Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Vasco']netto? czy to znaczy + karma czy jeszcze plus jakiś głupi podatek?[/QUOTE]

Napisalam zapytanie do Hotelu czy trzeba doliczac podatek...... mam nadzieje ze nie. Karme musimy sami zapewnic.... ceny i tak normalnie sa duzo wyzsze. Dla Staszka doba wynioslaby normalnie 40zł....

Czekam jednak na info, czy musimy doliczac ten ukochany podatek....

Posted

[quote name='Vasco']zgadza się, to i tak dobra cena, ale lepiej niech podadzą brutto :):)[/QUOTE]

Wolałabym..... tym bardziej, że byłam przekonana ze 10zł za dobe juz ze wszystkim....
Na szczescie deklaracji stalych jest na kwote 380zł :) wiec nie jest źle :)

Czekam tez na info, czy karme mozna kupić w Hotelu czy tez trzeba zamówić w necie.

Posted

cena umawiana była 300 plus karma, ale z opcja że może urok osobisty obraczusia sprawi że dla malucha STASZKA
szef zgodzi się na 300 całość. Jeśli się wet zgodzi na transport po zabiegu , i oczywiscie NIKUS wyrazi zgodę to będzie miał Staszek współpasażerkę do Obornik

Posted

[quote name='Awit']To Staszek jest w katowicach a nie u Hani?[/QUOTE]

Hania dowiezie go do Katowic i ja go przejmuję już na miejsce do hoteliku:)

Posted

[quote name='czerda']nie jestem pewna czy trzeba dać karmę , wszystkie psy dostają tam jedną karmę hiltona , żeby nie miały biegunek , raczej o to dopytajcie[/QUOTE]

Napisałam około poludnia kolejnego maila do Hoteliku, ale pewnie czasu nie miał Arni. Spokojnie czekam :)