Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

nie smrodzic mnie tutaj....paskudniki jakies sie plataja po tym forumie i zanieczyszczaja atmosfere...:diabloti:

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dealer']nie smrodzic mnie tutaj....paskudniki jakies sie plataja po tym forumie i zanieczyszczaja atmosfere...:diabloti:[/quote]
pachniąca sie odezwała :diabloti: :diabloti:

fuuuuuuj :shake:

Posted

[quote name='Vectra']pachniąca sie odezwała :diabloti: :diabloti:

fuuuuuuj :shake:[/quote]

ja se pachne ....rzezucha ale pachne:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']a poszla mi stad fuuuuu.....a sio muchi a sio....:razz:[/quote]
A cichaj Ty wiedźmo:diabloti:
[quote name='Vectra']widać źle zapachy pomiąchałaś :diabloti: :diabloti: :diabloti: nie ta perfuma na te połówkie :diabloti:[/quote]
Lałam, gdzie popadnie:loveu:

[quote name='Vectra']pachniąca sie odezwała :diabloti: :diabloti:

fuuuuuuj :shake:[/quote]
Brodzik ma i się wywyższa, ja na Twoim miejscu siedziałabym cicho, jak tak kudłata mysz pod miotłą:diabloti::diabloti:KCM:diabloti::loveu:

Posted

a ja mam wanne :eviltong: :eviltong: i nawet mam armature :eviltong: :eviltong:
tylko KKKurde jeszcze wody nie mam w domu :placz: :placz: :placz:
ale wanne mam :loveu: :loveu: białą :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Vectra']a ja mam wanne :eviltong: :eviltong: i nawet mam armature :eviltong: :eviltong:
ale wanne mam :loveu: :loveu: białą :loveu: :loveu: :loveu:[/quote]

chwalipieta....ciekawe jak dlugo bedziesz miala te wanne biala...do pierwszego mycia nog:diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']a ja mam wanne :eviltong: :eviltong: i nawet mam armature :eviltong: :eviltong:
ale wanne mam :loveu: :loveu: białą :loveu: :loveu: :loveu:[/quote]
Ale chyba nie będziesz się w niej kąpać :-o:diabloti:

Posted

[quote name='madzia i medor']Ale chyba nie będziesz się w niej kąpać :-o:diabloti:[/quote]
no co Ty , nowa jest i metka by się zniszczyła :shake:

Posted

[quote name='Vectra']no co Ty , nowa jest i metka by się zniszczyła :shake:[/quote]
jakiego mietka by zniszczyla??

Posted

[quote name='madzia i medor']No, uff, ulżyło mi:cool3::cool3:[/quote]
no mi też , bo palnęłam o tejk wannie i bojałam że będzieta chcieli foty z kąpieli :shake:

Posted

[quote name='Vectra']no mi też , bo palnęłam o tejk wannie i bojałam że będzieta chcieli foty z kąpieli :shake:[/quote]
Żem ja na to nie wpadała:mdleje::evil_lol:
[quote name='dealer']jakiego mietka by zniszczyla??[/quote]
A Ty co, z gazety:cool3::cool3::diabloti:

Posted

[quote name='madzia i medor']Żem ja na to nie wpadała:mdleje::evil_lol:

A Ty co, z gazety:cool3::cool3::diabloti:[/quote]

z drzefa...

Posted

[quote name='Vectra']fot nie będzie , oszczędzam klisz nie kupuje !!!!![/quote]

no dobra dobra...ale po co zaraz tak krzyczec,,,jesuuu....:razz:

Posted

[quote name='dealer']no dobra dobra...ale po co zaraz tak krzyczec,,,jesuuu....:razz:[/quote]
krzycze byś usłyszała !! bo uszy się wietrzy nie myje :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']krzycze byś usłyszała !! bo uszy się wietrzy nie myje :diabloti:[/quote]

tym wrzaskiem tos mi uchi przeczyscila...mersi:loveu:

Posted

[quote name='Vectra']fot nie będzie , oszczędzam klisz nie kupuje !!!!![/quote]
Dealerowa kupi, wymieni za rzeżuchę:diabloti:
[quote name='dealer']no dobra dobra...ale po co zaraz tak krzyczec,,,jesuuu....:razz:[/quote]
Co, bojasz się, że mężusia Ci obudzi, a jego głowa boli:p:pCzy już wspominałam, co Ci się należy za tą dobroć:cool3: jak nie, to przypomnę:diabloti:
[quote name='Vectra']krzycze byś usłyszała !! bo uszy się wietrzy nie myje :diabloti:[/quote]
Ale przecież ona ma BRODZIK:diabloti:

Posted

[quote name='madzia i medor']
Ale przecież ona ma BRODZIK:diabloti:[/quote]
ma ,ale nie używa co by nie zniszczyć metki :diabloti:

Posted

[quote name='madzia i medor']Dealerowa kupi, wymieni za rzeżuchę:diabloti:

Co, bojasz się, że mężusia Ci obudzi, a jego głowa boli:p:pCzy już wspominałam, co Ci się należy za tą dobroć:cool3: jak nie, to przypomnę:diabloti:

Ale przecież ona ma BRODZIK:diabloti:[/quote]

Magdaleno, wszystko ma swoje granice a ty przypominajac pewne COS jestes niebezpiecznie bliska przekroczenia ich...tychze granic....a ja nie wiem co sie wtedy stanie....zaprawde powiadam ci opamietaj sie siostro:diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']ma ,ale nie używa co by nie zniszczyć metki :diabloti:[/quote]
Ona metki nima, bo to podróba, ale ciiii:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:
[quote name='dealer']Magdaleno, wszystko ma swoje granice a ty przypominajac pewne COS jestes niebezpiecznie bliska przekroczenia ich...tychze granic....a ja nie wiem co sie wtedy stanie....zaprawde powiadam ci opamietaj sie siostro:diabloti:[/quote]
A co Dealerkowa nie lubi dzieciątek:diabloti::diabloti: Nie ładnie, nie ładnie :nono:
I tak Cię koffam a za Twą dobroć... :diabloti:(cdn.)

Posted

[quote name='madzia i medor']Ona metki nima, bo to podróba, ale ciiii:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

[/quote]
i wszystko się wydało :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']i wszystko się wydało :diabloti: :diabloti: :diabloti:[/quote]

udam...ze nic nie slyszalam nic nie widzialam....

[quote name='madzia i medor'](cdn.)... powiem, że KCM robaczku:evil_lol:[/quote]

a po co:crazyeye:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...