Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vectra']nie myśl że zapomniałam o Tobie [FONT=Arial][COLOR=blue][B]:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

kkkurde....trudno:diabloti: nadzieja umiera ostatnia:razz:

[quote name='madzia i medor']Okno se zamknij :mad:A nie na mnie winę zwalasz - wstydź się, nie znamy się, a Ty tak się do mnie niładnie wyrożosz:shake::diabloti:[/quote]
poszla mi stad siooooo sioooo zadyma za zadyma ...co za baba:mad: ot, czlowiek dobry byc chcial, czasem milym slowem rzucil to sie zara przyssie pijawa:diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B]:loveu:wow jak tu słodko .........to od tego mleka:evil_lol:[/B][/I][/FONT][/COLOR]
[I][B][FONT=Arial][COLOR=red]dobra masz mieć ...odstępuję wannę na 1 kapiel;)[/COLOR][/FONT][/B][/I]
[/quote]

taaaa mleka ci u nas dostatek....oki jedna ale dluuuuuga kapiel i niech mi ktos plecki umyje:diabloti:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]Dilerko.... [IMG]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/love/3/70.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]doszły mnie słuchy że masz malusieńki rozumek.... taki maciupeńki...[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]i nie powiem Ci że to Ala mi powiedziała, bo nie jestem świń....... :eviltong:[/COLOR][/FONT][/B]
dobrze ze mi nie powiedzialas kto ci to powiedzial bo bym sie nie domyslila nigdy...z kim ja ostatnio o mym musku gadalam..hmmmmmm..niech no ja sobie przypomne
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]aaaaaaaa... i jeszcze sie dowiedziałam rzeczy strasznej... że tam w dojczach masz brodzik a nie masz wanny... a niby w niemcach taki dobrobyt mówią....:shake:[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]bidulko- oć do nas- damy Ci sie potaplac w wannie [IMG]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/love/4/83.gif[/IMG][/COLOR][/FONT][/B][/quote]
widzisz jakie ludzie goopoty opowiadaja....ja tu na wygnaniu, bez brodzika z lodowka pelna mleka....buuuuu

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][B][I]:mad:[COLOR=red]o[/COLOR] [COLOR=red]masz ....jak w doope wtłukę to nawet Pawciowe smarowanie jogurtem nie pomoże ...powiedziałam że Dealerka dała mi ciutek mózga ...i mi wyplumka przez ucho .....no masz ale cie we Stolycy podmienili[/COLOR][/I][/B][/FONT]
[/quote]

oooooo i wylajzlo szydlo ze wora......czyli jednak mam musk?? ufff....

[quote name='clockwork'][CENTER]:eviltong: :diabloti: :eviltong: [/CENTER]

[/quote]

:eviltong: mam moj MOZG!!!plotka byla falszywa:diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol:i tak KCM :eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]

ja WAS tez....:loveu:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]eeejjjj... DILERÓWNA KAJ ŻeŚ JE ???? [/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]tęskniłam cały dzionek, a tera już leca na chata :placz: :placz: kurna chata... uś mie nie kochosz..... :shake:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

poszlam sie utopic w brodziku....ale ino se leb potluklam ...chyba bardzo se stluklam bo dalej cie kochom:diabloti:

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:loveu::loveu::loveu:oć cię utulkam Dealerówna:loveu:
wiesz że wszystkie drogi prowadzą .....................na Śląsk..;)..a na Śląsku to najlepsiejsze Misie mieszkają w Rybolku i Jastrzębiu:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
KCM:loveu::loveu::loveu:
[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B]:loveu::loveu::loveu:oć cię utulkam Dealerówna:loveu:[/B][/I][/FONT][/COLOR]
[I][B][FONT=Arial][COLOR=red]wiesz że wszystkie drogi prowadzą .....................na Śląsk..;)..a na Śląsku to najlepsiejsze Misie mieszkają w Rybolku i Jastrzębiu:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/I]
[I][B][FONT=Arial][COLOR=red]KCM:loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/I]
[/quote]

wzruszylam sie[img]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/sad/img/026.gif[/img]
brakuje mi slow by wyrazic co czuje....
chyba jestem chora,musialam sie ani chybi stuknac w leb bardziej niz myslalam....mnie braklo slow...MNIE:diabloti:

Posted

[quote name='paula_z']Witaj skandalistko z odzyskanym mózgiem ;) :evil_lol:[/quote]
Skandal:diabloti:

kkkurde dogo smiga az milo a tu puchy....nadrobilam wszystko i cio?

