Pysia Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 dealer napisał(a):a bo Madzia mnie tu i ludziom niewinnym wmawia ze ja wujek:diabloti: Boszzzzzzzzzzzzzz :crazyeye: A coś Ty ciocia??:crazyeye: Zachwiałaś moją wiare w ludzi :diabloti::evil_lol:
Medorowa Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 dealer napisał(a):Halo Madzia:diabloti: ..... sprawdzilam, wiszacych czlonkow nie stwierdzilam.....ciocia jestem z pewnoscia:) dealer napisał(a):no, a tak poza tym to chcialam powiedziec ze wzgledow zdrowotnych wyjezdzam na pare dni................................. jak wroce prosze do mnie mowic Marian...:razz: Pysia napisał(a):Boszzzzzzzzzzzzzz :crazyeye: A coś Ty ciocia??:crazyeye: Zachwiałaś moją wiare w ludzi :diabloti::evil_lol: Miałam coś napisać, ale dupa:evil_lol: Zaczęłam się śmioć i na tym skończę:evil_lol: :evil_lol: Dobranoc:hand:
agbar Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Pysia napisał(a):Boszzzzzzzzzzzzzz :crazyeye: A coś Ty ciocia??:crazyeye: Zachwiałaś moją wiare w ludzi :diabloti::evil_lol: zaczynam watpic co ja jestem.....chyba pojde spac..albo nie bo mi sie to przysni.....ide zapalic.....:evil_lol:
Medorowa Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 dealer napisał(a):Halo Madzia:diabloti: ..... sprawdzilam, wiszacych czlonkow nie stwierdzilam.....ciocia jestem z pewnoscia:) Dobra, niech Ci już bedzie - Ciocia samo zło:razz: :diabloti: Nie gadajta za dużo, bo ja to wszystko będę jutro nadrabiać:grins::evil_lol:
agbar Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 madzia i medor napisał(a):Miałam coś napisać, ale dupa:evil_lol: Zaczęłam się śmioć i na tym skończę:evil_lol: :evil_lol: Dobranoc:hand: Paaaaaa:loveu: madzia i medor napisał(a):Dobra, niech Ci już bedzie - Ciocia samo zło:razz: :diabloti: Nie gadajta zadużo, bo ja to wszystko będę jutro nadrabiać:grins::evil_lol: madzia i medor napisał(a):Dobra, niech Ci już bedzie - Ciocia samo zło:razz: :diabloti: Nie gadajta za dużo, bo ja to wszystko będę jutro nadrabiać:grins::evil_lol: i jeszcze mi tu czkawki na dobranoc dostala:razz:
e.v.a Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 dealer napisał(a):a bo Madzia mnie tu i ludziom niewinnym wmawia ze ja wujek:diabloti: :lol: aaa to po to byly Dilusiowe jojeczka..zeby Agusia mogła sobie dokleic:diabloti:
agbar Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 evaxon napisał(a)::lol: aaa to po to byly Dilusiowe jojeczka..zeby Agusia mogła sobie dokleic:diabloti: a kysz:evil_lol: wydmuszki sobie zrobilam z Dilusiowych dyndadelek:diabloti:
e.v.a Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 dealer napisał(a):a kysz:evil_lol: wydmuszki sobie zrobilam z Dilusiowych dyndadelek:diabloti: i do koszyczka beda jak znalazl:loveu: tylko uwazaj zeby Tz ni epomylil i nie zjadł:evil_lol:
agbar Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 [quote name='bonita']Dobrywieczór :) no to sie faktycznie rozkrecilas:diabloti: a ja sie skrecam i ide spac....
Medorowa Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Sikam........:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nie, dobra, ja już naprawddę idę spać:roll: A czkawki dostałam przez Ciebie, bo mnie ciągle straszysz i stresujesz, i deprawujesz, i wogóle... :diabloti:
agbar Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 evaxon napisał(a):i do koszyczka beda jak znalazl:loveu: tylko uwazaj zeby Tz ni epomylil i nie zjadł:evil_lol: a co mu sie stanie? najwyzej sie nie naje za bardzo...:evil_lol:
Alicja Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:teraz o jajcach nawijają ...masakra:evil_lol:
bonita Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Nie no nie mówcie że o takiej wczesnej porze spać pójdziecie.
agbar Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 madzia i medor napisał(a):Sikam........:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nie, dobra, ja już naprawddę idę spać:roll: A czkawki dostałam przez Ciebie, bo mnie ciągle straszysz i stresujesz, i deprawujesz, i wogóle... :diabloti: jak to sikasz?? to ty chodzisz z kompikiem siku???czy na stale sie ulokowalas na kibelku?? ja cie nie strasze, ja cie wielbie nad zycie i bede za toba szla krok w krok....:diabloti:
Alicja Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='bonita']Nie no nie mówcie że o takiej wczesnej porze spać pójdziecie.;)musi się popiły:eviltong:
agbar Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:teraz o jajcach nawijają ...masakra:evil_lol: nie o jajcach tylko o wydmuszkach...znaczy o dmuchaniu:diabloti: [quote name='bonita']Nie no nie mówcie że o takiej wczesnej porze spać pójdziecie. trza bylo wczesniej byc...my sie juz zmeczyly:evil_lol:
Alicja Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='dealer']jak to sikasz?? to ty chodzisz z kompikiem siku???czy na stale sie ulokowalas na kibelku?? ja cie nie strasze, ja cie wielbie nad zycie i bede za toba szla krok w krok....:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:musi ma laptopa ;)
agbar Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)musi się popiły:eviltong: ehe...lagodnosc taka wyczuwam, fale spokoju mnie ogarniaja....o kutwa.... sie potklam o pestke :evil_lol:
agbar Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:musi ma laptopa ;) w przypadki korzystania z dogo to wskazane ,od razu szmateczka do wycierania monitorka i kibelek pod reka...tfu pod....eeee cewka?:razz:
e.v.a Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 dealer napisał(a):w przypadki korzystania z dogo to wskazane ,od razu szmateczka do wycierania monitorka i kibelek pod reka...tfu pod....eeee cewka?:razz: eee tam cewka... kaczuszka:lol:
Alicja Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='dealer']nie o jajcach tylko o wydmuszkach...znaczy o dmuchaniu:diabloti: ...............znam inne określenie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: trza bylo wczesniej byc...my sie juz zmeczyly:evil_lol:buuuu ja byłam [quote name='dealer']ehe...lagodnosc taka wyczuwam, fale spokoju mnie ogarniaja....o kutwa.... sie potklam o pestke :evil_lol:;)uważaj gdzie stąpasz:eviltong: [quote name='dealer']w przypadki korzystania z dogo to wskazane ,od razu szmateczka do wycierania monitorka i kibelek pod reka...tfu pod....eeee cewka?:razz::evil_lol:kibelek dobra sprawa
agbar Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 evaxon napisał(a):eee tam cewka... kaczuszka:lol: kaczuszka to dla Mariana to potem po powrocie z urlopu....zdrowotnego:diabloti:
e.v.a Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 dealer napisał(a):kaczuszka to dla Mariana to potem po powrocie z urlopu....zdrowotnego:diabloti: :lol: achh no tak :lol: to tymczasem zostaje mata dla szczeniąt :evil_lol:
agbar Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 evaxon napisał(a)::lol: achh no tak :lol: to tymczasem zostaje mata dla szczeniąt :evil_lol: mata dla szczeniat?? ja nie posiadam szczeniat a maty to juz wcale....:lol:
Recommended Posts