agbar Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 [quote name='Maga100']miałaś się uspokoić :diabloti: alez ja jestem calkowicie spokojna, jestem uosobieniem spokoju...relaksu, ciszy i wytchnienia.....:diabloti:
Medorowa Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Vectra napisał(a):płakałam , płakałam :cool1: ze śmiechu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: dealer napisał(a): :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: paula_z napisał(a):C :D Znowu mu dałaś rzeżuszki :shake: :grin: :roflt: A te się dalej śmieją:shake::shake: - co głupio Wam teraz, że smalpatii nie słuchaliście:diabloti: Dijejko Ty nasia bohaterko:razz:
dbsst Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 pewnie wy nie wiecie ale gdzies na swiecie mieszka dobie Dealer co ma krzywą mine nosek całkiem płaski sam jest zreszta w paski robi mi naloty i rozsiewa ploty :roll: (to mi sie rymowało)
Aga K Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='dbsst']pewnie wy nie wiecie ale gdzies na swiecie mieszka dobie Dealer co ma krzywą mine nosek całkiem płaski sam jest zreszta w paski robi mi naloty i rozsiewa ploty :roll: (to mi sie rymowało) hhahahaha :):):) suuupeerrrr :multi::multi::multi:
dbsst Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Aga K napisał(a):hhahahaha :):):) suuupeerrrr :multi::multi::multi: hehehhhe ma sie ten błysk w oku i fałd na mózgu :evil_lol: wierszyk wpadł mi do głowy jak robiłam coope jakby to kogos interere :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Aga K Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 ja to zawsze powtarzam, że najlepsze pomysły przychodzą w wucu :lol::lol::lol: nooo, to zrób drugą kooope i wymyśl wiersyk o nas, o moim pręgusiu :P ;d
dbsst Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 teraz to ide puszczac podkołderniki szlachetne i bede marzyc o mej nałożnicy :cool1: ciaooooooooooooooooooooooooooooooo jutro mnie nie bedzie pije z Amigo :evil_lol:
e.v.a Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='dbsst']pewnie wy nie wiecie ale gdzies na swiecie mieszka dobie Dealer co ma krzywą mine nosek całkiem płaski sam jest zreszta w paski robi mi naloty i rozsiewa ploty :roll: (to mi sie rymowało) :lol: :lol: :lol: noo Dominiko.. brawoo...brawoo....brrraaawooo:evil_lol:
Paula Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 :multi: Aga, uratowałaś owicke od sieroctwa :loveu: I Dilski był taki grzeczny :brawo: dbsst napisał(a):hehehhhe ma sie ten błysk w oku i fałd na mózgu :evil_lol: wierszyk wpadł mi do głowy jak robiłam coope jakby to kogos interere :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :roflt: dbsst napisał(a):teraz to ide puszczac podkołderniki szlachetne i bede marzyc o mej nałożnicy :cool1: :eek2: Zboczek :evil_lol:
Gonitwa Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Łowieczki są git. Trza ją było zatrzymać- hodowlę założyć:evil_lol::evil_lol: Łoscypek byś robiła z owczego mleka;)
agbar Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 [quote name='madzia i medor']A te się dalej śmieją:shake::shake: - co głupio Wam teraz, że smalpatii nie słuchaliście:diabloti: Dijejko Ty nasia bohaterko:razz: ja ciebie tez kocham:diabloti: [quote name='dbsst']pewnie wy nie wiecie ale gdzies na swiecie mieszka dobie Dealer co ma krzywą mine nosek całkiem płaski sam jest zreszta w paski robi mi naloty i rozsiewa ploty :roll: (to mi sie rymowało) :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: [quote name='dbsst']hehehhhe ma sie ten błysk w oku i fałd na mózgu :evil_lol: wierszyk wpadł mi do głowy jak robiłam coope jakby to kogos interere :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: wzruszylam sie.....:placz: debe mysli o nas jak robi coope....:placz: :diabloti: [quote name='Vectra']cześć ratowniczko owców :diabloti: czesc ......jestem bohaterem...czuj sie dumna ze cie obdarzylam mym uczuciem:diabloti: [quote name='paula_z']:multi: Aga, uratowałaś owicke od sieroctwa :loveu: I Dilski był taki grzeczny :brawo: tak,uratowalam:multi: fajna jestem co nie?:diabloti: [quote name='Gonitwa']Łowieczki są git. Trza ją było zatrzymać- hodowlę założyć:evil_lol::evil_lol: Łoscypek byś robiła z owczego mleka;) yyyy...hodowle powiadasz..a kto by trymowal te stadko...:razz: [quote name='drzalka']Hejo Hejo :multi: :multi: witamy:multi:
e.v.a Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='dealer']a na dzien dobry macie o....:razz: ale fajne o... :lol: witanko :p
Medorowa Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='dealer']a na dzien dobry macie o....:razz: Robal... :smhair2::smhair2:
Alicja Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='dealer']a na dzien dobry macie o....:razz: :crazyeye:[FONT=Arial]wow ale cacko na dzień dobry:razz: Hellołłł Nasza Dilereczko:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [/FONT]
Agunia-Pańciunia) Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='Maga100']o matko, Dealer z dobrym sercem :diabloti: a to takie niemozliwe????:diabloti: [quote name='dealer']i do tego jestem cudowna, piekna , madra i wspaniala:loveu: :loveu: :loveu: no zdziebełko przesadziałas:mad: ...taka to jest Pysia i to juz dawno zostało ustalone........wiec sie nie wpychaj.....:p ooooo i moze na grilka by bylo...:diabloti: czesc Dilerowa.......:loveu:
Agunia-Pańciunia) Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='dealer']a na dzien dobry macie o....:razz: oooo fajne......taki jakis mało kolorowy ten paz królowej....:evil_lol: :eviltong:
agbar Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 [quote name='evaxon']ale fajne o... :lol: witanko :p witanko:multi: [quote name='madzia i medor']Robal... :smhair2::smhair2: sama jestes robal:diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:[FONT=Arial]wow ale cacko na dzień dobry:razz:[/FONT] [FONT=Arial]Hellołłł Nasza Dilereczko:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/FONT] helol....:loveu: moj nowy sprzecik takie cacka robi:diabloti: [quote name='Agunia-Pańciunia)']a to takie niemozliwe????:diabloti: czesc Dilerowa.......:loveu: czesc:lol: [quote name='Agunia-Pańciunia)']oooo fajne......taki jakis mało kolorowy ten paz królowej....:evil_lol: :eviltong: bo to nie paz..jeno robal:diabloti:
agbar Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 Vectra napisał(a):nadal pękam z dumy :diabloti: ino nie peknij:diabloti:
niki_ill Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Witamy sie w ponury i pechowy dzien,,,aparat mi ducha wyzional :-( :shake:
Recommended Posts