Posted

[quote name='dealer']wzruszylam sie[IMG]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/sad/img/026.gif[/IMG]
brakuje mi slow by wyrazic co czuje....
chyba jestem chora,musialam sie ani chybi stuknac w leb bardziej niz myslalam....mnie braklo slow...MNIE:diabloti:[/quote][B][I]:razz::razz::razz:[FONT=Arial][COLOR=Red]noooo Aguś co ciebie:eviltong:....nie wzruszaj się aż tak zostaw trochę na spotkanko:razz:[/COLOR][/FONT][/I][/B][FONT=Arial][COLOR=Red]
[/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:razz::razz::razz:[FONT=Arial][COLOR=red]noooo Aguś co ciebie:eviltong:....nie wzruszaj się aż tak zostaw trochę na spotkanko:razz:[/COLOR][/FONT][/I][/B]
[/quote]

zacisne zeby ....twardym trza byc a nie mietkim:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']zacisne zeby ....twardym trza byc a nie mietkim:diabloti:[/quote]
[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:otóż to tego pani w przedszkolu uczy;)[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:otóż to tego pani w przedszkolu uczy;)[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]

kkkurde a mnie to uczyli ze stala syrenka nad wisla slonce w jej oczach zablyslo...i ze jestem sobie przedszkolaczek...czasy sie zmieniaja...tera przedszkole to jak oboz przetrwania:evil_lol:

Posted

[quote name='dealer']kkkurde a mnie to uczyli ze stala syrenka nad wisla slonce w jej oczach zablyslo...i ze jestem sobie przedszkolaczek...czasy sie zmieniaja...tera przedszkole to jak oboz przetrwania:evil_lol:[/quote][FONT=Arial][B][I]:diabloti:[COLOR=Red]przyjedziesz obaczysz:razz:[/COLOR][/I][/B][/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][B][I]:diabloti:[COLOR=red]przyjedziesz obaczysz:razz:[/COLOR][/I][/B][/FONT][/quote]

nie omieszkam obaczyc...oczy bede miala jak spodki.....tak bede ogladac:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']
poszla mi stad siooooo sioooo zadyma za zadyma ...co za baba:mad: ot, czlowiek dobry byc chcial, czasem milym slowem rzucil to sie zara przyssie pijawa:diabloti:
[/quote]

No to idę odpokutować:sadCyber:
Jak mnie już NKCM:sadCyber:

Posted

[quote name='madzia i medor']No to idę odpokutować:sadCyber:
Jak mnie już NKCM:sadCyber:[/quote]

tylko na kolanach obowiazkowo pokutuj....robaczyco:diabloti:

KCM:loveu:

Posted

[quote name='dealer']tylko na kolanach obowiazkowo pokutuj....robaczyco:diabloti:

KCM:loveu:[/quote]
Już odpokutowałam, na grochu klęczałam, ja nieg[COLOR=White]ł[/COLOR]odna...:shake::shake::diabloti:
Teraz wracam zrobić, kuffa, zadymę:evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']siemasz , KKKKC :diabloti:[/quote]

no mam sie, mam psa i mam TZta marudzacego dzis wybitnie....:razz:

[quote name='madzia i medor']Już odpokutowałam, na grochu klęczałam, ja nieg[COLOR=white]ł[/COLOR]odna...:shake::shake::diabloti:
Teraz wracam zrobić, kuffa, zadymę:evil_lol:[/quote]

jaka kuffa zadyme:crazyeye: gdzie? ja tez chce podymic:mad:

Posted

[quote name='dealer']

jaka kuffa zadyme:crazyeye: gdzie? ja tez chce podymic:mad:[/quote]
Jak chesz dymić, to oblej się benzyną i zapal papieroska:cool1::cool1:;)
KOCHAM CIĘ MISIU:loveu:

Posted

[quote name='madzia i medor']Jak chesz dymić, to oblej się benzyną i zapal papieroska:cool1::cool1:;)
KOCHAM CIĘ MISIU:loveu:[/quote]

niewdziecznica :eviltong:

Posted

[quote name='madzia i medor']Która to, która:mad::mad::mad:Dawaj jej manto spuścimy:diabloti:[/quote]

spusc se gacie i spierz tylek:diabloti: bo to wlasnie TA niewdziecznica...sama zadymy robi ...i sie nie podzieli...:eviltong:

Posted

[quote name='Vectra']wymień TZ na kota :diabloti: kota można bez problemu z domu wywalić :diabloti:[/quote]

No proszę, ładnie, ładnie:shake::shake:Kota ma agresywnego i próbuje się wyzbyć problemu:shake::diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']wymień TZ na kota :diabloti: kota można bez problemu z domu wywalić :diabloti:[/quote]

kkkurde a ja mi sie trafi taki agresywny jak twoj...kot znaczy sie...i przegryzie mi w nocy aorte i wyssa krew..jak ja bede bez mojej krwi wygladala..taka blada,nieapetyczna....:razz:

Posted

[quote name='dealer']spusc se gacie i spierz tylek:diabloti: bo to wlasnie TA niewdziecznica...sama zadymy robi ...i sie nie podzieli...:eviltong:[/quote]
Że co:crazyeye::crazyeye: Że mam się sama okaleczać:hmmmm: Dobra, spróbuję:diabloti:;)

Posted

[quote name='madzia i medor']Że co:crazyeye::crazyeye: Że mam się sama okaleczać:hmmmm: Dobra, spróbuję:diabloti:;)[/quote]

tylko sie nie przyzwyczajaj..bo to eee tego zboczenie jest:diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...