clockwork Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [B][SIZE=5][COLOR=Red]zdróweczka dilowaty!!!:BIG::new-bday: :popcorn::knajpa::laola: dużo miłości.... i tak dalej i tak dalej... [/COLOR][/SIZE][/B][CENTER][B][SIZE=5][COLOR=Red]i żeby sie dzieci rakiet nie czepiały:eviltong: :diabloti:[/COLOR][/SIZE][/B][B][SIZE=5][COLOR=Red]:cunao:[/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER]
Medorowa Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [SIZE="7"][B][COLOR="Magenta"]Wszystkiego najle[COLOR="DeepSkyBlue"]psie[/COLOR]jszego[/COLOR][/B][/SIZE] :laola: :laola: :laola: :laola:
Kate I Luka Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [COLOR="Purple"][SIZE="7"][CENTER][B]STO LAT STO LAT KOCHANY DILUSIU [/B][/SIZE][/COLOR] [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img206.imageshack.us/img206/8292/101xa7.gif[/IMG][/URL][/CENTER]
apple Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='dealer'][B][COLOR=purple]uroczyscie informuje ze Dilowaty ma dzis 2 urodzinki:loveu: [/COLOR][/B][/quote] No dealerki my tu na kawę przychodzimy a tu taaaka niespodziewanka:eviltong: Imprezka się szykuje (mam nadzieję) [FONT=Arial Black][COLOR=Red][B]Dealerku Kochany![/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial Black][COLOR=Red][B]:laola:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial Black][COLOR=Red][B] Całuski urodzinkowe w sam środeczek mordki!!!:loveu: Wszystkiego NAJLEPSZEGO! :new-bday::tort: [/B][/COLOR][/FONT]
Alicja Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [SIZE=7][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]100 latek psiowych dla Dealerka:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:[SIZE=2] Witaj Dealerkowa;) [/SIZE][/B][/I][/FONT][/COLOR][/SIZE]
clockwork Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ee... didżejka !!! kaj żeś je?? narobiłaś smaka... połechtałaś po podniebieniu...i... znikłaś :angryy: no... polej no co :mad:[/B][/COLOR][/FONT]
apple Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ee... didżejka !!! kaj żeś je?? narobiłaś smaka... połechtałaś po podniebieniu...i... znikłaś :angryy: no... polej no co :mad:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Popieram w pełni i czekam!:razz:
Agunia-Pańciunia) Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]:x[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=blue][B]zignorowałaś mnie :obrazic:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B]przytulic Cie????[/B]
agbar Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 W imieniu piesa wszystkim serdecznie dziekujemy za zyczenia:loveu: polewac bedziemy jak mnie sie polepszy....bom slaba:eviltong:
Alicja Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='dealer']W imieniu piesa wszystkim serdecznie dziekujemy za zyczenia:loveu: polewac bedziemy jak mnie sie polepszy....bom slaba:eviltong:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I];)ty się kuruj i przyjeżdżaj ....bo my tu czekamy;)[/I][/B][/FONT][/COLOR]
clockwork Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]przytulic Cie????[/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]poprosze... szukam współczucia :diabloti: moge ci sie wypłakać w ramie?? i zasmarkac ci rękaw?? [/B][/COLOR][/FONT]
e.v.a Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [CENTER][B][SIZE=5][COLOR=magenta]:multi: :multi: :multi: 100Latkow Dilusiński:multi: :multi: :multi:[/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
agbar Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I];)ty się kuruj i przyjeżdżaj ....bo my tu czekamy;)[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] staram sie jak mogie.... [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]poprosze... szukam współczucia :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]moge ci sie wypłakać w ramie?? i zasmarkac ci rękaw?? [/COLOR][/FONT][/B] [/quote] nie dosc ze doopalon spalony to jeszcze mi tu blogaska zasmarczy....:diabloti: [quote name='evaxon'][CENTER][B][SIZE=5][COLOR=magenta]:multi: :multi: :multi: 100Latkow Dilusiński:multi: :multi: :multi:[/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER] [/quote] dziekujemy:multi:
clockwork Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='dealer']nie dosc ze doopalon spalony to jeszcze mi tu blogaska zasmarczy....:diabloti: [/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ciesz sie że bąków nie puszczam... jak inni :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]ciesz sie że bąków nie puszczam... jak inni :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] nie , no wiesz jak bys musiala se puscic to ja cie prosze bardzo:)...mam katar:diabloti:
Alicja Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='dealer']staram sie jak mogie....[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I];)to ja trzymam kciukaski za to staranie:razz:[/I][/B][/FONT][/COLOR]
Basia_Sz Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Witaj Aga :loveu: Zdaje się, że spóźniłam się na urodzinki Dealera? :mad: Spóźnione życzonka wszystkiego najlepszego!!! :multi: Dużo miłości i smacznych kości :p
Alicja Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:dzień doberek Dealerki..;)....to już pora:razz:[/B][/I][/FONT][/COLOR]
Basia_Sz Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]....to już pora:razz:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] Na Telesfora? :cool3:
agbar Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I];)to ja trzymam kciukaski za to staranie:razz:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] cymaj mocno plisss:razz: [quote name='drzalka']Hej Dealerostwo :multi: :multi: :multi:[/quote] hej Drzalkostwo:razz: [quote name='Basia_Sz']Witaj Aga :loveu: Zdaje się, że spóźniłam się na urodzinki Dealera? :mad: Spóźnione życzonka wszystkiego najlepszego!!! :multi: Dużo miłości i smacznych kości :p[/quote] bardzo dziekujemy i w ucho lizemy:) [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:dzień doberek Dealerki..;)....to już pora:razz:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] jestem, obecna, juz dawno wstalam, wrocilismy ze spacerku o ktorym moze opowiem...i pije kawkie:razz: [quote name='Basia_Sz']Na Telesfora? :cool3:[/quote] eeee Telesfora ni ma...wyszedl:diabloti:
Paula Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Przez to mulące dogo przegapiłam urodzinki Dilskiego :shake: Sto lat Dealer :new-bday::BIG::cunao:
agbar Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 [quote name='paula_z']Przez to mulące dogo przegapiłam urodzinki Dilskiego :shake: Sto lat Dealer :new-bday::BIG::cunao:[/quote] wybaczamy ci spoznienie:diabloti: i dziekujemy za zyczenia:) nam tez ten dogomul psuje nerwy...
clockwork Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]CZEść Dilerowo !!!!! z Frankfurta nad Nilem :roll: dawnom nie miałach od cia wieści... żyjesz?? :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]CZEść Dilerowo !!!!! z Frankfurta nad Nilem :roll:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]dawnom nie miałach od cia wieści... żyjesz?? :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] zyje ale co to zycie...wszedzie te krokodyle znad Nilu....:diabloti:
Recommended Posts