Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

[quote name='dealer'][B]piniadze to nie wszystko....ale wszystko bez piniedzy to h.uj:diabloti: [/B][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]i co tu wybrać :hmmmm: piniadze czy to drugie :hmmmm: [/B][/COLOR][/FONT]

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]i co tu wybrać :hmmmm: piniadze czy to drugie :hmmmm: [/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:piniadz można stracic ...poza tym to rzecz nabyta......a to drugie;)[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:piniadz można stracic ...poza tym to rzecz nabyta......a to drugie;)[/I][/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE]
To drugie też:razz: Ostatnio czytałam o kolesiu, który sobie sikierką odrąbał swoje przyrodzenie:siara:

Posted

[quote name='madzia i medor']To drugie też:razz: Ostatnio czytałam o kolesiu, który sobie sikierką odrąbał swoje przyrodzenie:siara:[/quote][B][I]:mad:[FONT=Arial][COLOR=Red]no masz ...ta to zaraz jakies extremum nam tu wprowadza ...a my tu tak życiowo ....delikutaśnie:razz:[/COLOR][/FONT][/I][/B]

Posted

[B]Witam niewitanych:)[/B]
[B]ide na pastwisko ze psem....jak sie nie rozplyne z upalu to wroce...[/B]

[B]tesknijcie za mna plisss to moze was kororowymi napisikami przywitam:razz: [/B]

Posted

[quote name='dealer'][B]Witam niewitanych:)[/B]
[B]ide na pastwisko ze psem....jak sie nie rozplyne z upalu to wroce...[/B]

[B]tesknijcie za mna plisss to moze was kororowymi napisikami przywitam:razz: [/B][/quote]
Aguniu... toż to już prawie 50 minut bez Ciebie... TeSkNiE badzio, badzio moćno.... :cool3:

Posted

[B]oznajmiam ze jestesmy...ale za malo teskniliscie i nie dam fotecek:eviltong: napisikow tez nie bedzie:eviltong: [/B]
[B]zadnych fotek! to nie galeria....to moj blogasek wytrymowany:diabloti: [/B]

Posted

[quote name='dealer'][B]oznajmiam ze jestesmy...ale za malo teskniliscie i nie dam fotecek:eviltong: napisikow tez nie bedzie:eviltong: [/B]
[B]zadnych fotek! to nie galeria....to moj blogasek wytrymowany:diabloti: [/B][/quote]

O, nie ma fotecek.

:cool3:

Guest Kamcia_14
Posted

[quote name='dealer'][B]zadnych fotek! to nie galeria....to moj blogasek wytrymowany:diabloti: [/B][/quote]

[SIZE=3][COLOR=royalblue]Zgodnie z zaproszeniem przychodzę do waszej galerii :cool1: . [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=royalblue]Nie sorry , blogaska . :eviltong:[/COLOR][/SIZE]

[quote name='dealer'][B] napisikow tez nie bedzie:eviltong: [/B][/quote]

[SIZE=3][COLOR=royalblue]Jak to nie będzie :placz: ?! Żartujesz :razz: ?[/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='dealer'][B]jadziemy na grilka..fotki beda chyba jutro.[/B]
[B]kocham was misie:loveu: [/B][/QUOTE]
Kocham Cię robaczku:loveu:
[quote name='Kamcia_14']
[SIZE=3][COLOR=royalblue]Jak to nie będzie :placz: ?! Żartujesz :razz: ?[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
Pradwa Kamcia, prawda:p :p :p Dealerówna Ty sobie jaj nie rób:mad:
[quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:mad:[FONT=Arial][COLOR=Red]no masz ...ta to zaraz jakies extremum nam tu wprowadza ...a my tu tak życiowo ....delikutaśnie:razz:[/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE]
Jam z Was jeszcze zrobię hardkorowe babki:diabloti:

Guest Kamcia_14
Posted

[quote name='madzia i medor']
Pradwa Kamcia, prawda:p :p :p Dealerówna Ty sobie jaj nie rób:mad: [/quote]

[SIZE=3][COLOR=sienna]Ona jaja robi :crazyeye: ? [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=sienna]O , nie spodziewałam się . :shake:[/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='Kamcia_14'][SIZE=3][COLOR=sienna]Ona jaja robi :crazyeye: ? [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=sienna]O , nie spodziewałam się . :shake:[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
Ojj Dealerówna jest wszechstronnie utalentowana:razz::grins:

Guest Kamcia_14
Posted

[quote name='madzia i medor']Ojj Dealerówna jest wszechstronnie utalentowana:razz::grins:[/quote]

[SIZE=3][COLOR=magenta]Ale pięknych trupich napisów nie umie robić :evil_lol: .[/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='Kamcia_14'][SIZE=3][COLOR=magenta]Ale pięknych trupich napisów nie umie robić :evil_lol: .[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
To faktt:cool2:
Czy już pisałam, że Cię koffam robaczku:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Vectra']Dilska wracaj z tego beznadziejnego grilla :cool1: bo tu TAAAAAAAAKAAAA niespodzianka na Ciebie czeka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

[B]jakbym wiedziala co tu na mnie czeka to bym sie dala usmazyc na tym grilu:diabloti: [/B]

Posted

[quote name='Kamcia_14'][SIZE=3][COLOR=royalblue]Zgodnie z zaproszeniem przychodzę do waszej galerii :cool1: . [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=royalblue]Nie sorry , blogaska . :eviltong:[/COLOR][/SIZE]

[SIZE=3][COLOR=royalblue]Jak to nie będzie :placz: ?! Żartujesz :razz: ?[/COLOR][/SIZE][/quote]

[B]Kamcia jak chcesz nas odwiedzac to zapamietaj sobie raz na zawsze: JA NIGDY nie zartuje...kazdy ci to powie:razz: [/B]

[B]fajnie ze nas odwiedzilas:loveu: [/B]

Posted

[quote name='PIKA']Cześc Dilereki :multi:[/quote]
czesc Aga:loveu:

[quote name='madzia i medor']Ojj Dealerówna jest wszechstronnie utalentowana:razz::grins:[/quote]

kkkocham cie misiu:loveu:

[quote name='madzia i medor']To faktt:cool2:
Czy już pisałam, że Cię koffam robaczku:loveu: :loveu: :loveu:[/quote]
niee:diabloti: nie pisalas....

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...