Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

[quote name='madzia i medor']Witaj mła:loveu: :loveu: :loveu: Tęskniąca za mną:diabloti:[/quote]
czesc....ide spac...

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dealer']czesc....ide spac...[/QUOTE]
Ależ to dlaczemuż:razz: :razz: :diabloti:

[quote name='Vectra']będziesz dżemać :crazyeye: :diabloti: :diabloti: :diabloti:[/QUOTE]
W lodówce:diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']będziesz dżemać :crazyeye: :diabloti: :diabloti: :diabloti:[/quote]

:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:

[quote name='madzia i medor']Ależ to dlaczemuż:razz: :razz: :diabloti:

[/quote]

bom zmeczona jest zaiste...cisnienie nie teges...4 kawy wypilam i dalej nie jarze o co kaman...

[quote name='Vectra']w lodówce dżemie łowicz :diabloti:[/quote]

sioooo....siooo...siooooo....:diabloti: poszly won:diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']w lodówce dżemie łowicz :diabloti:[/QUOTE]
Podżemią sobie razem:razz: :diabloti: :diabloti:
[quote name='dealer']

bom zmeczona jest zaiste...cisnienie nie teges...4 kawy wypilam i dalej nie jarze o co kaman...

[/QUOTE]

To wypij piątą:diabloti:

Posted

[quote name='madzia i medor']Podżemią sobie razem:razz: :diabloti: :diabloti:

To wypij piątą:diabloti:[/quote]

pije piata....tylko nie wiem co w niej dzemie?? kofeina mam nadzieje....

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]jestech :diabloti::diabloti::diabloti: opiekuj sie mną bo poskarże Ali :diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

juz juz kochanienka..kawki? herbatki? rogala? skreta?:diabloti: ...dupy?:evil_lol:

Posted

buuu:placz: :placz: :placz: nie mam weny,nie mam humoruuuu,kto ze mna pogada? kto mnie przytuliiii....kto napisze za mnie ksiazke pojazdu od wrzesnia do teraz?:placz:

Posted

[quote name='dealer']buuu:placz: :placz: :placz: nie mam weny,nie mam humoruuuu,kto ze mna pogada? kto mnie przytuliiii....kto napisze za mnie ksiazke pojazdu od wrzesnia do teraz?:placz:[/quote]

na mnie nie licz :diabloti: bo we mnie dżemie leń i śpioch :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='dealer']juz juz kochanienka..kawki? herbatki? rogala? skreta?:diabloti: ...dupy?:evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]eeeeee......to ja poprosza... kawa i krepla :diabloti:

dilerka... skocz no poszukac tej weny kajżeś ją straciła i wróc.... :cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='dealer']buuu:placz: :placz: :placz: nie mam weny,nie mam humoruuuu,kto ze mna pogada? kto mnie przytuliiii....kto napisze za mnie ksiazke pojazdu od wrzesnia do teraz?:placz:[/QUOTE]
No dobra, raz dorku mogę okazać troszkę dobroci:diabloti:
Chodź do Madzi:lmaa: :diabloti:
No dobra-żartuję, oć oć przytulę:calus:

Posted

[quote name='dealer']buuu:placz: :placz: :placz: nie mam weny,nie mam humoruuuu,kto ze mna pogada? kto mnie przytuliiii....kto napisze za mnie ksiazke pojazdu od wrzesnia do teraz?:placz:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]wiesz........na mnie nie licz.....................zaraz do chałupy spadam.............moze innym razem.............a ksiuążkę jak do poczytania:diabloti:[/B] to mozesz podrzucić............do góry[/COLOR]:eviltong:

Posted

[quote name='Vectra']na mnie nie licz :diabloti: bo we mnie dżemie leń i śpioch :diabloti: :diabloti: :diabloti:[/quote]

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]eeeeee......to ja poprosza... kawa i krepla :diabloti: [/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]dilerka... skocz no poszukac tej weny kajżeś ją straciła i wróc.... :cool1:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

[quote name='madzia i medor']No dobra, raz dorku mogę okazać troszkę dobroci:diabloti:
Chodź do Madzi:lmaa: :diabloti:
No dobra-żartuję, oć oć przytulę:calus:[/quote]

[quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]wiesz........na mnie nie licz.....................zaraz do chałupy spadam.............moze innym razem.............a ksiuążkę jak do poczytania:diabloti:[/B] to mozesz podrzucić............do góry[/COLOR]:eviltong:[/quote]

wiedzialam ze nie moge na was liczyc.....tak sie tylko upewnilam....
:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']wiedzialam ze nie moge na was liczyc.....tak sie tylko upewnilam....
:diabloti:[/quote]
bo to dla tego ,że .... w Tobie ........... :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]Didżejka... zrób no mi kawulca... bo ja nadal mam czajnika zepsutego...:shake:
AAAA!!! w razie jak mnie aresztują to proszę... przyślijta mi do pierdla czajnik[/B][/COLOR][/FONT] :diabloti:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:diabloti:zapakowany czeka[/I][/B][/FONT][/COLOR]

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]jestech :diabloti::diabloti::diabloti: opiekuj sie mną bo poskarże Ali :diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

[quote name='dealer']juz juz kochanienka..kawki? herbatki? rogala? skreta?:diabloti: ...dupy?:evil_lol:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:cool1:no wpadłam sprawdzić jak się opiekujesz Klocusiową

Cze dilerku:loveu:
Jak słoiku dżemie instynkt łowicki to co dżemie w butelkach:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][/B][/FONT][/COLOR]

[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:cool1:no wpadłam sprawdzić jak się opiekujesz Klocusiową[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]
wcale sie mną nie opiekowała [/B][/COLOR][/FONT][IMG]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/angry/4/img/023.gif[/IMG][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]... poklikała do 12tej a potem udawała że jej nie ma ... że niby... dżemie :diabloti: [/B][/COLOR][/FONT]
[IMG]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/angry/4/img/015.gif[/IMG]

Posted

[quote name='Vectra'][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_11_23.gif[/IMG][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ewa....prund cie dupnął?????? [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]
wcale sie mną nie opiekowała [/B][/COLOR][/FONT][IMG]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/angry/4/img/023.gif[/IMG][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]... poklikała do 12tej a potem udawała że jej nie ma ... że niby... dżemie :diabloti: [/B][/COLOR][/FONT]
[IMG]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/angry/4/img/015.gif[/IMG][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:crazyeye:noooo to didżejka se igra z losem :diabloti:a tera mi na gie sie nie zgłasza:diabloti::eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...