agbar Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 [quote name='madzia i medor']Witaj mła:loveu: :loveu: :loveu: Tęskniąca za mną:diabloti:[/quote] czesc....ide spac...
Vectra Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='dealer']czesc....ide spac...[/quote] będziesz dżemać :crazyeye: :diabloti: :diabloti: :diabloti:
Medorowa Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='dealer']czesc....ide spac...[/QUOTE] Ależ to dlaczemuż:razz: :razz: :diabloti: [quote name='Vectra']będziesz dżemać :crazyeye: :diabloti: :diabloti: :diabloti:[/QUOTE] W lodówce:diabloti:
agbar Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 [quote name='Vectra']będziesz dżemać :crazyeye: :diabloti: :diabloti: :diabloti:[/quote] :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: [quote name='madzia i medor']Ależ to dlaczemuż:razz: :razz: :diabloti: [/quote] bom zmeczona jest zaiste...cisnienie nie teges...4 kawy wypilam i dalej nie jarze o co kaman... [quote name='Vectra']w lodówce dżemie łowicz :diabloti:[/quote] sioooo....siooo...siooooo....:diabloti: poszly won:diabloti:
Medorowa Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='Vectra']w lodówce dżemie łowicz :diabloti:[/QUOTE] Podżemią sobie razem:razz: :diabloti: :diabloti: [quote name='dealer'] bom zmeczona jest zaiste...cisnienie nie teges...4 kawy wypilam i dalej nie jarze o co kaman... [/QUOTE] To wypij piątą:diabloti:
agbar Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 [quote name='madzia i medor']Podżemią sobie razem:razz: :diabloti: :diabloti: To wypij piątą:diabloti:[/quote] pije piata....tylko nie wiem co w niej dzemie?? kofeina mam nadzieje....
clockwork Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]jestech :diabloti::diabloti::diabloti: opiekuj sie mną bo poskarże Ali :diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]jestech :diabloti::diabloti::diabloti: opiekuj sie mną bo poskarże Ali :diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] juz juz kochanienka..kawki? herbatki? rogala? skreta?:diabloti: ...dupy?:evil_lol:
agbar Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 buuu:placz: :placz: :placz: nie mam weny,nie mam humoruuuu,kto ze mna pogada? kto mnie przytuliiii....kto napisze za mnie ksiazke pojazdu od wrzesnia do teraz?:placz:
Vectra Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='dealer']buuu:placz: :placz: :placz: nie mam weny,nie mam humoruuuu,kto ze mna pogada? kto mnie przytuliiii....kto napisze za mnie ksiazke pojazdu od wrzesnia do teraz?:placz:[/quote] na mnie nie licz :diabloti: bo we mnie dżemie leń i śpioch :diabloti: :diabloti: :diabloti:
clockwork Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='dealer']juz juz kochanienka..kawki? herbatki? rogala? skreta?:diabloti: ...dupy?:evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]eeeeee......to ja poprosza... kawa i krepla :diabloti: dilerka... skocz no poszukac tej weny kajżeś ją straciła i wróc.... :cool1:[/B][/COLOR][/FONT]
Medorowa Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='dealer']buuu:placz: :placz: :placz: nie mam weny,nie mam humoruuuu,kto ze mna pogada? kto mnie przytuliiii....kto napisze za mnie ksiazke pojazdu od wrzesnia do teraz?:placz:[/QUOTE] No dobra, raz dorku mogę okazać troszkę dobroci:diabloti: Chodź do Madzi:lmaa: :diabloti: No dobra-żartuję, oć oć przytulę:calus:
BeaC Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='dealer']buuu:placz: :placz: :placz: nie mam weny,nie mam humoruuuu,kto ze mna pogada? kto mnie przytuliiii....kto napisze za mnie ksiazke pojazdu od wrzesnia do teraz?:placz:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]wiesz........na mnie nie licz.....................zaraz do chałupy spadam.............moze innym razem.............a ksiuążkę jak do poczytania:diabloti:[/B] to mozesz podrzucić............do góry[/COLOR]:eviltong:
