaszka']cze!! wpadłam na kjakejsa :loveu: z dżemem :diabloti:[/quote] [B]a ja na poranna kawusie....z mleczkiem.....:loveu: [/B]
BeaC Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [COLOR=DarkRed][B].................weszłam najpierw sprawdziłam , czy mnie tutaj nie było................ okazało się że nie było WITAJ...........:loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR]
agbar Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [quote name='malawaszka']cze!! wpadłam na kjakejsa :loveu: z dżemem :diabloti:[/quote] kjakejs raz...tylko uawazaj...w kazdym dzemie wilk.....gryz dobrze:diabloti: [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]a ja na poranna kawusie....z mleczkiem.....:loveu: [/B][/quote] kawusia raz....dzien dobry:) [quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B].................weszłam[/B][/COLOR] [B][COLOR=darkred]najpierw sprawdziłam , czy mnie tutaj nie było................[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]okazało się że nie było[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkred]WITAJ...........:loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/B][/quote] nie bylo cie ale jz jestes co mnie bardzo cieszy:) WITAJ:loveu: :loveu:
agbar Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [B]A teraz: wiem ze czasem tu zagladacie tak wiec zycze wam na forum wszystkiego najlepszego:loveu: :loveu: :loveu: kocham WAS....mamuniu i ty moj braciszku :loveu: :loveu: :loveu: [/B]
agbar Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 czytalyscie kiedys wiersze Wojaczka??? Wlasnie zaczelam......oczy mi sie otwieraja coraz szerzej....
Vectra Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 siemasz z rana babo gupia :diabloti: :diabloti: :diabloti: w moim samochodzie nic nie dżemie :shake: nawet nie zachrapał :placz: :placz: :placz:
agbar Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [quote name='Vectra']siemasz z rana babo gupia :diabloti: :diabloti: :diabloti: w moim samochodzie nic nie dżemie :shake: nawet nie zachrapał :placz: :placz: :placz:[/quote] sciemniasz z rana babo mundra:diabloti: posmaruj go dzemem....:eviltong:
Vectra Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='dealer']sciemniasz z rana babo mundra:diabloti: posmaruj go dzemem....:eviltong:[/quote] co Ty :shake: boję się otworzyć słoik z dżemem bo może wyskoczyć Kamcia :diabloti:
Medorowa Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='Vectra']co Ty :shake: boję się otworzyć słoik z dżemem bo może wyskoczyć Kamcia :diabloti:[/quote] Młotkiem ją jak Ci wyskoczy:diabloti::diabloti::diabloti: Cze kochana:loveu:
agbar Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [quote name='madzia i medor']Młotkiem ją jak Ci wyskoczy:diabloti::diabloti::diabloti: Cze kochana:loveu:[/quote] czeeeeeee szybka jestes:)
Medorowa Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='dealer']czeeeeeee szybka jestes:)[/quote] A to Ty nie wiesz, że we mnie dżemie Struś Pędziwiatr:cool1:
clockwork Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [COLOR=Blue][B][FONT=Arial]mam wrażenie że sie dziś z Toba witałam... ale nie widze posta :diabloti: sie witam[/FONT][/B][/COLOR] :p
Agunia-Pańciunia) Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [B]ale pyszna kawusia......[/B] [B]no dawno takiej nie piłam........[/B]
Vectra Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]ale pyszna kawusia......[/B] [B]no dawno takiej nie piłam........[/B][/quote] oszukujesz :diabloti: :diabloti: [IMG]http://www.nahla.ba/cms/news/slike/pinokio.jpg[/IMG]
clockwork Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='dealer'][B]A teraz: wiem ze czasem tu zagladacie tak wiec zycze wam na forum wszystkiego najlepszego:loveu: :loveu: :loveu: kocham WAS....mamuniu i ty moj braciszku :loveu: :loveu: :loveu: [/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]dilejko... i nie gupio ci przed rodziną?? takie rzeczy tu wypisywać???? [/B][/COLOR][/FONT] :diabloti:
Recommended Posts