obraczus87 Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 Czekam na potwierdzenie od Hani, czy sobota jest Ok. Jesli tak, to Nikuś odbierze Stasia w sobotę z Katowic i zawiezie do Hotelu :) Koszt transportu to 150zł, TYLKO :) dziekuje! Quote
obraczus87 Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 Staszek jedzie w sobote. Koszt transportu - 150 zł!! Pierwsze dwa tygodnie to 15zł netto doba (psiak jest wtedy pod czujną obserwacją weta), potem 10zł netto doba... Quote
Vasco Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 netto? czy to znaczy + karma czy jeszcze plus jakiś głupi podatek? Quote
obraczus87 Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 [quote name='Vasco']netto? czy to znaczy + karma czy jeszcze plus jakiś głupi podatek?[/QUOTE] Napisalam zapytanie do Hotelu czy trzeba doliczac podatek...... mam nadzieje ze nie. Karme musimy sami zapewnic.... ceny i tak normalnie sa duzo wyzsze. Dla Staszka doba wynioslaby normalnie 40zł.... Czekam jednak na info, czy musimy doliczac ten ukochany podatek.... Quote
Vasco Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 zgadza się, to i tak dobra cena, ale lepiej niech podadzą brutto :):) Quote
obraczus87 Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 [quote name='Vasco']zgadza się, to i tak dobra cena, ale lepiej niech podadzą brutto :):)[/QUOTE] Wolałabym..... tym bardziej, że byłam przekonana ze 10zł za dobe juz ze wszystkim.... Na szczescie deklaracji stalych jest na kwote 380zł :) wiec nie jest źle :) Czekam tez na info, czy karme mozna kupić w Hotelu czy tez trzeba zamówić w necie. Quote
TERESA BORCZ Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 cena umawiana była 300 plus karma, ale z opcja że może urok osobisty obraczusia sprawi że dla malucha STASZKA szef zgodzi się na 300 całość. Jeśli się wet zgodzi na transport po zabiegu , i oczywiscie NIKUS wyrazi zgodę to będzie miał Staszek współpasażerkę do Obornik Quote
kizimizi Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Ja pierwsze słyszę żeby tam jeszcze podatek był. Quote
Nikus Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 [quote name='Awit']To Staszek jest w katowicach a nie u Hani?[/QUOTE] Hania dowiezie go do Katowic i ja go przejmuję już na miejsce do hoteliku:) Quote
czerda Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 nie jestem pewna czy trzeba dać karmę , wszystkie psy dostają tam jedną karmę hiltona , żeby nie miały biegunek , raczej o to dopytajcie Quote
obraczus87 Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 [quote name='czerda']nie jestem pewna czy trzeba dać karmę , wszystkie psy dostają tam jedną karmę hiltona , żeby nie miały biegunek , raczej o to dopytajcie[/QUOTE] Napisałam około poludnia kolejnego maila do Hoteliku, ale pewnie czasu nie miał Arni. Spokojnie czekam :) Quote
Vasco Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 czekamy ze Staszkiem na jutrzejszą przeprowadzkę. Quote
obraczus87 Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Jutro wielki dzień mojego kochanego Staszka :) Staszek bedzie w dobrych rekach :) Quote
czerda Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 od początku jestem ze Staszkiem na wątku -a teraz będę mogła zobaczyć go , to super! Quote
obraczus87 Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 [quote name='czerda']od początku jestem ze Staszkiem na wątku -a teraz będę mogła zobaczyć go , to super![/QUOTE] Ja tez sie ciesze, że poznasz Staszka :) Quote
Piromanka Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 My tu pitu pitu, ale czy Staszek spakowany?? ;-) Quote
Tymonka Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Staszku trzymam kciuki , za szczęśliwą podróż :) Quote
__Lara Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 [quote name='Anja2201']Staszku trzymam kciuki , za szczęśliwą podróż :)[/QUOTE] Niech będzie szczęśliwa. Quote
malawaszka Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 oby od dziś Staszek miał jż same dobre chwile! :kciuki: Quote
Recommended Posts