agbar Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 [quote name='Vectra']na mnie nie licz :diabloti: bo we mnie dżemie leń i śpioch :diabloti: :diabloti: :diabloti:[/quote] [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]eeeeee......to ja poprosza... kawa i krepla :diabloti: [/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]dilerka... skocz no poszukac tej weny kajżeś ją straciła i wróc.... :cool1:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] [quote name='madzia i medor']No dobra, raz dorku mogę okazać troszkę dobroci:diabloti: Chodź do Madzi:lmaa: :diabloti: No dobra-żartuję, oć oć przytulę:calus:[/quote] [quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]wiesz........na mnie nie licz.....................zaraz do chałupy spadam.............moze innym razem.............a ksiuążkę jak do poczytania:diabloti:[/B] to mozesz podrzucić............do góry[/COLOR]:eviltong:[/quote] wiedzialam ze nie moge na was liczyc.....tak sie tylko upewnilam.... :diabloti:
Vectra Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='dealer']wiedzialam ze nie moge na was liczyc.....tak sie tylko upewnilam.... :diabloti:[/quote] bo to dla tego ,że .... w Tobie ........... :diabloti: :diabloti: :diabloti:
agbar Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 [quote name='evaxon']witanko Dilerki:multi:[/quote] czesc Efa:multi:
Alicja Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]Didżejka... zrób no mi kawulca... bo ja nadal mam czajnika zepsutego...:shake: AAAA!!! w razie jak mnie aresztują to proszę... przyślijta mi do pierdla czajnik[/B][/COLOR][/FONT] :diabloti:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:diabloti:zapakowany czeka[/I][/B][/FONT][/COLOR] [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]jestech :diabloti::diabloti::diabloti: opiekuj sie mną bo poskarże Ali :diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:[/I][/B][/FONT][/COLOR] [quote name='dealer']juz juz kochanienka..kawki? herbatki? rogala? skreta?:diabloti: ...dupy?:evil_lol:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:cool1:no wpadłam sprawdzić jak się opiekujesz Klocusiową Cze dilerku:loveu: Jak słoiku dżemie instynkt łowicki to co dżemie w butelkach:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/I][/B][/FONT][/COLOR]
clockwork Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][/B][/FONT][/COLOR] [COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:cool1:no wpadłam sprawdzić jak się opiekujesz Klocusiową[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B] wcale sie mną nie opiekowała [/B][/COLOR][/FONT][IMG]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/angry/4/img/023.gif[/IMG][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]... poklikała do 12tej a potem udawała że jej nie ma ... że niby... dżemie :diabloti: [/B][/COLOR][/FONT] [IMG]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/angry/4/img/015.gif[/IMG]
Vectra Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_11_23.gif[/IMG]
clockwork Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='Vectra'][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_11_23.gif[/IMG][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ewa....prund cie dupnął?????? [/B][/COLOR][/FONT]
Vectra Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ewa....prund cie dupnął?????? [/B][/COLOR][/FONT][/quote] to od kawy :cool1:
clockwork Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]gdzieś widziałam foty legwana... ale nie pamiętam gdzie..... :hmmmm: ide szuakć dalej :cool1:[/B][/COLOR][/FONT]
Alicja Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B] wcale sie mną nie opiekowała [/B][/COLOR][/FONT][IMG]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/angry/4/img/023.gif[/IMG][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]... poklikała do 12tej a potem udawała że jej nie ma ... że niby... dżemie :diabloti: [/B][/COLOR][/FONT] [IMG]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/angry/4/img/015.gif[/IMG][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:crazyeye:noooo to didżejka se igra z losem :diabloti:a tera mi na gie sie nie zgłasza:diabloti::eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR]
Recommended Posts