Alicja Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='dealer']hmmm....nastawie sie przypominajke:diabloti::prano zaklikam ...;)
agbar Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:prano zaklikam ...;) jestes niezawodna Alu:evil_lol:
Alicja Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='dealer']jestes niezawodna Alu:evil_lol:KCM...KWM:loveu::loveu::loveu:
agbar Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']KCM...KWM:loveu::loveu::loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Alicja Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='dealer']:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu::Rose::bigcool::bigcool::Cool!::iloveyou::Cool!::bigcool::bigcool::Rose::loveu:
agbar Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu::Rose::bigcool::bigcool::Cool!::iloveyou::Cool!::bigcool::bigcool::Rose::loveu: tance...hulanki.....swawole....:diabloti:
Alicja Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 dealer napisał(a):tance...hulanki.....swawole....:diabloti::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:
AlKil Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 jejku jak tu romantycznie się dzień skończył...:crazyeye: Ale dziś szara rzeczywistość: POBUDKA !!!!!!!!!!! [SIZE=2]Dzień dobry...:lol:
Alicja Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 [quote name='AlKil']jejku jak tu romantycznie się dzień skończył...:crazyeye: Ale dziś szara rzeczywistość: POBUDKA !!!!!!!!!!! [SIZE=2]Dzień dobry...:lol: :razz:a jak sie miło potem śpi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wstawaj Nasza Dilerko:loveu::loveu::loveu: Napisalam wczoraj Magdzie o TYM ...dziś czeka na info z 1szej ręki;) BUZIOLKI Z SAMEGO RANKA:loveu:
BeaC Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:shake:...o 15 dziecka w środy mają religię ....więc apage satanas ....i wywalają mnie do domku:diabloti: cobyś dziecków na DOBRą droge nie sprowadziła???:diabloti::diabloti::diabloti: [ eeeeeeeeeeeeeeeeja się nie dziwię, że Dilski Padł na glebę......................taka lalunia no no no................... Witaj.........zeszłam na drogę śiwtła:diabloti::diabloti::diabloti:
AlKil Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Dealerkowa, a jak tam Twoje eksponaty w domu? Obrazy na miejscu? :cool3:
Alicja Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
agbar Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 [quote name='AlKil']jejku jak tu romantycznie się dzień skończył...:crazyeye: Ale dziś szara rzeczywistość: POBUDKA !!!!!!!!!!! [SIZE=2]Dzień dobry...:lol: szara? nieeee...jest pieknie,sami mili ludkowie od rana wpadaja do naszego blozka:loveu: dzien dobry [quote name='Alicjarydzewska']:razz:a jak sie miło potem śpi:evil_lol::evil_lol: Wstawaj Nasza Dilerko:loveu::loveu: Napisalam wczoraj Magdzie o TYM ...dziś czeka na info z 1szej ręki;) BUZIOLKI Z SAMEGO RANKA:loveu: pamietam, bede dzwonic..wlasnie wrocilam od weta.... buziaczki i powodzenia na rozmowie:loveu: [quote name='BeaC']cobyś dziecków na DOBRą droge nie sprowadziła???:diabloti::diabloti: [ eeeeeeeeeeeeeeeeja się nie dziwię, że Dilski Padł na glebę......................taka lalunia no no no................... Witaj.........zeszłam na drogę śiwtła:diabloti::diabloti: tak to bardzo wazne kroczyc droga swiatlosci....dzien dobry a sunia faktycznie piekna...a przezycia ma takie za soba ze noz sie w kieszenie otwiera:mad: [quote name='AlKil']Dealerkowa, a jak tam Twoje eksponaty w domu? Obrazy na miejscu? :cool3: na miejscu....:diabloti: [quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Vectra Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 gdzie jesteś paskudo :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:
Kate I Luka Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Hejka Aga Odpowiedz mi proszę Ty moja Deutschemanko, czy to prawda, że jadąc autem przez Niemcy trzeba mieć psiaka w klatce? Kumpel mi wczoraj bredni naopowiadał, że niby mandat mu wlepili, jak przewoził psa na kanapie :roll:
e.v.a Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 witanko Dilerki :loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
agbar Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 [quote name='Vectra']gdzie jesteś paskudo :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: tuuuu...bylam z kolezanka w szpitalu bo se noge zwichla:razz: [quote name='bonita']Gutem morgem Dijejko :) Życzę miłego dzionka :D Guten Tag:p i wzajemnie zycze [quote name='Kate I Luka']Hejka Aga Odpowiedz mi proszę Ty moja Deutschemanko, czy to prawda, że jadąc autem przez Niemcy trzeba mieć psiaka w klatce? Kumpel mi wczoraj bredni naopowiadał, że niby mandat mu wlepili, jak przewoził psa na kanapie :roll: nic o tym nie slyszalam ze musza w klatkach jezdzic:crazyeye: pies ma byc zabezpieczony czyli np. nasz jezdzi przypiety pasem specjalnym dla psow i przy kontroli policyjnej nigdy nie mialam problemow, raz byl nie przypiety to tylko zwrocono mi uwage ze powinnam to zrobic... [quote name='evaxon']witanko Dilerki :loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: witanko:multi:
agbar Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc dilerowa....:diabloti: czesc Panciowa:diabloti:
Kate I Luka Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 dealer napisał(a): nic o tym nie slyszalam ze musza w klatkach jezdzic:crazyeye: pies ma byc zabezpieczony czyli np. nasz jezdzi przypiety pasem specjalnym dla psow i przy kontroli policyjnej nigdy nie mialam problemow, raz byl nie przypiety to tylko zwrocono mi uwage ze powinnam to zrobic... thx :) jak tam dzionek mija???
agbar Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 Kate I Luka napisał(a):thx :) jak tam dzionek mija??? szybko jakos dzisiaj....i upalnie ufffff:p
Kate I Luka Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 dealer napisał(a):szybko jakos dzisiaj....i upalnie ufffff:p a mi się dziś dłuży jak cholera :placz: mieli nam dziś w biurze klime zakładać, gość miał być na 8ma rano, i do teraz go nie widać :mad: :mad:
agbar Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:niewiem:hell.oł.........:diabloti::candle::helo: zgas swieczke przeca jestem:diabloti:
Recommended Posts