Jump to content
Dogomania

Owczarki z tomaszowskiego schroniska proszą o ogloszenia, jest ich 25!!!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

beka napisał(a):
czekam na aktualizację

a właściwie to już... niewiele się zmieniło.
Lady odeszła, Atos w hoteliku z perspektywą DS.. pilnie wizyta przeadopcyjna w Puławach:)
Nie wiem co Shanti...
I chyba staruszek On-ek w tamtym tyg. przywieziony do nas.

• Replies 267
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

beka napisał(a):
Cudna :)
a jaki charakter?

jeszcze nie byłyśmy z nią na spacerze. Może w tę niedzielę się uda.
generalnie bardo się cieszy na widok człowieka, z psami atargów nie zauważyłam
Kiedyś owszem na kwarantannie się pogryzły, ale było zimno, a miały jedną budę.

Posted

Atos - żeby imię mu szczęście przyniosło, bo nawet jest w tym samym boksie co jeden szczęściarz,któy fantastyczny dom znalazł. Jest spokjny i stateczny. Ma dobre układy z kolegą z boksu. Ma około 3 lat.

Atos chyba około 3 lat

Posted

ARAMIS -i jeszcze owczarek hotelikowany. My szukamy mu domu, kierownikowi nie zależy, bo bierze kasę. Psiak jest zgminy, a nam obojętne czy pies z miasta czy z gminy. Aramis został porzucony zimą na parkingu w gm. Inowłódz. Jak na wiernego psa przystało z parkingu nie chciał się ruszyć na krok. Czekał. Na swego Pana się nie doczekał.

Posted

PORTOS - ma około 1,5. Od niedawna jest w tomaszowskim schronisku. Jest jeszcze nieśmiały i zahukany. Nieco powinien przybrać na wadze. Portos jak nieco dojdzie do siebie będzie pięknym psem

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

beka napisał(a):
Czy portos nadal w schronisku?
Ocelot możesz mu zrobic fotki przy najbliższej bytnosci w schronie?

Portos nadal w schronisku już po kastracji, do wzięcia od ręki. Mogę beka, ale będą to zdjęcia zza krat. Na spacer jeszcze musi poczekać.

Posted

beka napisał(a):
ok, niech bedą zza krat.

Shanti to ma dom?

Tak ma dom.
W schronisku będę jutro chyba, że znowu będzie lało. Zaraz zaktualizuję pierwszą stronę.

• 4 weeks later...
Posted

Komisarz Rex. ie jest młody, ale zobaczcie jaki piękny. Do tego zrównoważony i spokojny.
Dzisiaj tarzał się przy budzie, pokazywał brzuchol, nie siedział już tylko na budzie.

Na smyczce nie ciągnę.....chyba, że mam ochotę popływać
ale no wiecie, ja stroju kąpielowego nie wziełam to nici z pływania

w każdym razie Rex wykorzystywał każdą okazję, każdy przyjaźniejszy brzeg, żeby się umoczyć

A tu zauważyłam u niego coś takiego dziwnego na boku pyska

Posted

Potwierdzam, Komisarz Rex jest rewelacyjnym inteligentnym i spokojnym pieskiem :) Grzecznie spaceruje przy nodze (no chyba, że jest okazja się popluskać ;) ) i nie reaguje na zaczepki innych psów. Jeśli ktoś go za adoptuje, zyska wspaniałego psa :)